Linda Farrow solbriller til kvinder

Søger du et par smarte Linda Farrow solbriller til kvinder? Det lækre luksus brand fra London der blev etableret tilbage i 1970, var banebrydende for at gøre solbriller til en etableret del af mode. Du får nemlig en designer solbrille i den dyre ende både med hensyn til stil, kvalitet og pris.

Linda Farrow giver dig et eksklusivt design. Brandet henvender sig til dig der er kvalitetsbevidst, og som gerne vil skille dig ud med god kvalitet. Vi har fundet nogle lækre modeller til 2020, hvor du får den unikke og super fede solbrille. Find din inspiration blandt de fede solbriller til kvinder nedenfor, og måske den perfekte brille lyser op foran dig.

 

Linda Farrow Gold LFL647

Find de elegante solbriller på udsalg

Find brillen til 6.007,- kr. her

Flot rund brillemodel der giver dig det eksklusive og moderne look. Brillen er lavet i titanium brillemateriale og plastik brilleglasmateriale. Kan bæres sammen med både det filosofiske, frække eller måske det mere rå look. Linda Farrow Round Yellow Gold LFL647 Clip On C1 stel- og linsefarver kommer i gul på modellen fra 2018.

 

 

Linda Farrow LFL556 C5 solbrille

køb et par fede solbriller i den klare nuance

Find solbrillen til 4.517,- kr. her

Et par unikke briller i den feminine lyse men tidløse nuance. Linda Farrow 556 Clear Rose Gold modellen kommer i rektangulær brilleform med transparent stelfarve og rød linsefarve. En stilren og elegant solbrille der passer til dig der ønsker det overskudsagtige og lidt rebelske udtryk.

 

 

Linda Farrow Aviator solbrille

Køb de eksklusive Aviator solbriller fra Linda Farrow

Find brillen til 5.583,- kr. her

Linda Farrow Aviator Rose Gold LFL575 C3 pilot solbriller kommer i lyserød stelfarve og rød linsefarve. Det er en af de eksklusive solbriller med røde glas til kvinder i pilot brilleform. Du finder dog også modellen i andre nuancer, hvor brillen kan bruges til hverdag og fest. Her kan du både kombinere med de hullede damejeans, læderbukser til kvinder eller måske de lette sommerkjole. Brillen helt ligesom de andre modeller i brandet, kommer med et højt UV filter til at beskytte øjnene.

 

 

Linda Farrow 666

Køb Linda Farrow LFL666 C1 solbrille

Find brillen til 6.007,- kr. her

Linda Farrow 666 Yellow Gold LFL666 C1 er en anden pilot model. Modellen 666 kommer i gul linse og stelfarve i helt indfattet stel. Du får et par helt unikke briller, hvor stel og glas farver ikke ses andre steder. Brug disse briller sammen med både den rå kvindelige læderjakke, den stilrene og eksklusive festkjole eller alt andet modetøj.

 

 

Linda Farrow LFL660 C3

køb et par fede solbriller i den klare nuance

Find brillen til 4.187,- kr. her

Du finder mange forskellige typer indenfor det populære brand, hvor denne runde 660 C3 brille måske er lige dig. En trendy og noget anderledes brille til det unikke udtryk. Solbrillen kommer i rose gold stelfarve og lyserød linsefarve. Et par fede unikke runde briller der kombineret med en eksklusiv Pierre Balmain jakke til kvinder, vil give dig det sofistikeret og chic look.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4 (1 vote)