Pajar Cougar jakke til kvinder? Det gode og eksklusive valg til vinter

En Pajar Cougar jakke til kvinder er det lækre valg?

Hvis du står og leder efter den lækre varme jakke, så skulle du overveje det canadiske mærke Pajar.

Ligesom Canadian Goose så er Pajar jakkerne til det dejlig varme af kroppen, helt ligesom stilen er den helt unikke, hvor man ikke kommer til at ligne alle andres tøj for kvinder.

Med en lækker Pajar Cougar jakke der kommer i flere forskellige modeller som military, parka, shiny black, mocha m.m., så får du de lækre enkelte detaljer, som også Pajar jakkerne i Cougar modellen er kendt for.

Se her et udvalg af de feminine og pæne Pajar dunjakker, der er specielt fremstillet til en kvinde, der gerne vil være feminin men absolut også gerne holde varmen.

 

køb din Pajar Cougar jakke i den feminine stil

 

Variation i Cougar modellerne fra Pajar

Du kan købe forskellige slags modeller i serien, hvor du kan finde en god variation i farvevalg som sort, rød, navy, mocca og andet i den vandafvisende og lækre åndbare kvalitets jakke.

Som du kan se på billederne, så er formålet dog det samme for samtlige modeller, hvilket er at holde varmen, hvor den aftagelige hætte med blød ægte kanin pelskant absolut hjælper til med varmen, helt ligesom jakkerne kommer i 90 % dun og 10 % fjer.

cougar jakken kommer i mange forskellige farver

Selvom prisen måske ligger i den højere ende for en del af de forskellige modeller, så er denne jakke helt sikkert vinterjakken, som du kan bruge år efter år.

Se udvalget af jakkerne selv, og tag stilling til om ikke dette er den rigtige jakke for dig?

 

Hvad og hvem er Pajar?

Hvis du syntes de lækre jakker lige er dig, men måske ikke er bekendt med mærket på samme måde som med Canadian Goose, så kan du få lidt information om firmaet bag de fede Pajar jakker her.

Firmaet bag, er et familie ejet firma med en historie der strækker sig tilbage til 1920, hvor de startede produktionen af lækre sko.

Familien startede ud med at lave lækre sko der er bygget på deres egen kvalitets tekniker og design, og denne formel har de videreført op igennem historien igennem fem generationer og udvidet sortimentet fra skoene til f.eks. de lækre eksklusive jakker som er primært til vinteren.

Designet bag deres forskellige styles er hentet i den canadiske arv, som man konstant bygger videre på så nye innovative design og stile finder vej til de forskellige markeder, og heriblandt vores egen andedam i Danmark.

Alt produktion indenfor sko foregår i Montreal, Canada imens deres kollektioner indenfor sports styles og overtøj er fremstillet både i Europa og Asien, hvor de lækre vind- og vandtætte produkter bliver testet på den grundige måde, så de Canadiske traditioner og miljø forhold er klassificeret hertil.

Gem

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending