Nytårskjoler med glimmer – 7 kjoler til at skyde nytåret ind i stil

Nytårskjoler med glimmer kan være det gode valg, hvis det skal være en festlig aften, hvor du nærmest glimter i takt med klokkens slag frem mod nytåret.

Julen står som altid for døren før nytåret, men ofte glemmer vi alt om nytåret nu julen er en hektisk tid. Det gør ofte, at du lige pludselig står med et meget kort tidsrum i tiden efter de mange juledage, hvor du skal have fundet en kjole. Her kan det smarte træt være, at du får kjolen på plads allerede inden julen går i gang.

Lækre nytårskjoler med glimmer er kjoler der ofte tager kegler til festen den 31 december, og at det glimter festlig er bare en understregning af det rigtige valg af kjole. Her har vi fundet inspiration indenfor forskellige kjoler der måske skal skyde det nye år ind i 2019/20.

 

Angeleye Scallip Sequin kjole

køb den glitrende festkjole til nytår

Find kjolen til 949,- kr. her

Angeleye kjole i navy med pailletter der er velegnet til festlige anledninger som nytår. Du får en kjole med stretchy kvalitet i en fin pasform. Halsen er rund og lukkes med skjult lynlås bagpå. Find et par mørke eller de grålige stiletter eller pumps, hvor du har den fordel af at julen står for døren, så måske der skal et par stiletter på ønskesedlen? Den flotte kjole og med de rigtige sko, så er du faktisk klar til den fede nytårsfest.

 

 

Moments New York

brug den lange gallakjole til nytår

Find kjolen til 999,- kr. her

Alice Sequin gallakjole fra Moments New York med pailletter. En lang flot kjole i mørke rød kombineret med de flotte høje hæle, giver dig kjolen til den stort anlagte nytårsfest. Kjolen er med tofarvede pailletter med ombre-effekt, slids foran og tight pasform der slipper ved knæene.

 

 

Moments New York kjole med frynser

Køb den sorte glitrende festkjole til nytår

Find kjolen til 799,- kr. her

Moments New York Aida pailletkjole med frynser forneden. Kjolen er dekoreret med sten og pailletter der glimter i lysets skær. En sort kjole i stum kvalitet med korte ærmer til det stilrene med festlige udtryk.

 

 

Chiara Forthi Brielle kjole

køb den korte glimmer festkjole til nytår

Find kjolen til 349,- kr. her

Flot figursyet jerseykjole med glitrende effekt. Chiara Forthi Brielle kjolen er i smidig og blødt materiale der består af polyester, viskose og metalfibre. Kjolen kan bruges til både den store som den afslappende festlige anledning. En af de flotte korte festkjoler der også egner som den feminine og billige nytårskjole til fest.

 

 

Christian Koehlert glitterkjole

brug den lange galla med glimmer som nytårskjole

Find kjolen til 3.199,- kr. her

Lang Christian Koehlert Dream glitrende kjole til den store fest. Kjolen i glitter grå og rød farve er i 100% polyester og dyb ryg samt v-udskæring foran. Der medfølger sjal til skuldrene hvor de flotte stiletter gør nytårskjolen komplet.

 

 

Sort Stylein Gerda kjole

køb den korte festkjole med glimmer

Find kjolen til 620,- kr. her

Sort Stylein Gerda kjole med glimmertråde. En sød kjole med glimmer der kan bruges både til fest og til hverdagen. Kjolen i vævet, stum kvalitet er med rundet halsudskæring og keyhole der lukkes med en hægte foran.

 

 

John Zack langærmet festkjole

brug en lang glitrende nytårskjole

Find kjolen til 559,- kr. her

John Zack kjole i bronze farve og dækket med glitrende pailletter. Du får en flot langærmet festkjole til nytårsfesten med markeret talje, slids, v-udskæring og draperet foran.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)