Læderbukser til kvinder • Hvorfor ikke disse 10 smarte modeller?

Læderbukser til kvinder er blevet super populære igen. Og det er både blandt de unge piger og de mere modne damer, for du skaber både det rå og feminine snit med bukserne.

Hvis du gerne vil skabe den udfordrende stil som kvinde der hviler i sig selv samtidig med et snit af fræk og rå udtryk, så skal du se disse modeller som vi har fundet her. Vi har fundet forskellige lækre, sexet, fede eller rå læderbukser til kvinder.

Modellerne du finder nedenfor, skaber den sexet og rå stil, hvilket netop er udtrykket,som du får med skindbukserne i enten sort eller brun farve. Læderbukser sidder stramt og fremhæver dine hofter, numse og lår på den feminine måde der skaber et råt udtryk i 2019.

 

Object Collectors leggins

 sorte skindleggings til kvinder

Find de fede leggins til 2.159,- kr. her

Object collector leggings er et par fede sorte læderbukser i den stramme pasform. Perfekt med de høje hæle og måske en casual læderjakke til kvinder i lysere farve kombineret med et par fede solbriller til kvinder. Buksen kommer med en talje med elastik og lynlås i siden. Og er i 100% lammelæder materiale.

 

 

Gestuz Littia læderbukser

Køb Gestuz skindbukser til kvinder i den høje kvalitet

Køb Gestuz bukserne til 4.156,- kr. her

Gestuz er det fede danske mærke der skaber fede lædervarer. Du kan finde brandet i rå stil men også i den feminine stil som dette Lettie par. Hvis du ønsker at fremstå lidt rebel men også i det noble udtryk , så er disse læderbukser absolut den gode mulighed for netop at skabe dette look.

 

 

77thFlea coated jeans

Køb de sorte coated læderbukser til damer

Find bukserne til 449,- kr. her

Imiteret læderbukser fra 77Flea i bomuld og polyester materiale. Et par slimfit bukser i stretchy kvalitet med to lommer foran hvor du også finder lynlåse detaljer under lommerne og to lommer bagtil også.

 

 

Vero Moda imiteret læderbukser

Køb de lækre og billige dame læderbukser i imiteret læder

Find de billige bukser til 299,95 kr. her

Hvis du ønsker et par læderbukser i den stramme pasform til en billig pris, så kan du købe disse Vero Moda læderbukser til små 300 kr. En ret god pris for et par bukser, der kan laves billigere med materiale i 100% polyuretan. Bukserne giver dig det feminine snit og passer perfekt til både fest og afslappet brug.

 

 

By Malene Birger bukser

køb dame læderbukser med lynlås

Find bukserne til 5.895,- kr. her

Eksklusive læderbukser fra By Malene Birger i soft white nuance. En casual skindbuks til dig der ønsker den afslappet stil der emmer af kvalitet. Du får en lige og cropped model med elastik i taljen og rå kanter forneden.

 

 

Selected Femme skindbukser

Køb de eksklusive Selected Femme skindbukser til kvinder

Find Selected Femme bukser til 2.799,- kr. her

De elegante Slfsylvia læderbukser fra Selected Femme er buksen der skaber den elegante og feminine stil. Du kan kombinerer disse bukser med både det feminine snit, rå udtryk eller det elegante der skal udtrykke stil og klasse. Kombinerer med de flotte høje hæle som Just Cavalli sko til kvinder, et par sneakers eller de fede dame ankelstøvler hvor også den bløde eller varme dame striktrøje er velegnet til.

 

 

Samsøe & Samsøe bukser

Køb de eksklusive Samsøe & Samsøe dame læderbukser

Find bukserne til 3.700,- kr. her

Samsøe & Samsøe skindbukser i sort der er fremstillet i 100% lammelæder og for der består af bomuld og elastan. Skindbuksen kommer med elastik i taljen og en stram pasform. Designet emmer af kvalitet der er perfekt til fest brug som til brug i hverdagen.

 

 

Sorte Vila leggings

køb de billige Vila dame skindbukser i imiteret læder

Find Vila buksen til 329,95 kr. her

Vila giver dig disse billige og pæne bukser med coating. Det er ikke ægte skindleggings, men til prisen er materialet ganske fint. Du får et par fede casual leggings der fremhæver dine former i en afslappet stil til den varme årstid.

 

 

Tiger of Sweden læderbukser

Køb de eksklusive læderbukser fra Tiger of Sweden

Find de blå bukser til 2.475,- kr. her

Tiger of Sweden byder på disse enkle men elegante læderbukser i cabernet farve. Bukserne i den højere prisklasse er ganske enkle til det stilfulde udtryk, hvor taljen kommer med elastik til den gode skinny pasform. Perfekte bukser til det flotte look der står sig godt med pumps og en flot dame skindjakke.

 

 

Y.A.S. strækbare læderleggings

Køb de bløde strækbare læderbukser

Find bukserne til 2.199,95 kr. her

Y.A.S. under Bestseller laver moderne nordisk modetøj i den høje kvalitet. Her finder du disse bløde strækleggings i læder, som kommer i en stram pasform og høj talje. Bukserne i 100% lammeskind kommer med lynlåslukning i venstre side.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)