Nederdele (2020) – 7 flotte skirts til arbejde, skole og ferie

Flotte nederdele er absolut på sin plads. Foråret og sommeren står for døren, så skal der selvfølgelig også kigges på kjole beholdningen i garderoben. Og hvad er bedre på de varme aftener end en lækker nederdel? Det kan også tænkes du søger nederdel til generel brug på arbejde, skole m.m.

De mange lækre nederdele der findes passer ikke til alles temperament. Men hvis du søger inspiration til en eventuel ny nederdel, finder du her et udvalg af forskellige, billige, stilfulde eller casual nederdele.

 

Joelle nederdel

køb en joelle slå om nederdel

Find nederdelen til 349,- kr. her

En sød blå/hvid prikket a-formet nederdel med høj talje. Forget Me Not modellen fra Joelle er skabt i samarbejde med Caroline Winberg. Modellen kommer i regular pasform og 100% viskose. Foran og bagtil får du afrundet bærestykke og en snipskåret kant forneden. Flot sommerkjole sammen med en let top eller lignede.

 

 

Happy Holly Farah skirt

Køb den sorte knælange nederdel til arbejde

Find nederdelen til 279,- kr. her

Hvis du søger en traditionel lang nederdel i sort til sommeren, kan du købe denne Happy Holly til 279 kr. Materialet er 100% viskose og kommer som en slå-om kjole med flæsedetaljer og elastik i taljen. Kombinerer den sorte nederdel med en sort top i samme serie.

 

 

Ellos Collection Essa

køb en flot nederdel med slids

Find nederdelen til 299,- kr. her

Essa jeresey nederdelen fra Ellos Collection er en sød bloksyet nederdel i leopard udtryk. Den kommer i almindelig pasform med rynkning langs sømmene til flæseeffekt. Perfekt nederdel til sommerbrug hvad end du bruger et par høje hæle, sandaletter i sølv eller dame sneakers.

 

 

Tiger of Sweden

køb med sort nederdel med flæser

Køb nederdelen til 930,- kr. her

Tiger of Sweden laver det lækre kvalitets tøj der emmer af stil. Denne mørke pencil nederdel af stretchy jersey er ingen undtagelse, for i alt sin enkelthed kan man se det er kvalitet. Flot nederdel til hverdag eller aften brug der det stilfulde og feminine look, som bedst kombineres med den søde bluse og et par sandaler med kilehæl på.

 

 

Samsøe & Samsøe nederdel

brug den søde designer nederdel til hverdag

Find nederdelen til 669,- kr. her

Køb den flotte mallard grønne nederdel fra Samsøe & Samsøe til det søde feminine look. Nederdelen er i stum, vævet kvalitet og kommer med elastikbånd i taljen. Perfekt til sommerens varme dage på arbejde, skole eller til mere festlige anledninger.

 

 

Blomstret Happy Holly Agnes

Brug de blomstrede nederdel til sommer

Find nederdelen til 279,- kr. her

Agnes modellen fra Happy Holly er en sød midi nederdel i afslappet pasform. Det blomstret motiv sammen med et par sandaler med hæle giver et dejlig, feminint sommer look. Kjolen der er uforet kommer i en vævet stum kvalitet med elastik i taljen. Nederdelen findes både i kort og lang model.

 

 

Asos Design midi skirt

køb den gule sommernederdel med blomster motiv

Find nederdelen til 340,- kr. her

Asos egen brand giver dig denne sommerlige nederdel med blomster print. En sød kjole til hverdag og festlig brug, hvor du kan kombinerer med casual sneakers som høje hæle til det finere brug.

 

Hvorfor en flot nederdel?

Det at bære en nederdel som kvinde, signaler en feminin stil og at du gerne vil fremvise at du er kvinde. Det kan du gøre med det kæmpe udvalg af forskellige slags nederdel der findes, som f.eks. de viste ovenfor. Du kan finde nederdele der er ultra korte helt ligesom du kan finde nederdele der stort set rører jorden.

Udover at vise en sexet eller feminin stil der fremhæver dine ben, så får du også både luft og farve på benene, og det praktiske ved en nederdel er, at du både kan bruge den i hverdagen og til det finere brug, netop fordi udvalget af lækre og flotte nederdele til kvinder er så kæmpestort.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)