Lange kjoler billig? Find 3 lækre modeller lige her

Står du og mangler en lang kjole til fest, hverdag eller andet brug? Find et lille lækker udvalg for lange kjoler billig lige her.

Den første kjole som er til den lidt mere vovet stil, som jeg faldt over, er denne lange Rebekka blondekjole fra Dressme:

 

den vovet lange sorte kjole

 

Denne kjole er ret vovet, men også temmelig sexet hvis du skal lave en forføring af kæresten og til 299,- kr. så bliver man ikke just ruineret.

Det gennemsigtige blondestof som både er foroven og forneden, gør kjole til ret udfordrende, men samtidig er den dog også elegant og ret flot, især med det flagrende “slør” forneden på kjolen.

Et alternativt kunne være denne aftenkjole samme sted fra, som kan bruges til en tur ud på diskoteket eller andet aften sjov:

 

den stramme kjole til aften brug

 

Denne aftenkjole koster kun 279,- kr. så også her smider man ikke mange penge væk ved at føle sig frem. Denne aftenkjole er perfekt til en bytur med de lange ærmer og brede hals, som gør den nobel, men samtidig også ret sexet. Dog skal det siges, at du burde have noget indenunder, da det er lidt gennemsigtigt, hvilket bare er med til at gøre den sexet.

Til disse kjoler hører der sig selvfølgelig et par sexet høje hæle til og hvis du ikke er typen til dette, burde du nok lige læse op på fordelene ved høje hæle, så du kan komme i gang med denne sexet sko stil.

Det tredje alternativ fra Dressme, som man kan argumenterer for og imod, om det er en decideret lang kjole, er en udsøgt elegant og ganske enkelt sexet Lana blondekjole til 400,- kr. Der er indsyet undertop i en kropsnær pasform der lukker bagtil.

 

en sexet kjole til byen og dagligdag

 

Denne kjole er yderst lækker og elegant til stort set alle lejligheder, som du kan tænke dig til og pasformen er yderst lækker.

Disse 3 kjoler er alle billige muligheder for en lang eller halvlang kjole, som udover at være et billig valg, også kan bruges til hver sit formål.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
3 (1 vote)

Svar

Sending