Mikk-Line regntøj der holder dit barn tør

Mikk-Line regntøj kan måske være svaret på regntøj der er godt til børnene og samtidig kommer til en fornuftig billig pris. Vejret i Danmark byder på rigtig meget regn. Og her er regntøj til børn det nødvendige udstyr til vuggestue, børnehave, skole og fritid. Nødvendig tøj til de små, hvor det i sammenhæng med f.eks. Mikk-Line termotøj og flyverdragt gør barnet klar til både efterår, vinter og foråret.

Vi har fundet nogle lækre modeller som inspiration til 2020. Her finder du forskellige typer af regntøj der selvfølgelig også passer til forskellige aldersgrupper.

Mikk-Line regndragt

Køb en regndragt til de små børn i forår

Find dragten til 195,- kr. her

Mikk-Line regndragt som kommer i lilla, navy og army farve. Du får en heldragt med vandsøljetryk på over 3.000 mm med svejsende sømme og selvfølgelig vindtæt også. Dragten kommer med aftagelig hætte med elastikkant øverst i åbningen. Nederst kommer der elakstikstropper så regndragten ikke ryger op når barnet bevæger støvlerne. Dragten lukkes med lynlås fortil helt ligesom med flyverdragten. Den er beregnet til størrelser fra 4 til 8 år.

 

 

Armygrøn regntøj

mikk line regntøj vandsøjletryk

Find regntøjet til 299,- kr. her

Mikk-Line regntøj der findes i størrelser fra 5 til 12 år. Regntøjet kommer i navy, army, rosa og lilla nuancer, så der er mulighed til forskellig smag. Regnbukser og regnjakke der kommer med aftagelig hætte med to trykknapper. Regntøjet har elastikkant ved ærmer, i bunden og ved fødder. Jakken kommer med fleeceforing i halsen og er vandtæt med et vandsøjletryk på over 8.000 mm. Bukserne kommer med elastikkant i taljen og indvendig snøre til at stramme ind med. Bukserne har også justerbare elastikstropper til at sætte under gummistøvlerne.

 

 

 

Regntøj med seler

Køb vindtæt regntøj fra seler til børn

Find regnsættet til 299,- kr. her

Dette er helt det samme regnsæt bare med den undtagelse, at du får seler i bukserne. Mikk-Line regntøj med seler i bukserne hvor du finder farver i army, lilla, koral blå og denne støvet blå nuance. Vandsøjletryk på over 8000 mm. og elastik til holde tæt i bukseben, ærmegab og ved hætten så vandet ikke kan rende ind under.

 

Hvem og hvad er Mikk-Line?

Hvis du ikke kender til Mikk-Line brandet, så skal du ikke snydes før du beslutter dig. Mikk-Line er et dansk brand der har fokus på at skabe det gode udendørs tøj til børn, der giver plads til at lege. Det kræver komfortabelt tøj, som også gerne må se godt ud.

Det komfortable, behagelige og gode kvalitet er hvad du får med det populære danske brand.

Du finder et kæmpe udvalg der dækker lige fra de gode Mikk-Line flyverdragter til det lettere, smarte, komfortable og faktisk også billige tøj. Du får nemlig god kvalitets tøj der holder børnene varme og tørre, men det skal også være til at købe, så Mikk-Line kommer i den gode prisklasse hvor de fleste kan være med. Du kan endda være så heldig at finde tøjet på udsalg eller tilbud stort set hele året rundt.

 

Mikk-Line regntøj er behagelig og åndbart

Børn elsker at lege, og dette er selvfølgelig også udendørs som de er vant til i vuggestue, børnehave og skole, og det gælder selvfølgelig også i regnvejr. Derfor er det vigtigt med den gode kvalitet der giver barnet noget behageligt og åndbart regntøj.

Det meste regntøj i en anstændig kvalitet er heldigvis ikke stift og irriterende som for 20-3o år siden, og derfor kan du selvfølgelig også få god kvalitet i f.eks. Molo eller Ticket to Heaven regntøj, men Mikk-Line giver dog ofte den bedre pris.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)

Svar

Sending