Lyse frakker til mænd i den lækre uld kvalitet og look

Overvejer du en af de fede lyse frakker til mænd i uld eller andet materiale, der signaler god stil og samtidig kan holde dig varm?

Vi har fundet forskellige frakke i de mere lyse/brune farver. Det er både uld frakker som det er bomuld eller vandafvisende frakker. Den lange jakke i den mere lyse udgave adskiller sig fra mere almindelige jakker, og kræver selvfølgelig at du kan lide stilen som følger med. Hvis du er tilhænger af den lange jakke til både det kolde som varmere vejr, kan du bruge de nedenstående modeller som inspiration til din måske nye frakke i 2020.

 

Beige Oscar Jacobson

lyse frakker til mænd udsalg

Find frakken til 2029,- kr. her

En elegant beige frakke fra Oscar Jacobson i en blød blanding af uld, kashmir og polyamid. En lækker frakke du kan bruge til efterår, vinter og også til de kolde tider hvor der er brug for en varm herre forårsjakke. Frakken kommer med en brystlomme, to lommer foran og to paspolerede inderlommer.

 

 

Beige Selected herrefrakke

køb den lange lyse frakke til mænd i den gode pris

Find frakken til 1121,- kr. her

En lys beige frakke fra Selected i 90% uld og 10% kashmir. Enkel og stilfuld frakke i det klassiske look der udstråler overskud. En lækker frakke til en ganske god pris, der står sig godt sammen med en af de brune læderhandsker til mænd.

 

 

Camel Ami frakke

køb en lys lang frakke i uldFind frakken til 2249,- kr. her

Ami dobbeltknappet uldfrakke i et klassisk og elegant udtryk. Den lange frakke kommer i en tæt uldkvalitet og er med enkelt slids. En frakke  i det velkendte look der signaler top kvalitet. Hvis du er på udkig efter en lys frakke i absolut top kvalitet, så er denne model lige præcis den rigtige frakke for dig?

 

 

J.Lindebergh melton frakke

klassisk lys frakke til mænd

Find frakken til 3000,- kr. her

En stilren lang uldfrakke fra J.Lindebergh. Frakken i det eksklusive danske brand kommer med en god pasform, og føles godt på kroppen når du bevæger dig. Den kommer i melton shell-materiale og er med corozo-knapper paspolerede lommer. Du finder også frakke i sort og navy farve, hvor modellen kan bruges som en af de lyse, sorte eller blå forårsjakker til mænd.

 

 

Barbour Lifestyle herrefrakke

køb en lang lys uldfrakke til at holde varmen og stilenFind frakken til 1999,- kr. her

Barbour lifestyle giver dig denne lange vandafvisende frakke i vejrbestandig bomuld kvalitet. En frakke der er velegnet som forårs- og efterårsjakke. Frakken lukkes med skjulte knapper har stormkrave med Barbour Dress Tartan mønster. Du får to lommer foran og en enkelt inderlomme.

 

 

Hugo Marden trenchcoat

flot dobbelradet jakke mænd

Find frakken til 2699,- kr. her

Dette er en klassisk Boss trenchoat i dobbeltradet design. Den beige farvet frakke er fremstillet i bomuld og polyester materiale. Her er overfladen behandlet i vandafvisende belægning og kommer foret i blød viskosevæv. Du får to inderlommer og to skrå forlommer.

 

 

NN07 Blake jakke

Køb den vandvisende lange frakke fra NN07

Find frakken til 1399,- kr. her

NN07 frakke i vandtæt stof med vandsøjletryk på 10.000 mm. Den lyse frakke er god til at modstå regnen der kommer i foråret og efteråret, og er oplagt til vores danske vejr. Jakken kommer med aftagelig inderside samt vindfor der lukkes med lynlås. For i Primaloft syntetisk dun der kan holde dig varm.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
3.33 (3 votes)