10 korte festkjoler – Find inspiration til den helt rigtige kjole til dig

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Søger du efter den flotte korte kjole til bryllups, studenterfest, nytår, byturen eller anden festlig brug?

Der findes mange flotte korte festkjoler som du kan finde i butikkerne, men selvfølgelig også online hvor du kan sidde i ro og mag og få inspiration som du gør lige nu.

Her på Tøjlisten har vi fundet forskellige lækre kjoler i forskellige styles, og hvem ved, måske du bliver forelsket i en af de nedenstående korte kjoler.

 

Sort Tiger of Sweden kjole

find de lækre flotte korte festkjoler Find den elegante kjole til 1659,- kr. lige her

Tiger of Sweden laver det elegante modetøj i absolut top kvalitet med både design og materiale. Denne korte Tiger of Sweden kjole i sort er absolut blandt de elegante styles, som kan bruges både til den festlige lejlighed, sjove bytur eller til hverdag i skole eller arbejde. Kjolen giver dig et feminin og elegant udtryk der udstråler kvalitet og elegance. Hvis du søger en af de flotte korte sorte festkjoler, så er denne Adya model absolut værd at overveje.

 

 

Nly Trend kort festkjole

find de korte kjoler billigeFind den søde kjole til kun 379,- kr. lige her

En kort kjole der kommer til en dejlig billig pris, er denne kjole i trikotage fra Nly Trend der er Nelly’s egen brand. Nly Trend giver dig lækkert og stilfuldt tøj der er kendetegnet ved, at prisen er i den billige ende. Denne kropsnære kjole kommer i elastisk form og lange ærmer, så du får en sød men også unik kjole. Det lækre alternativ til f.eks. de noget dyrere Desigual sommerkjoler eller lignede modeller der også kommer med det farvestrålende men også stilfulde udtryk.

 

 

Girl in Mind kort festkjole

find de smukke lange korte festkjolerFind den blå kjole til 429,- kr. lige her

Du finder mange lækre korte gallakjoler hvor denne blå blondekjole fra Girl in Mind kunne være det helt rigtige valg for dig. En kort foret festkjole med usynlig lås i ryggen der giver dig det feminine og elegante look. Brug en flot designer taske og elegante høje hæle til det helt perfekte look til festen.

 

 

Kortærmet Honor Gold kjole

køb den korte festkjole i København eller ÅrhusFind den lækre kjole til 999,- kr. lige her

Er det et elegant og stilren kjole i der udstråler feminin overskud, så er denne kortærmet kjole fra Honor Gold et godt bud. Kjolen i blush er med slids bagtil og kommer i en stretch tæt model til det feminine look. Køb den lækre kjole i det trendy brand hvis du gerne vil ses som kvinde.

 

 

Flot kort Bubbleroom kjole

køb de korte kjoler til unge kvinderFind den lækre kjole til kun 269,- kr. her

Denne lækre blondekjole fra Bubblerooms egen brand, kommer til den billige pris af 269 kr. som ikke engang er på tilbud. En offshoulder kjole i et strechy og blød blonde med en sød struttende skørt, der giver dig et sødt og flot udtryk til den festlige lejlighed.

 

 

Ax Paris korte kjole

køb den kropsnære kjole til byturenFind den flotte blondekjole til 699,- kr. her

En anden flot blondekjole til festen eller byen kunne være denne bordeaux model fra Ax Paris. En flot tætsiddende kjole der er transparent i taljen og foroven og kommer med en slids bagpå. Kjolen giver dig et yderst feminint udtryk der kombineres bedst med stilrene accessories Wellington eller andre elegante ure til kvinder og det par flotte stiletter i den mørke nuance.

 

 

Beige Chiara Forthi Sherbelle

køb en flot Chiara Forthi kort festkjoleFind den beige kjole til 429,- kr. lige her

En perfekt kjole til både forår og sommer kunne være denne søde Chiara Forthi blondekjole. Du får en utrolig sød kjole til en ganske fornuftig pris, der kommer i dejligt blonde materiale og kropsforet med blød viskosejersey.

 

 

NLY Trend gallakjole

brug korte gallakjoler nellyFind denne flotte kjole til kun 329,- kr. her

Hvis du vil have en stilfuld og lækker kjole til meget billige penge, så er denne gallakjole fra Nelly absolut perfekt. Kjolen kommer til en pris på kun 329,- kr. i en flot wrapped model med rynker i taljen og smalle skulderstropper. Sammen med flotte høje pumps eller sko vil du stråle som festens midtpunkt – og det er til meget få penge.

 

 

Sisters Point Gexi kjole

køb en sød kort blomsteret kjole til fest om sommerenFind den søde blomstret kjole til kun 249,- kr. her

En af de lækre og billige korte festkjoler med ærmer, kunne være denne blomstret Gexi model fra Sisters Point. En sød kjole der kan bruges gennem alle de varme måneder, hvad end du slapper af med havefesten eller til cafeturen. Kjolen kan nemlig bruges til stort set alle anledninger, og en af de populære korte kjoler til unge som mere modne kvinder.

 

 

Samsøe Samsøe Willow kjole

køb de frække korte festkjoler Find den søde sorte kjole til 899,- kr. her

Samsøe Samsøe giver dig denne sorte kjole der kommer med tynde stropper, udskæring ved læg og søde blonde detaljer ved den åbne ryg. En dejlig feminin kjole til fest men også både til hverdag og måske med i kufferten på sommerferie.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending