Lange cardigans til kvinder

En lang cardigan til kvinder er virkelig populært om efteråret og vinteren. Faktisk er der rigtig mange piger og kvinder, der glæder sig meget til sæsonens nye kollektioner med modetøj til kvinder.

De kolde måneder byder nemlig på en række af nyt, og lækkert tøj i spændende designs. Udover at det skal være nyt og trendy, så vil man naturligvis også gerne holde på varmen.

Ind under den lange cardigan kan du også bruge en rigtig fin rød striktrøje eller en blå striktrøje på tilbud, som vil matche rigtig godt til den flotte cardigan.

Ikke nok med at mange kvinder elsker lange cardigans, så er det endnu mere fantastisk kunne købe dem på tilbud. Vi har været på online jagt efter lange billige cardigans på tilbud i 2019, hvor vi har fundet et udvalg af billige og mere eksklusive styles.

 

Lang cardigan til kvinder fra ONLY

køb den lange billige cardigan fra only

Find cardigan til 229,95 kr. her

En lang cardigan i grå farve er en af de populæreste modeller på markedet. Vi elsker de grå, og sorte farver som kan kombineres på uendelige mange måder.

Denne ONLY cardigan er virkelig smuk, som gør det muligt at sammensætte den alt dit andet smarte modetøj. Om efteråret og vinteren er en grå cardigan noget af det mest populære modetøj til kvinder.

 

 

Lang Vero Moda cardigan

køb en lang vero moda dame cardigan

Find cardigan til 259,95 kr. her

Vero Moda er er super populært brand i Danmark, som har fokus på, at skabe billigt og moderigtig tøj til kvinder. Denne model er måske en af de længste, og har et par gode praktiske lommer til opbevaring af dine nøgle og smartphone. Den er skøn og kan købes i en mørkegrå og lysegrå farve til en fantastisk god pris.

 

 

Lang OBJECT cardigan

køb den billige hvide dame cardigan

Find cardigan til 159,- kr. her

Denne smukke cardigan skiller sig væsentligt mere ud end de andre. Designet er en helt anden type, der giver et unikt look til den modebevidste kvinde.

Den har ingen praktiske lommer, men til gengæld en rigtig smart, og trendy åbning. Denne lange cardigan til kvinder er inspireret af mennesker fra storbyerne, som er resultatet af denne smukke model.

 

 

Vila strik cardigan i flot design

lang cardigan dame udsalg

Find cardigan til 174,- kr. her

Det gode ved Vila er, at deres modetøj kan købes til rigtig billige priser. Det synes vi rigtig godt om, og hvem har ikke lyst til fylde sit klædeskab op med billigt, og pænt modetøj?

Vila cardigan kan nemlig også bruges som en strikjakke, hvis du ikke ønsker at, tage en stor og tung dame vinterjakke med dig. Vila er meget in for tiden, og som primært skyldes deres konkurrencedygtige priser, og det meget store udvalg. Den lange sorte cardigan er velegnet til jeans som en nederdel som vist på modellen.

 

 

Hvid Samsøe & Samsøe cardigan

cardigan merino uld dame

Find cardigan til 900,- kr. her

Samsøe & Samsøe favoritter til efterår og vinter inkluderer også de smarte cardigans. Samsøe & Samsøe modetøj er i den moderne skandinaviske kvalitet med design og materiale. Denne hvide cardigan er fremstillet i uld, polyester, akryl, mohair og elastan. Pasform er afslappet og i stretchy kvalitet der er oplagt at bruge til skole, arbejde eller andet i hverdagen.

 

 

Y.A.S.  åben front cardigan

cardigan dame strikkeopskrift

Find cardigan 399,95 kr. her

Y.A.S. longline åben front cardigan kan købes i grå eller grøn nuance. Du får en aflang cardigan i loose fit der er velegnet til de kolde tidspunkter af året. Modellen er i strikket, bølget stribedesign med ballonærmer og ribkant. Y.A.S. lang cardigan er fremstillet i polyakryl, nylon og uld.

 

 

Selected strikket cardigan

brug den åbne cardigan til afslapning

Find cardigan til 599,95 kr. her

Åben front strikket cardigan i rød/cabernet farve. Du finder modellen i brun, pink, sort og ginger bread farve. Strikket cardigan der er fremstillet af genanvendt polyesterblanding. Designet er afslappet med den lange model, stræk for komfort og to forlommer til trendy look.

 

 

Second Female cardigan

køb grøn eller rød cardigan dame

Find cardigan til 1199,- kr. her

Second Female brook knit new pocke cardigan i mørkegrøn. Second Female laver moderne modetøj til mænd og kvinder i det klassiske nordiske design kombineret med sydeuropæisk design. Hvilket også går igen i denne klassisk åbne cardigan i langærmet model med sidelommer. En dejlig blød og eksklusiv cardigan der er fremstillet i mohair, uld, elastan og polyester.

 

 

By Malene Birger Belinta

køb den eksklusive dame cardigan

Find cardigan til 1995,- kr. her

Blød og flot cardigan fra Malene Birger der er kendt for høj kvalitet i design og materialer indenfor modetøj til kvinder og mænd. Åben cardigan i blød, strikket stof og de klassiske (praktiske) lommer foran. Modellen er fremstillet i uld, alpaca, polyamid og elastan i en dejlig pasform og afslappet udtryk.

 

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)