10 søde overgangsjakker til junior

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse på den decideret overgangsjakke der ligger tættere på en vinterjakke end sommerjakken til børn.

Den lette jakke til drengen eller pigen skal ikke være for varm, men samtidig skal den også holde til små varmegrader, blæst, regn og vind som er ret omskiftelig gennem marts, april, maj, august, september og oktober.

Her har vi fundet nogle lækre modeller indenfor softshell, vindjakker eller forårsjakker til børn i 2019. Jakkerne kan alle være praktiske og måske også den i den fede stil som drengen eller pigen ønsker (alt afhængig af aldersgruppen).

 

Hummel Fashion jakke

Køb en flot Hummel Fashion overgangsjakke til pigen

Find jakken til 209,- kr. her

En let jakke til de varme dage i foråret, hvor en jakke stadig er nødvendigt men som det lette overtøj. Hummel Fashion Bianca jakken kommer i 95% polyester og 5% elastan. Den holder ikke pigen varm på de kolde dage i f.eks. april, men er ganske dejlig at tage over på de dejlige dage i maj, juni og september. Den kan også sagtens bruges som en af de fede Hummel sommerjakker til børn.

 

 

Didriksons Kids

softshell jakke børn tilbud

Find jakken til 449,- kr. her

Didriksons sommerjakker som kan være den lette vandtætte vindjakke til junior. Jakken med hætte kommer i pudderrosa eller blå nuancer og er fri for PFC og 100% vandtæt. Du får en aftagelig hætte med trykknapper og elastik i siderne som er foret i åndbart mesh.

 

 

Lego Wear overgangsjakke

køb den søde Lego Wear jakke til børnene

Find jakken til 439,- kr. her

Lego Wear er blevet super populært over de seneste mange år, hvor mærket er gået hen og blevet til design indenfor modetøj. Denne lette softshell jakke er både åndbar, vindtæt og vandtæt, hvilket gør den perfekte til foråret, som byder både på sol, regn og blæst.

 

 

Creamie Forår & sommerjakke

køb den søde creamie sommerjakke til barnet

Find jakken til 459,- kr. her

Denne Creamie er en sød jakke i ensfarvet navy nuance. Jakken i 100% bomuld i ydre og indre af 100% polyester kommer med en flot krave om halsen der giver det “originale” trenchcoat udtryk. På ryggen har jakken en flot læg og der er selvfølgelig bindebånd i taljen. En jakke du finder i størrelse fra 5 år og opefter.

 

 

Reima Ajo jakke

køb Reima jakker til børnene

Find jakken til 600,- kr. her

Reima laver praktisk og flot børnetøj, og denne Hymy jakke er ingen undtagelse. En god åndbar, vindtæt og vandtæt vindjakke i en sød navystribet farve og stil. Jakken kommer med en åndbarhed på 7.000 g og er vandtæt med et vandsøjletryk på 12.000 mm. Perfekt både til drenge og piger som skal have den praktiske jakke, der samtidig også gerne må komme i den moderne stil.

 

 

Polo Ralph Lauren

polo ralph lauren jakke til børn

Find jakken til 1.199,- kr. her

Hvis du ønsker en jakke til drengen eller pige i et moderne mærke, så er denne Ralph Lauren absolut en mulighed. Jakken kommer i let foring både i jakke og krav. Derudover, så er jakken i normal fit så de fleste børn kan passe den trendy jakke.

 

 

Mikk-Line jakke

Mikk Line laver kvalitets børnetøj til billige pris

Find jakken til 500,- kr. her

Ligesom med Mikk-Line termotøj og flyverdragt, så får du også den gode stil og kvalitets materiale med denne søde jakke. Mikk-Line er nemlig kendt for at lave smart og praktisk børnetøj der holder, og samtidig kommer til en god billig pris de fleste kan være på.

 

 

Hummel Fashion bomberjakke

køb den lækre Hummel Fashion Belle jakke til dreng eller pige

Find jakken til 600,- kr. her

En super fed jakke i det danske mærke Hummel, er denne James model til børn fra Hummel Fashion. Jakken er i 80 % bomuld og 20 % polyester og findes fra 5 år og op til ca. 14 år i størrelser. En super fed jakke som du kan finde til omkring 600,- kr. der nemt kan kombineres med sommertøjet i form af f.eks. sommerdragt til børn og andet.

 

 

Didriksons Debbie

find den lækre Didriksons vindjakke til pigen

Find jakken til 419,- kr. her

En lækker og let vindjakke til piger, er denne Didriksons vindjakke i orange. Du kan købe den fra 5 år og opefter, og jakken kommer også i farver der er mere til drenge, så det er ikke kun en jakke til piger. En lækker og let vindjakke til ca. 400,- kr. på tilbud som også giver plads til at rumme de fede børnetrøjer til både drenge og piger.

 

 

Mini a Ture jakke

find en god børne overgangsjakke på tilbud

Find jakken til 670,- kr. her

Mini a Ture laver de klassiske og søde jakker til børn. Blandt de søde og praktiske til årstiderne mellem sommer og vinter, finder du denne Vigga jakke fra Mini sa Ture. Jakken kommer i mange søde farver der virker til både drenge og piger, og med garanti også en farve der passer dit barn. Jakken er dejlig varm men ikke for varm. Materiale kommer med for der består af 65% bomuld og 35% polyester og ydermateriale i nylon.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)