10 flotte korte festkjoler til din inspiration

Søger du efter den flotte korte kjole til bryllup, studenterfest, nytår, bytur eller anden festlig brug?

Der findes mange flotte korte festkjoler. Disse finder du logisk nok i butikkerne, men selvfølgelig også online hvor du kan sidde i ro og mag og få inspiration som du gør lige nu.

Her har vi fundet forskellige lækre kjoler i forskellige styles. Og hvem ved, måske du bliver forelsket i en af de nedenstående korte kjoler.

 

Tiger of Sweden kjole

find de lækre flotte korte festkjoler

Find kjolen til 1.279,- kr. her

Tiger of Sweden laver det elegante modetøj i absolut top kvalitet med både design og materiale. Denne korte Tiger of Sweden kjole er absolut blandt de elegante styles, der kan bruges både til den festlige anledning, sjove bytur eller til hverdag i skole eller arbejde. Kjolen giver dig et feminin og elegant udtryk der udstråler kvalitet og elegance. Hvis du søger en af de flotte korte sorte festkjoler, finder du også denne model i sort.

 

 

Love Triangle festkjole

find de korte billige festkjoler

Find kjolen til 479,- kr. her

Love Triangle Atomic kropsnære kjole kommer til en fornuftig billig pris indenfor korte kjoler til fest. Denne hvide kropsnære kjole kommer i elastisk form og lange ærmer i hæklet stof med underkjole. Måske det lækre alternativ til f.eks. de noget dyrere Desigual sommerkjoler eller lignede modeller hvor kjolen kan kombineres med de hvide stiletter men en mørkere farve dog vil være bedre velegnet.

 

 

NLY Eve Whenever kjole

find de smukke lange korte festkjoler

Find kjolen på tilbud til 199,- kr. her

Der findes mange flotte skaterkjoler, gallakjoler eller figursyet kjoler til festbrug. Og denne sorte kjole fra NLY Eve kommer i den billige prisklasse. Du får nemlig en billig og tidløs kjole med dekorative blondedetaljer til det feminine og elegante udtryk. Brug en flot designer taske og elegante høje hæle til det helt perfekte look til festen.

 

 

Rød Vesper festkjole

køb en slim skaterkjole til fest

Find kjolen til 500,- kr. her

Søger du en tidløs og stilren kjole der udstråler feminin overskud, så kan denne røde Vesper kjole med bare skuldre måske være et godt valg. Kjolen i bodycon pasform kommer i et enkelt design hvor kjolen lukkes bagtil med lynlås. En flot kjole der kan bruges som året julekjole eller måske nytårskjole.

 

 

Ax Paris korte kjole

køb den kropsnære kjole til byturen

Find kjolen til 449,- kr. her

En flot kjole i mushroom farve fra Ax Paris. En flot langærmet kjole med dekorative blonder i broderi, høj hals, markeret talje og flæsekant forneden. Kjolen giver dig et yderst feminint udtryk der kombineres bedst med stilrene accessories som f.eks. Wellington eller andre elegante ure til kvinder og flotte stiletter/pumps.

 

 

Sort Flounce London

køb de korte kjoler til unge kvinder

Find kjolen til 438,- kr. her

Hvis du søger den korte sorte kjole til fest er denne midi dress fra Flounce London måske lige dig. En figursyet kjole i det enkle men elegante og feminine udtryk. Perfekt til den afslappet som store fest eller en tur i byen hvor pumps og sandaler kan tilsættes.

 

 

Ax Paris kjole

Køb den korte gallakjole til fest

Find kjolen til 329,- kr. her

En anden festlig kjole fra Ax Paris kan være denne grålige kropsnære kjole med drapering og markeret talje. Du får en stretchy kjole i den kropsnære pasform med lange ærmer og stilrene design til fest brug. Sammen med flotte høje pumps eller sko og accessories vil du stråle til festen.

 

 

Vila Nathalia kjole

køb den korte festkjole i København eller Århus

Find kjolen til 299,- kr. her

En af de lækre og billige korte festkjoler med ærmer, kan være denne Vila kjole i rose smoke. En sød kjole der kan bruges gennem alle de varme måneder, hvad end du slapper af med havefest, cafe eller den større fest. Kjolen kan nemlig bruges til stort set alle anledninger, og en af de populære korte kjoler til unge som mere modne kvinder.

 

 

Bohoo Petite festkjole

køb de frække korte festkjoler

Find kjolen til 152,- kr. her

Bohoo Petite giver dig denne billige sorte festkjole der kommer med udskæring ved læg og faste stropper. En dejlig feminin kjole til fest men også både til hverdag og måske med i kufferten på sommerferie. Måske velegnet som den flotte billige nytårskjole til årets fest der skyder det nye år ind.

 

 

NLY Eve gallakjole

Købe den billige korte sommerkjole til fest

Find kjolen til 379,- kr. her

Kort kjole i nougat farve fra NLY Eve der kommer i vævet materiale med en glansfuld overflade der skinner ved forskellig lys. En flot gallakjole med tynde skulderstropper og v-udskåret halsudskæring med anlagte folder i wrap.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)