Linda Farrow solbriller til kvinder

Søger du et par smarte Linda Farrow solbriller til kvinder? Det lækre luksus brand fra London der blev etableret tilbage i 1970, var banebrydende for at gøre solbriller til en etableret del af mode. Du får nemlig en designer solbrille i den dyre ende både med hensyn til stil, kvalitet og pris.

Linda Farrow giver dig et eksklusivt design og henvender sig netop til dig der er kvalitetsbevidst og som gerne vil skille dig ud med god kvalitet. Vi har her på Tøjlisten fundet nogle lækre modeller til 2018, hvor du får den unikke og super fede solbrille. Find din inspiration blandt de fede solbriller til kvinder nedenfor, og måske den perfekte brille lyser op foran dig.

 

Linda Farrow 239 C33

Find de elegante solbriller på udsalgFind brillen til 3.224,- kr. her

Flot model der giver dig det eksklusive og moderne look. Brillen er lavet i 80% acetat og 20% titanium på forsiden. Kan bæres sammen med både det filosofiske, frække eller måske det mere rå look.

 

 

 

Teo Rose Linda Farrow solbrille

køb de lækre søde Linda Farrow solbrillerFind solbrillen til 3.499,- kr. her

Et par unikke briller i den feminine lyse men tidløse nuance er, hvad du får med Linda Farrow 71 C78 modellen. En stilren og elegant solbrille der passer til kvinden, som ønsker det overskudsagtige og lidt rebelske udtryk.

 

 

Linda Farrow 468 C4

brug de unikke Linda Farrow briller som kvindeFind brillen til 3.499,- kr. her

Hvis du er mere til det runde men i særdeleshed også unikke look, så er disse trendy briller måske lige dig. Du får et par helt unikke briller, hvor stel og glas farver ikke ses andre steder. Brug disse briller sammen med både den rå kvindelige læderjakke, den stilrene og eksklusive festkjole eller alt andet modetøj.

 

 

Den klare solbrille

køb et par fede solbriller i den klare nuanceFind brillen til 6.599,- kr. her

Linda Farrow 136 C26 solbrillerne kommer i den klare “gennemsigtige” nuance, som giver dig det helt unikke look. Brille i wayfarer er perfekt til både unge som mere modne kvinder, der ønsker en casual stil der samtidig emmer af det luksuriøse og eksklusive.

 

 

Sort Linda Farrow 239 C11

køb de sorte Linda Farrow solbriller med titanium stelFind  brillen til 4.299,- kr. her

Du finder mange forskellige typer indenfor det populære brand, hvor deres nye SS serie som er skabt med kendte bloggere her, er et populært valg helt ligesom de sorte runde briller her. Et par fede unikke sorte runde briller der kombineret med en eksklusiv Pierre Balmain jakke til kvinder, vil give dig det sofistikeret og chic look.

 

 

Sommerfugle solbrille

køb den flotte linda farrow 38 c56 solbrilleFind solbrillen til 5.999,- kr. her

En anden eksklusiv model indenfor det engelske brand, er denne Linda Farrow 38 C56 sommerfuglbrille. Brillen kommer med det lyse glas og t-shell farve i stel der giver et sofistikeret og feminint udtryk som emmer af klasse.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4 (1 vote)

Svar

Sending