10 kortærmede herreskjorter til sommer i casual eller konservativ stil

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter.

Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige luftige version der kan give dig både det casual look eller det mere afslappet business look alt afhængig af, hvilket situation du står i.

Udvalget er heldigvis ret stort i den kortærmet version, for du finder nemlig alle slags former, farver og mønstre så du kan undgå at blive for konservativ, hvis brugen primært er til afslappet brug eller måske til en god lang sommerferie.

Vi har fundet 10 lækre modeller her på Tøjlisten, som alle kan være det store hit her i 2017.

 

Les Deux

Køb de lækre Le Duex kortærmede skjorter til mænd

En lækker skjorte der kommer i den fine stil til arbejde, skole eller måske grillfesten, er denne Seersucker model med button-down krave. Skjorten kommer i orange/hvid eller navy/hvid nuance kombinationer, som giver et dejlig let udtryk og står sig godt med både elegante bukser eller de casual jeans.

 

 

Tiger of Sweden Jeans

køb en fed casual kortærmet skjorte til ferien

Hvis du mangler en let og casual skjorte, så er denne Tiger of Sweden med split-revers en fed model. Charlie Harper fra 2½ mand havde ikke andet end disse skjorter, for du får både stil og kvalitet samtidig med at skjorten kan hænge læs udover bukserne eller shortsene.

 

 

Hugo Boss

køb en kortærmet skjorte med god pasformFind den fede Boss skjorte til 950,- kr. her

Hvis du siger fed design og top kvalitet, så vil de fleste nok inkluderer Hugo Boss blandt emnerne. Denne fede Boss skjorte er ingen undtagelse, for den emmer af kvalitet, fed design og en tidløs stil der egner sig både til den unge mand som den ældre herre. Perfekt til både job, skole, byturen, grillfesten eller sommerferien.

 

 

Fred Perry

køb en let herreskjorte til sommerferien

Fred Perry er et kendt mærke indenfor skjorter til unge mænd og selvfølgelig også til de mere modne. Denne klassiske model der kommer i hvid, lys blå og den mørkere version, er en perfekt skjorte til det lidt finere brug hvor den både kan hænge udover bukserne eller stoppes ned i bukserne.

 

 

Scotch & Soda

køb de billige kortærmet skjorter

Ligesom med de andre fede brands, så finder du også fede skjorter til korte ærmer i Scotch & Soda der både kommer i det afslappet og mere konservative look. Denne model i 100% bomuld er helt klart til det afslappet brug med det casual mønster og design. En fed skjorte der kan bruges gennem hele sommeren til stort set alle lejligheder og kan kombineres med alt.

 

 

Matinique kortærmet skjorte

køb en fed Matinique skjorte som mand

Matinique er kendt for at lave fed design i den gode kvalitet, og denne trendy og tidløse skjorte er ingen undtagelse. En lækker skjorte med button-down krave der dog i stilen og mønster, sagtens kan bruges til det helt afslappet brug, ligesom den kan bruges til den noble påklædning på kontoret.

 

 

Denim & Supply Ralph Lauren

kortærmet skjorte herre xxl

Denne Ralph Lauren skjorte kommer med det fede stjerne-print mønster der giver lidt spræl på den kortærmet skjorte. Modellen kommer i en afslappet pasform og casual stil der tager sig godt ud med et par enkle jeans og mørke sko eller sneakers.

 

 

Signal herreskjorte

køb den flotte kortærmet skjorte udsalgFind den fede grønne skjorte til 400,- kr. her

Skovmandskjorte til at vise den afslappet stil i et tidløst design, er populær år efter år og derfor burde du selvfølgelig eje en. Du kan finde de stribet kortærmet skjorter i forskellige design, hvor den mere stilrene skjorte uden for mange knapper, flapper og andet, helt klart giver det flotteste udtryk på en mand.

 

 

Peak Performance

Brug den stilrene Peak Performance herreskjorte

En klassisk elegant skjorte der kommer uden det løssluppen design men dog stadig i det casual mønster design. Skjorten kommer med spids krave og stolpe-lukning fortil i sin almindelige fit pasform. Passer perfekt til de stilrene blå jeans, shorts eller de mere elegante lærredsbukser til mænd.

 

 

Henri Lloyd

køb tidløse kortærmede skjorter til garderoben

Henri Lloyd laver fedt design i den klassiske og elegante stil hvor det eneste der taler brandet ned, er det karakteristiske logo der er lidt for stort og gennemtrængende. Et fedt brand på højde med Ralph Lauren, Eto og lignede, hvor denne model er i den helt klassiske kortærmet skjorte til det mere finere brug. Du finder skjorter i mint og lyseblå også, hvis den farske/lyserøde nuance ikke lige er dig.

 

Hvordan du finder og bruger den rigtige skjorte til dig

Hvordan du finder den rigtige skjorte som mand? Med mindre du har en fedtprocent som er meget lav, så husk at pasformen skal følge din krop. Her er det især skuldrene og ærmerne du skal kigge efter, for ærmer der er for store, får dig til at se mærkelig ud. Det gør ærmer der er for stramme også, så sørg for at der er plads til at sætte en finger mellem armet og skjorteærmet.

Over skuldrene skal skjorten sidde rigtig til, så den ikke er for poset, men hvis den er for stram, vil det give sig udtryk henover brystkassen og maven, hvor du vil komme til at ligne en forvokset baby hvis den er for stram.

En kortærmet skjorte skal ikke nødvendigvis stoppes ned i bukserne som den lange skjorte. Der kan være situationer som f.eks. arbejdet på revisorkontoret, banken, butikken, kontoret og andre steder, hvor den casual stil ikke skal være for casual, og her skal du selvfølgelig vælge den mere business kortærmet skjorte som er beregnet til at komme ned i bukserne. Den finder du ved, at kigge på snittet som skal være smalt og kommer i en længere version end skjorten der er beregnet til at hænge løs, der normalt stopper lige omkring bæltekanten.

Vælg modellen til det casual eller mere noble brug ved at vælge stilen på skjorten men også ud fra farver og mønstre. De mere fri og farvestrålende “Hawaii” skjorter er helt klart til ferien og ikke kontoret, helt ligesom den nålestrippet med knaplukning i kraven ikke er beregnet til casual brug.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending