De 3 måder at finde den rigtige t-shirt som kvinde, får du lige her

Har du prøvet at gå ned at gaden og se et par damer eller piger iført helt almindelige toppe med alligevel tænkt, der er noget specielt lige over disse?

Eller måske du har købt et par t-shirts, men de er knap så fede, når du kommer hjem og hiver dem op af posen?

Måske passer t-shirten bare ikke sammen med f.eks. din Pajar jakke, damejeans eller accessories?

Her gælder det om at kende til, hvordan du finder din tøj stil som kvinde. For vi har alle haft følelsen af fejlkøb og prøvet. Grunden til dette er, at selvom toppe og t-shirts kan fås i alle forretninger og webshops, så er det yderst vigtigt, at kigge efter de gode måder at finde den rigtige t-shirt.

Udover det selvfølgelig skal passe i størrelsen, så er farve, stil og design noget, der er yderst vigtigt for at det også skal se lækkert, sexet og sød ud lige på dig.

Den rigtige størrelse

En top til kvinder skal selvfølgelig tilsættes tilsættes, men vigtigt for at finde den rigtige shirt er, at størrelsen på dine toppe eller t-shirts passer dig og du er sandfærdig med dette også. Alt for løst tøj for at skjule at du måske har et par ekstra kilo, vil give den modsatte effekt. Helt ligesom at købe for småt vil også få dig til at se meget forkert ud.

Husk at størrelser varierer fra mærke til mærke så vær på udkig efter hvad der passer lige dig ud fra det korrekte størrelses diagram på pågældende mærker.

Stilen og stilfuld

Den korrekte stil er noget af det første, som man logisk nok skal kigge efter, for hvis stilen ikke lige er dig, vil du aldrig føle dig tilpas i det.

Der er så mange forskellige slags stilarter man kan vælge imellem, hvor man kan være fræk tøs, elegant kvinde, bad ass eller andet i det store udvalg af langærmet, farvestrålende, stramt siddende, gennemsigtige og alt det andet lækre designer og modetøj.

Farverne skal passe

Når du sidder og kigger efter kvindetøj skal du også være på udkig efter, om farverne passer til dig, fordi det ikke er os alle sammen, der kan bære et stor palet af mange farver, eller det heller ikke os alle der passer til sort/hvid looket.

Du skal finde farverne der passer til dit look og teint og så købe en palet af disse T-shirts, så du kan skifte nuancerne ud hver dag, men samtidig holde stilen der lige er dig.

Hvis du vil have endnu flere gode tips og råd så læs denne artikel “Jagten på basis t-shirts!” på Glamour4glamour da den er en glimrende vejledning til, hvordan du får bygget en perfekt t-shirts garderobe.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4 (1 vote)

Svar

Sending