13 lækre overgangsjakker til junior – Søde modeller til drenge og piger

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendigt både til forår som efterår. Her kan du vælge iblandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse på den decideret overgangsjakke der ligger tættere på en vinterjakke end sommerjakken.

Den lette jakke til drengen eller pigen skal ikke være for varm, men samtidig skal den også kunne holde til små varmegrader, blæst, regn og vind som jo er ret omskiftelig gennem marts, april, maj, august, september og oktober.

Her på Tøjlisten har vi fundet nogle lækre modeller indenfor softshell, vindjakker eller forårsjakker til børn, som alle er nogen der både er praktiske og også ret fede.

 

Hummel Fashion jakke

Køb en flot Hummel Fashion overgangsjakke til pigenFind jakken til 399,95 kr. lige her

En let jakke til de varme dage i foråret, hvor en jakke stadig er nødvendigt men som det lette overtøj. Hummel Fashion Bianca jakken kommer i 95% polyester og 5%elastane som den holder ikke pigen varm på de kolde dage i f.eks. april, men er ganske dejlig at tage over på de dejlige dage i maj, juni og september. Den kan også sagtens bruges som en af de fede Hummel sommerjakker til børn.

 

 

Didriksons Viskan Kids

softshell jakke børn tilbudFind jakken til 600,- kr. ved Boozt

Didriksons Viskan Kids JKT kan være den dejlige vindjakke til junior. Jakken med hætte kommer i grøn, navy, blå og fuchia nuancer hvis du ikke er vild med den grønne til f.eks. drenge. Jakken kommer med for og ydermateriale i polyester, så en lettere jakke til de bedre dage i forår og efterår.

 

 

Lego Wear overgangsjakke

køb den søde Lego Wear jakke til børneneFind den grå Lego jakke til 500 kr. her

Lego Wear er blevet super populært over de seneste mange år, hvor mærket er gået hen og blevet til design indenfor modetøj. Denne lette softshell jakke er både åndbar, vindtæt og vandtæt, hvilket gør den perfekte til foråret, som byder både på sol, regn og blæst.

 

 

Next jakke

brug den rigtige børnejakke til forår og efterårFind jakken til 209 kr. lige her

Til drengen der elsker motiver af biler og flyvemaskiner, er denne Next jakke et oplagt valg. En billig overgangsjakke til drenge, som i 100% polyester og med let foring.

 

 

Creamie Forår & sommerjakke

køb den søde creamie sommerjakke til barnetFind Creamie jakken ved kids-world her

Denne Creamie er en sød jakke i pudder rosa og med ternet struktur til den lille. Jakken i 100% polyester kommer med aftagelig hætte og trykknapper hele vejen rundt. Der er heldigvis også lommer foran, så den lille pige kan gemme sine ting og jakken til 699,- kan købes fra 4 år op til 9 år.

 

 

Gap overgangsjakke

køb den billige blå Gap overgangsjakkeFind den lækre og billige Gap jakke her

En anden lækker overgangsjakke som faktisk kan købes til kun 299,- kr. er denne Gap jakke. En sød, praktisk, varm og samtidig let jakke til det danske forår for junior. Jakken med let foring kommer i normal fit, og kommer med et sødt blomstret mønster.

 

 

Reima Hymy jakke

køb Reima jakker til børneneFind den søde jakke til 500 kr. her

Reima laver praktisk og flot børnetøj, og denne Hymy jakke er ingen undtagelse. En god åndbar, vindtæt og vandtæt vindjakke i en sød navy farve og stil. Perfekt både til drenge og piger som skal have den praktiske jakke, der samtidig også gerne må komme i den moderne stil.

 

 

Polo Ralph Lauren

polo ralph lauren jakke til børnFind jakken i det trendy mærke her

Hvis du ønsker en jakke til drengen eller pige i et moderne mærke, så er denne Ralph Lauren absolut en mulighed. Jakken kommer i let foring både i jakke og krav. Derudover, så er jakken i normal fit så de fleste børn kan passe den trendy jakke.

 

 

Mikk-Line jakke

Mikk Line laver kvalitets børnetøj til billige prisFind den søde jakke til 400 kr. her

Ligesom med Mikk-Line termotøj og flyverdragt, så får du også den gode stil og kvalitets materiale med denne søde jakke. Mikk-Line er nemlig kendt for at lave smart og praktisk børnetøj der holder, og samtidig kommer til en god billig pris de fleste kan være på.

 

 

Name It Nitalfa

køb en praktisk softshell børnejakke til drenge og pigerFind den søde softshell til 379 kr. her

En praktisk softshell jakke er altid det gode valg, hvad end det er til små eller store børn. En god åndbar jakke der samtidig kan holde vinden ude og barnet tør, er hvad du får med denne søde Name It jakke. Jakken er uden foring, så er ikke super praktisk til de dage, hvor temperaturen kommer meget langt ned.

 

 

Hummel Fashion Belle

køb den lækre Hummel Fashion Belle jakke til dreng eller pigeFind den fede Hummel jakke til børn her

En super fed jakke i det danske mærke Hummel, er denne Belle model til børn fra Hummel Fashion. Jakken er i 80 % bomuld og 20 % polyester og findes fra 4 år og op til ca. 12 år i størrelser. En super fed jakke som du kan finde til omkring 400,- kr. der nemt kan kombineres med sommertøjet i form af f.eks. sommerdragt til børn og andet.

 

 

Didriksons Malaya Kids

find den lækre Didriksons vindjakke til pigenFind vindjakken ved Stylepit her

En lækker og let vindjakke til piger, er denne Didriksons vindjakke i pink. Du kan købe den fra 1 år og opefter, og jakken kommer også i farver der er mere til drenge, så det er ikke kun en jakke til piger. En lækker og let vindjakke til 700,- kr. som også giver plads til at rumme de fede børnetrøjer til både drenge og piger.

 

 

Mini a Ture jakke

find en god børne overgangsjakke på tilbudFind jakken til 749,- kr. ved Boozt her

Mini a Ture laver de klassiske og søde jakker til børn. Blandt de søde og praktiske til årstiderne mellem sommer og vinter, finder du denne Vigga jakke fra Mini sa Ture. Jakken kommer i mange søde farver der virker til både drenge og piger, og med garanti også en farve der passer dit barn. Jakken er dejlig varm men ikke for varm. Materiale kommer med for der består af 65% bomuld og 35% polyester og ydermateriale i nylon.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)

Svar

Sending