Mikk-Line regntøj 2018 – Den gode kvalitet der holder dit barn tør

Mikk-Line regntøj kan være svaret på hvilket regntøj der er godt og samtidig kommer til en fornuftig pris.

Vejret i Danmark byder på rigtig meget regn. Og her er regntøj til børn det nødvendige udstyr til vuggestue, børnehave, skole og fritid. Nødvendigt tøj til de små, hvor det i sammenhæng med f.eks. Mikk-Line termotøj og flyverdragt gør barnet klar til både efterår, vinter og foråret.

Vi har fundet nogle lækre modeller der virker i 2018. Her finder du forskellige typer af regntøj der selvfølgelig også passer til forskellige aldersgrupper.

Navy Star

mikk-line softshell er den gode kombinationPris: 298,- kr.

Fuchia Mikk-Line

køb den gode kvalitets Mikk-Line regntøj til barnetPris: 298,- kr.

Rød regntøj

køb det flotte regntøj fra Mikk-LinePris: 298,- kr.

 

Mint m. seler

brug mikk-line regntøj med seler til pigenPris: 299,95 kr.

Lilla m. foer

find det komfortable regntøj til forårPris: 419,- kr.

Lavendel regntøj

køb det gode kvalitets regntøj i dansk designPris: 299,95 kr.

 

Hvem og hvad er Mikk-Line?

Hvis du ikke kender til Mikk-Line brandet, så skal du ikke snydes for denne viden før du beslutter dig. Mikk-Line er et dansk brand, som har fokus på at skabe det gode udendørs tøj til børn, der giver plads til at lege. Det kræver komfortabelt tøj, som også gerne må se godt ud.

Det komfortable, behagelige og gode kvalitet er hvad du får med det populære danske brand.

Du finder et kæmpe udvalg der dækker lige fra de gode Mikk-Line flyverdragter til det lettere, smarte, komfortable og faktisk også billige tøj. Du får nemlig god kvalitets tøj der holder børnene varme og tørre, men det skal også være til at købe, så Mikk-Line kommer i den gode prisklasse hvor de fleste kan være med. Du kan endda være så heldig at finde tøjet på udsalg eller tilbud stort set hele året rundt.

 

Mikk-Line regntøj er behagelig og åndbart

Børn elsker at lege, og dette er selvfølgelig også udendørs som de er vant til i vuggestue, børnehave og skole, og det gælder selvfølgelig også i regnvejr. Derfor er det vigtigt med den gode kvalitet der giver barnet noget behageligt og åndbart regntøj.

Det meste regntøj i en anstændig kvalitet er heldigvis ikke stift og irriterende som for 20-3o år siden, og derfor kan du selvfølgelig også få god kvalitet i f.eks. Molo eller Ticket to Heaven regntøj, men Mikk-Line giver dog ofte den bedre pris.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)

Svar

Sending