5 lækre lette bluser med god halsudskæring

Lette bluser med god halsudskæring er lækre, hvilket selvfølgelig kommer an på ens smag. Hvis du ikke er til den gode dybe eller v-udskæring så er disse 5 lækre bluser til kvinder nok ikke noget for dig, men hvis du også elsker denne type, så kunne det være at du skulle kigge med.

Her på Tøjlisten har vi nemlig valgt at vise dig fem fede modeller indenfor lette sommerbluser, som jo skal bruges til den lækre tid der går i møde, og hvad er bedre end en dyb udskæring til at vise den feminine stil i stilfuld men afslappet tøj.

 

5 lækre bluse modeller med den gode halsudskæring

Disse 5 modeller vi har valgt at vise, kommer i forskellige stilarter, priser og mærker, så det kunne være du også finder dem særdeles velegnet til din garderobe.

 

Dynella Selected Femme

køb den lækre Selected Femme sommerbluse

Den lange bluse i navy fra Selected Femme er utrolig populær. Det skyldes at det er en dejlig let casual bluse med den gode udskæring, og samtidig kommer bluse i 5 forskellige farve, så der er noget til alle temperamenter. En lækker og god kvalitets bluse som du kan finde til omkring 400 kr.

 

Anna Field med dyb v-udskæring

en lækker sommerbluse med dyb v-udskæring

En lækker og meget sommeragtigt bluse, er denne Anna Field der kommer med den dybe udskæring. En lækker og billig bluse til den feminine stil både til de unge og til de mere modne kvinder. Perkekt til at kombinerer med et parte sorte elegante bukser og accessories i form af smukke smykker.

 

Sød Esprit skjortebluse

køb den lette skjortebluse til det søde look som kvinde

Hvis du står og mangler den søde bluse, så er denne skjortebluse fra Esprit absolut en du må overveje. Den kan kombineres både med det casual og med det elegante look. Hvis du vil fremstå som ung og frisk, eller som moden og elegant så er denne bluse absolut en mulighed. Alt hvad det kræver, er kombination af andet tøj, for et par casual jeans og sneakers kan give dig det friske ungdommelige look. Karen by Simonsen er perfekt til alt, så måske du skulle kombinerer blusen med dette lækre mærke.

 

Anna Field sommerbluse

lækker let tunika bluse til kvinder

En anden lækker Anna Field bluse i et udgave, er denne offwhite tunika model der både er til afslappet og finere brug. Perfekt at kombinere med et par sorte jeans og høje hæle, eller måske de afslappet jeans og sandaler. En billig og lækker sommerbluse der passer perfekt til forhåbenlig meget sol igennem sommeren.

 

Tom Joule tunika

find den søde tunika med god halsudskæringHvis du leder efter en sød og let tunika, så er denne Tom Joule måske lige dig. En super sød bluse der giver det dejlige ungdommelige look i en casual stil, som er perfekt til sommer sandalerne og de lette jeans til kvinder.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4 (1 vote)

Svar

Sending