5 smarte lyse frakker til mænd i den lækre uld kvalitet og look

Overvejer du en af de fede lyse frakker til mænd i uld der signaler god stil og samtidig kan holde dig varm?

Vi har her på Tøjlisten samlet et udvalg af lækre uld frakker der både stil og form, adskiller sig fra de mere almindelige jakker, og faktisk koster frakkerne som regel også lidt mere. Du får så til gengæld en ret fed frakke der ikke er forbeholdt business, men bare til mænd i alle aldre der gerne vi vise en god stil.

De 5 jakker vi har fundet her, kommer alle i den samme lyse nuance, men i vidt forskellige brands hvor priserne selvfølgelig er både i den billige og dyre ende.

 

Lys Pier One frakke i uld

køb den lange lyse frakke til mænd i den gode prisFind den lyse Pier One frakke til 1115 kr. ved Zalando

Denne lyse frakke i lårkort model kommer i 60% uld, så du får både den fede stil og samtidig også chancen for at holde varmen. En lækker fakke til en ganske god pris, der står sig godt sammen med en af de brune læderhandsker til mænd.

 

 

Edc by Esprit frakke

køb en lys lang frakke i uldDu finder den fede lyse Edc jakke til kun 799 kr. lige her

Esprit frakken kommer i en lidt lysere udgave og med lidt mere synlige mønstre og knapper. En herrefrakke du finder til kun 799,- kr. der står sig godt til et par mørke jeans og måske en herreskjorte eller bluse.

 

 

Beige Tiger of Sweden frakke

køb den eksklusive Tiger of Sweden uldfrakke til mændFind den lækre frakke til 3795 kr. ved Zalando her

Med Tiger of Sweden får du den gode stil der emmer af lækker kvalitet, og denne lyse frakke i det klassiske look, er ingen undtagelse. En frakke der koster en del mere end de andre viste modeller i den lyse farve, men dog også i det velkendte look der signaler top kvalitet. Hvis du er på udkig efter en lys frakke i absolut top kvalitet, så er denne Dempsey model lige præcis den rigtige frakke for dig?

 

 

Camel Kiomi frakke

klassisk lys frakke til mændFind den klassiske lyse frakke til 799 kr. lige her

En anden model der kommer i samme snit som Pier One frakken, er denne klassiske Kiomi frakke i camel farve. En fed jakke i det klassiske look som du kan købe til kun 799,- kr. og som kan sammensættes både med det elegante eller det mere casual tøj.

 

 

Lys Minimum Gleason frakke

køb en lang lys uldfrakke til at holde varmen og stilenFind den lækre Minimum frakke til 1595 kr. her

Hvis du leder efter den fede halvlange lyse frakke, så kommer denne Minimum frakke med sidevendte lommer, hvilket er ret praktisk hvis du gerne vil bruge lommerne til at opbevare ting samt varme fingrene, i forhold til de mere almindelige lommer der er mere til pynt end gavn.
Frakken kommer  50% uld og 50% polyester, så det er en ikke en vinterjakke, men kan dog holde dig varm hvis du kombinerer med det rette tøj indenunder i koldt vejr.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending