Mikk-Line flyverdragt til børn? Du får kvalitet til en god pris

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

En Mikk-Line flyverdragt til børn giver dig både den gode kvalitet samtidig med, at du får en billig flyverdragt til den lille.

Bäst-i-test.se i Sverige har de lavet en anmeldelse af forskellige flyverdragter, og disse erfaringer er noget, vi andre kan udnytte til at udvælge det rigtige mærke.

I deres forbruger test vandt Mikk-Line nemlig med den gode Oxford Snowsuit model. Testen der tog udgangspunkt i 16 flyverdragter foregik i en svensk SFO, hvor den udendørs leg kræver tøj til både sne, minusgrader, blæst og regn. Flyverdragterne blev inddelt i tre forskellige priskategorier, som dækkede over budget, mellemklasse og premium, hvilket jo er logisk nok, fordi f.eks. en Molo eller Ver de Terre flyverdragt koster det dobbelte.

Oxford flyverdragten blev rost for at være dejlig vandtæt og have en høj åndbarhed for den lille. Derudover så var pasformen rigtig godt helt ligesom den vejer lidt og kan holde barnet varm. Så hvis du leder efter en bedst i test flyverdragt, der samtidig kommer i til god pris, så læs videre og se de nedenstående modeller.

Vi har her på Tøjlisten fundet et par lækre flyverdragter i mærket fra Melton Group, som både kommer i den gode pris helt uden at være på tilbud eller udsalg, samtidig med at du finder udvalget i alverdens farver som sort, brun, grøn, pink og stort set alle andre nuancer og søde mønstre.

 

Mikk-Line baby suit flyverdragt

Køb en flot violet Mikk-Line flyverdragt til 1 årig pige

En sød violet flyverdragt fra Mikk-Line der kan være et hit til den lille pige. Du finder flyverdragten i marine nuance til den lille dreng også.

Flyverdragten er i det klassiske look, hvor den kommer med den dobbelte lynlås foran, så babyen eller barnet kan komme forholdsvis nem ud af dragten – For ikke at snakke om, at få den nem på når hun skal udenfor. Materialet er i 100% polyamid, og kommer med elastik der kan holde buksebenet godt ned over barnets vinterstøvler.

 

 

Nylon Suit flyverdragt

Mikk-Line nylon suit er bedst i test

Mikk-Line er væsentlig billigere end så mange andre mærker, men det er ikke ensbetydende med, at de er dårligere. For du får en rigtig god funktionel vinterflyverdragt med Nylon junior. Der er god åndbarhed i dragten ligesom med Oxford, og det betyder, at barnet ikke kommer til at blive svedigt på de vinterdage, hvor vejret måske ikke er super koldt.

Dragten kommer med åndeevne på 5000 g/m2/24h og kan tåle maskinvask på 40 C°, helt ligesom du kan bruge tørreskab på maksimal temperatur af 30 C°. En af de rigtig lækre fordele ved dragten, er at flyverdragten er dejlig praktisk til at fungere godt i hverdagen, for du kan faktisk få buksebenet udover støvlen. Fodremmene er dog lidt en ulempe, for de kan hurtig blive slidt i stykker, men det opvejes dog at den gode tilpasning til hverdagen, hvor det at få flyverdragten på barnet, kan være en ret irriterede opgave.

En af de bedste flyverdragter i det lave prisleje er hvad du får med denne model, så hvis du skal finde en ny flyverdragt til barnet, så tag et kig på denne model.
 

Mikk-Line Nylon baby

køb den gode nylon baby flyverdragtDu finder det lækre udvalg lige her

En god babyflyverdragt i den lave prisende, er denne lækre Nylon baby serie. Dragten til babyer kmmer med en åndeevne på 5000 g/m2/24h og vandtæthed på 8000 mm. som de andre modeller. Størrelsesmæssigt kan du finde en dragt fra str. 74 til str. 104, så det burde være muligt at finde en til din dreng eller pige også.

Designmæssigt kan du finde dragterne i både de ensfarvet og de mere mønstret, alt efter hvad du foretrækker. En super god dragt der er tilpasset de små, så du får dobbelte lynlåse, hvilket bare gør iklædning og aftagning af dragten noget nemmere for dig.

Den er en dragt der kommer med let og smidig stof og gode gennemtænkte funktioner, som f.eks. at halskraven kan knappes først, og så er den faktisk med god til at tåle slidtage, også selvom stoffet faktisk føles dejlig blødt.

 

 

Mikk-Line Snow Suit

køb flyverdragt og vintertøj til børnFind Oxford og andre lækre dragter her

Den dejlige lavendel farvet flyverdragt med reflekser på ben og ærmer, kommer med den klassiske lynlås fra skridt til hals. Dragten er vind- og vandtæt med vandsøjletryk på 8.000 mm. og åndbarhed på 3.000 g. hvor de tapede sømme giver 100% vandtæthed.

Du kan tage hætten af ved hjælp af trykknapper, og forneden kommer dragten med de aftagelige og justerbare støvlestropper.

Prisen for den dejlige flyverdragt ligger på omkring 650 kr. hvilket er ca. samme prisleje som f.eks. Minymo flyverdragter.

 

 

Grøn Mikk-Line flyverdragt

giv den gode kvalitets flyverdragt til dit barnFind den grønne dragt til 799 kr. lige her

Denne flotte flyverdragt i mørkegrøn finder du i størrelser fra 4 år og op til 9 år. En flyverdragt med den gode pasform så barnet kan røre sig i leg, og er selvfølgelig åndbar, vindtæt og vandtæt med vendsøjletryk på over 8.000 mm.

Hætten er aftagelig med velcro, kommer med fleeceforede elastikkanter i ærmer og har praktisk snefang og gummistropperi benene.

Materialet kommer i 100% nylon for det ydre, vattering og det indre kommer i 100% polyester

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending