Le Specs solbriller til kvinder

Kender du ikke Le Specs solbriller til kvinder? Vil du gerne udskifte solbrillerne med nogle nye lækre designersolbriller? Men du har ikke lyst til at give flere tusinde på at købe et par smarte solbriller i 2020?

Du kan få designersolbriller der både har den unikke lækre kvalitet og design, men også til billigere penge. Le Specs solbriller er det fede men også forholdsvis billige brand indenfor elegante solbriller til kvinder.

Disse briller der er Vintage inspireret, kommer både med det smarte retro look, men også med de smarte designer mønstre og detaljer, der er fremelsket i neutrale farvemønstre. Alt det danner de lækre franske solbriller i det innovative design, der giver kvinder både det smarte, elegante og stilfulde look.

 

Le Specs Nero solbrille

Køb de rå Le Specs Nero dame solbrillerFind solbrillen til 957,- kr. her

Nero er en stilren model der giver det trendy og rå look. Og en brille der både klæder den unge som den mere modne kvinde. Katteøjne brillen kommer i grå linsefarve og sort stelfarve i helt indfattet stel. Kombinerer brillerne med den varme dame vinterjakke som de løse sommerbukser, da den kan kombineres med det meste hvad end det er jeans eller læderbukser til kvinder.

 

 

Le Specs Eye slay

Køb de billige Le specs dame solbrillerFind solbrillen til 723,- kr. her

Le specs Eye Slay er en solbrille med rektangulær brilleform. Brillen kommer i et unikt og trendy design med sort/grå farve til det sofistikeret kvindelige snit. En lækker model der kan kombineres med både det afslappet og det mere elegante outfit.

 

 

Le Specs Cubanos

Brug de billige designer solbriller fra Le SpecsFind solbrillen til 561,- kr. her

Den runde Le Specs Cubanos solbrille kommer i brun linse og skildpaddefarvet stel. Du får en både feminin og rå model til en pris omkring 550 kr. en noget billigere pris end f.eks. Gucci designersolbriller til kvinder.

 

 

Le Specs Ceasar brille

Køb Le Specs Ceasar solbrille til kvinderFind solbrillen til 957,- kr. her

Le Specs Ceasar LSL1602096 solbrillen fra 2017 er en moderne brille i oval form. Solbrillen kommer i guld linsefarve og sort stel der er perfekt til både den rå læderjakke som sammen med kjoler eller andre styles.

 

 

Le Specs Hot Stuff brille

Køg Le Specs Hot Stuff dame solbrillerFind solbrillen til 686,- kr. her

Et andet bud på en lækker dame solbrille fra det franske brand, kan være denne Le Specs Hot Stuff solbrille. Brillen kommer i det feminine udtryk med graduerede glas i brun og guld stil. Modellen i oval kommer i metal og plastikmateriale og en perfekt unisex solbrille til mænd og kvinder.

 

 

Hvem og hvad er Le Specs?

Har du set Le Specs solbrillen forskellige steder, men du har faktisk aldrig hørt om Le Specs brandet, og måske er i vildrede om hvem og hvad?

Le Specs er et fransk designer mærke der blev startet tilbage i 1979. De startede ud med at sende yderst smagfulde og fantasifulde solbriller på gaden. Firmaet eller brandet er hurtigt blevet kendt som en trendsætter indenfor ikoniske og ret innovative kollektioner af solbriller.

Le Specs laver både de smagfulde, sjove, anderledes og yderst kreative ting indenfor solbrille kollektioner, og du vil ofte støde på solbriller der ikke er set ved noget andet brand. Hvad der især gør sig gældende for dette mærke der efterhånden har opnået designer brand, er at de laver designer solbriller i en noget billigere prisklasse end de mere kendte brandet. Og det at du kan købe designer solbriller til en fornuftig pris er varemærke for Le Specs.

Hvis du skal bruge et par lækre kvalitets solbriller for stil og dine øjnes sundhed, så tænk på Le Specs næste gang for du får både kvalitet og god pris, hvilket også stjerner som Kate Moss, Lady Gage, Rihanna og Beyonce åbenbart er faldet for, da disse superstjerner er alle set med de franske designerbriller.

Du vil finde Le Specs i mere end 30 lande. Hvis du ikke køber din solbrille i Danmark, så er der stor chance for at støde på dem i sydens sol også.

Var indholdet nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)