Kortærmede herreskjorter til sommer i casual eller konservativ stil

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter.

Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige luftige version der kan give dig både det casual look eller det mere afslappet business look alt afhængig af, hvilket situation du står i.

Udvalget er heldigvis ret stort i den kortærmet version, for du finder nemlig alle slags former, farver og mønstre så du kan undgå at blive for konservativ, hvis brugen primært er til afslappet brug eller måske til en god lang sommerferie.

 

Les Deux skjorte

Køb de lækre Le Duex kortærmede skjorter til mænd

Find skjorten til 700,- kr. her

En lækker skjorte der kommer i den fine stil til arbejde, skole eller måske grillfesten. Les Deux Simon skjorte med hvid/blå vertikale nålestriber kommer i en regulær pasform. Kraven har nedbræt til at give det casual udtryk kombineret med det noble hvor skjorten har romertal logo broderet på brystet. Skjorten giver et dejlig let udtryk og står sig godt med både elegante bukser eller de casual jeans.

 

 

Hugo Boss

køb en kortærmet skjorte med god pasform

Find skjorten til 700,- kr. her

Hvis du siger design og høj kvalitet, så vil de fleste nok inkluderer Hugo Boss blandt emnerne. Denne Boss skjorte er ingen undtagelse, for den emmer af kvalitet, design og en tidløs stil der egner sig både til den unge mand som den ældre herre. Perfekt til både job, skole, bytur, grillfest eller sommerferie.

 

 

Fred Perry skjorte

køb en let herreskjorte til sommerferienFind skjorten til 699,- kr. her

Fred Perry er et kendt mærke indenfor skjorter til unge mænd og selvfølgelig også til de mere modne. Denne klassiske model der kommer i hvid, lys blå og den mørke version, er en perfekt skjorte til det noble udtryk til hverdag eller aften brug.

 

 

Gant kortærmet skjorte

køb en fed Gant skjorte som mand

Find skjorten til 699,- kr. her

Gant er kendt for at lave fed design i den gode kvalitet, og denne tidløse skjorte er ingen undtagelse. En lækker skjorte med button-down krave der i stilen sagtens kan bruges til det afslappet brug. Helt ligesom den kan bruges til den noble påklædning på kontoret.

 

 

Polo Ralph Lauren

kortærmet skjorte herre xxl

Find skjorten til 1.000,- kr. her

Denne kortærmet Polo Ralph Lauren skjorte kommer med casual mønster der giver lidt spræl på den kortærmet skjorte. Modellen kommer i en slim pasform og casual stil der tager sig godt ud med et par enkle jeans og mørke sko eller sneakers.

 

 

Signal herreskjorte

køb den flotte kortærmet skjorte udsalg

Find skjorten til 400,- kr. her

Skovmandsskjorte til at vise den afslappet stil i et tidløst design, er populær år efter år og derfor burde du selvfølgelig eje en. Du kan finde de stribet kortærmet skjorter i forskellige design. Den mere stilrene skjorte uden for mange knapper, flapper og andet, helt klart giver det flotteste udtryk på en mand.

 

 

Kortærmet Selected skjorte

køb tidløse kortærmede skjorter til garderobenFind skjorten til 299,- kr. her

Selected laver stilfuldt tøj til en fornuftig pris. Du får lækkert modetøj som denne casual skjorte der kan bruges både til hverdag og aften brug. Du finder seks forskellige nuancer, hvis den modellen i hvid ikke er for dig.

 

 

Kortærmet Eton skjorte

Køb den eksklusive Eton skjorte til sommer

Find skjorten til 1.399,- kr. her

Måske en kortærmet Eton skjorte er det rigtige. Her finder du denne model i smal pasform og materiale i hørkvalitet. Skjorten kommer også i navy, lyseblå og hvid farve. Et enkelt snit med button-down krave og lomme på venstre bryst.

 

Hvordan du finder og bruger den rigtige skjorte til dig

Hvordan du finder den rigtige skjorte som mand? Med mindre du har en fedtprocent som er meget lav, så husk at pasformen skal følge din krop. Her er det især skuldrene og ærmerne du skal kigge efter, for ærmer der er for store, får dig til at se mærkelig ud. Det gør ærmer der er for stramme også, så sørg for at der er plads til at sætte en finger mellem arm og skjorteærmet.

Over skuldrene skal skjorten sidde rigtig til, så den ikke er for poset, men hvis den er for stram, vil det give sig udtryk henover brystkassen og maven, hvor du vil komme til at ligne en forvokset baby hvis den er for stram.

En kortærmet skjorte skal ikke nødvendigvis stoppes ned i bukserne som den lange skjorte. Der kan være situationer som f.eks. arbejdet på revisorkontoret, banken, butikken, kontoret og andre steder, hvor den casual stil ikke skal være for casual, og her skal du selvfølgelig vælge den mere business kortærmet skjorte som er beregnet til at komme ned i bukserne. Den finder du ved, at kigge på snittet som skal være smalt og kommer i en længere version end skjorten der er beregnet til at hænge løs, der normalt stopper lige omkring bæltekanten.

Vælg modellen til det casual eller mere noble brug ved at vælge stilen på skjorten men også ud fra farver og mønstre. De mere fri og farvestrålende “Hawaii” skjorter er helt klart til ferien og ikke kontoret, helt ligesom den nålestrippet med knaplukning i kraven ikke er beregnet til casual brug.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)