Læderbukser til kvinder 2018 – Hvorfor ikke de fede modeller som disse?

Læderbukser til kvinder er blevet super populære igen, og det er både blandt de unge piger og de mere modne damer, for du skaber både det rå og feminine snit med bukserne.

Hvis du gerne vil skabe den udfordrende stil som kvinde der hviler i sig selv, samtidig med at har et snit af fræk og rå udtryk, så skal du se disse modeller som vi har fundet her på Tøjlisten.

Vi har fundet forskellige lækre, sexet, fede eller rå læderbukser til kvinder. Modellerne du finder nedenfor, skaber den sexet og rå stil, hvilket jo netop er udtrykket, som du får med skindbukserne i enten sort eller brun farve. Læderbukser sidder nemlig stramt og fremhæver dine hofter, numse og lår på den feminine måde der skaber et råt udtryk.

 

Samsøe & Samsøe leggings

Køb de sorte skindleggings til kvinderFind de fede leggins til 3699,- kr. her

Samsøe & Samsøe Delta leggings er et par fede sorte læderbukser i den stramme pasform. Perfekt med de høje hæle og måske en casual læderjakke til kvinder i lysere farve kombineret med et par fede solbriller til kvinder. Buksen kommer med en tajle med elastik og lynlås i siden, og er i 100% lammelæder materiale.

 

 

Yaz læderbukser

køb de lækre dame læderbukser med farveFind de fede Yaz bukser til 2195,- kr. her

Hvis du ønsker lidt farve istedet for de klassiske sorte læderbukser, så kan du købe denne enkle buks i camel. De stilrene bukser kommer i 100% læder og vil gøre sig godt både med den lyse eller mørke overdel, som kan matche skoene i nuancer.

 

 

Gestuz Ada læderbukser

Køb Gestuz skindbukser til kvinder i den høje kvalitetKøb de rå Gestuz bukser ved Zalando her

Gestuz er det fede danske mærke der skaber fede lædervarer. Du kan finde brandet i både den feminine stil men også i den mere rå stil som dette Ada par. Hvis du ønsker at fremstå lidt rebel, så er disse læderbukser absolut den gode mulighed for netop at skabe dette look.

 

 

Vero Moda imiteret læderbukser

Køb de lækre og billige dame læderbukser i imiteret læderFind de billige og fede bukser til 299,- kr. her

Hvis du ønsker et par læderbukser i den stramme pasform til en billig pris, så kan du købe disse Vero Moda læderbukser til små 300 kr. En ret god pris for et par bukser, der kan laves det billigere med materiale i 100% polyuretan. Bukserne giver dig det feminine snit og passer perfekt til både fest og afslappet brug.

 

 

Oakwood skindbukser

Køb de smarte dame læderbukser i 100% læderFind de elegante Oakwood skindbukser her

De elegante 100 % læderbukser fra Oakwood er buksen der skaber den elegante og feminine stil. Du kan kombinerer disse bukser med både det feminine snit, rå udtryk eller det elegante der skal udtrykke stil og klasse. Kombinerer med de flotte høje hæle som Just Cavalli sko til kvinder, et par sneakers eller de fede dame ankelstøvler.

 

 

Selected Femme Sfsylvia

Brug de feminine læderbukser som city girlDu finder de sexet sorte skindbukser lige her

Et par stramme læderbukser der virkelig fremhæver dine kvindelige ynder, er måske dette fede par bukser fra Selected Femme. Du får et par sexet bukser der kan skabe en feminin rå stil med en enkel T-shirt og et par sexet sko med hæle.

 

 

Sorte Vila bukser

køb de billige Vila dame skindbukser i imiteret læderFind Vila buksen til 349,- kr. ved Bubbleroom

Vila giver dig disse billige og pæne bukser med coating. Det er ikke ægte skindbukser, men til prisen er materialet ganske fint. Du får et par fede casual bukser der fremhæver dine former, og kommer med tre dekorative forlommer til at give bukserne kant.

 

 

Designers Remix læderbukser

elegante læderbukser med lynlås til kvinderFind de blå bukser til 4795,- kr. her

Designers Remix giver dig disse enkle men elegante læderbukser i navy, som dog også findes i sort. Bukserne i den højere prisklasse er ganske enkle til det stilfulde udtryk, hvor taljen kommer med elastik til den gode skinny pasform. Perfekte bukser til det flotte look der står sig godt med pumps og en flot dame skindjakke.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending