5 flotte Lauren Ralph Lauren damestøvler i det populære brand

Hvorfor ikke købe de elegante Lauren Ralph Lauren støvler til damer i 2019? Brandet skaber populært tøj til unge kvinder, helt ligesom de ældre generator er faldet for den klassiske tidløse stil. Ralph Lauren startede ud med at lave slips for over 40 år siden. Her startede Ralph Lauren designer brandet der siden hen er blevet synonym med flot tidløs design og kvalitet i topklasse.

Ralph Lauren kollektionerne til damer dækker over mange lækre ting i helt samme tråd som det elegante stil i kollektionerne til mænd. Helt ligesom deres chinos, pumps, sko med mere, finder du en flot moderne stil i udvalget af støvler.

Vi har fundet et udvalg af forskellige støvler og støvletter, som måske er lige præcist hvad du søger efter. Brug siden her som inspiration til at finde den helt rigtige støvle, og måske det verdensberømte amerikanske brand kan lede dig på sporet.

 

Sort Ralph Lauren ankelstøvle

Køb elegant Ralph Lauren ankelstøvle til kvinder

Find støvlen til 1.389,- kr. her

Et par flotte tidløse støvletter i 100% ko-læder. Støvlen er klassisk og kommer med blokhæl og guldspænde på skaftet til at understrege designet. En velegnet støvle til hverdag og aftenbrug sammen med både de afslappet bukser sammen men en flot Ralph Lauren skjorte, eller kombinerer den sorte støvle med en afslappet slå-om kjole eller anden.

 

 

Suede Gilda ruskindsstøvle

Køb den mørke Ralph Lauren støvle med blokhæl

Find støvlen til 839,- kr. her

En anden ankelstøvle fra Lauren Ralph Lauren er denne Suede Gilda ruskindsstøvle. Helt i tråd med stilen i brandet, kommer støvlen i det moderne tidløse design, hvor også denne støvle kommer med blokhæl.

 

 

Madison støvle

Køb de lange støvler fra Ralph Lauren

Find støvlen til 1.469,- kr. her

Madison modellen er en lang støvle til vinteren. Støvlen er i sort koskind med læder som for. Ydersålen er i gummi og kommer med stilren pyntespænde ved ankel. En charmerende støvle til den danske vintersæson.

 

 

Brune ankelstøvler

Køb de brune tidløse ankelstøvler

Find støvlen til 989,- kr. her

En klassisk brun ankelstøvle i koskind. Ankel- eller støvletten i brun kommer i det tidløse udtryk der dog kommer med en høj hæl og pyntespænde ved ankel. Perfekt til hverdag eller festlige anledninger gennem vinter eller sommer sæson.

 

 

Bryna støvle

Køb den lyse Gestuz støvlette

Find støvlen til 1.239,- kr. her

En flot ankelstøvle i et unikt udtryk. Støvlen i grå er fremstillet med overdel i læder og en slidstærk ydersål i gummi. En høj støvle på 8 cm der kan give det rå udtryk kombineret med den flotte læderjakke til kvinder så udtrykket bliver helt klart.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)