Klæd dig på efter årstiderne med det rigtige modetøj som kvinde

Nogle gange kan man have en tendens til altid at gå klædt i det samme tøj og aldrig forny sin garderobe. I takt med at årstiderne skifter bliver man nødt til at erkende, at det er nødvendigt, at man gør begge dele. Striktrøjen er ikke særlig praktisk i de varme måneder – i hvert fald ikke så ofte – og bikinien bliver meget sjældent taget i brug i vintermånederne. Man bør altså tilpasse det, man går i, og det, som ens garderobe indeholder – alt efter hvilken årstid det er. Det betyder ikke, at man skal smide bikinien ud i vinteren og så købe en ny til sommer.

 

Sol og sommer – med en smule regn

Den danske sommer er som regel ret god med varme og sol – måske ikke i så lange perioder – men ofte kommer der et eller andet tidspunkt i løbet af sommeren, hvor man kan få lov at nyde solen og varmen bare lidt. Så det er netop her, at man skal have bikinien og shortsene klar, for på de varme dage behøver man ikke meget mere end det. Det er også månederne, hvor mange tager på ferie i udlandet, hvis vejret herhjemme ikke passer en helt. Selvom den danske sommer har mange gode sider, skal man ikke gemme regnjakken for langt væk, da det desværre også er en af de sider, den danske sommer viser allermest.

 

Nyd de sidste varme dage

Når vi når til efteråret, skal man som regel ikke finde striktrøjerne frem med det samme, da sensommeren ofte godt kan fortsætte en smule ind i de første måneder af efteråret. Man skal altså ikke gemme T-shirten for langt væk med det samme. Det er også i efteråret, at regnjakken for alvor skal tages i brug, for her er der både mulighed for regn, blæst og sne.

 

Husk at få tørklædet på

Efterår og vinter har det med at falde lidt sammen, så det er næsten det samme, man går rundt i de sidste måneder af efteråret, som man gør i løbet af vinteren. Det gælder uanset om at have rigelig med tøj på i løbet af vinteren, for her er der rigtig mange, der får sig en forkølelse – så på med hue og vanter.

Husk da også, at det er en tid, der er fyldt med julefrokoster. Man skal derfor også være forberedt på at finde det fine tøj frem – og smykkerne selvfølgelig. Hvis du mangler smykkerne, kan du se på Be-fashionable.com.

 

Klæd dig ikke i det lette tøj for tidligt

Foråret kan være ganske farligt, for i disse måneder er der også en del, der får sig en forkølelse – simpelthen fordi man er for hurtig til at smide det varme tøj med det samme, solen kommer frem. Så her gælder det om stadig at være klædt godt på – i hvert fald den første tid af foråret.

Se på www.ilsejacobsen.dk og find tøj og sko til alle årstider.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4 (1 vote)

Svar

Sending