3 Pierre Balmain jakker til kvinder i top kvalitet og design

Pierre Balmain jakker til kvinder skaber den elegante stil der emmer af kvalitet.

Med det franske brand Balmain får du absolut top kvalitet indenfor mode. Modehuset der startede tilbage 1945, har en stolt tradition som en af de absolut førende designere indenfor modetøj, men også fremme i skoen med ting som ure, tasker og parfume. Her er kommet mange store navne indenfor moden, hvor danske Erik Mortensen og Karl Lagerfeld har været forbi modehuset som ansatte.

Mange berømtheder har også kastet deres hjerte efter designer tøjet, hvor folk som Kate Moss, Angelina Jolie, Penelope Cruz, Kristin Davis og andre.

Derfor har vi her på Tøjlisten, selvfølgelig fundet et par lækre jakker i det franske mærke, som emmer af luksus og stil.

 

Pierre Balmain let jakke

brug pierre balmain shopEr du på udkig efter overtøj i et lækker designer brand, så er Pierre Balmain sommerjakken til kvinder et lækkert valg. Det er ikke en billig jakke tydeligvis, men du får til gengæld en unik jakke der både kan give den rå og afslappet stil, samtidig med at du kan skabe det elegante storby look som en kvinde der vil frem i verden.

Jakken i 96% uld og 100 % viskose for, kan kombineres med både en Pierre Balmain sweatshirt, t-shirt, skjorte eller en lækker kjole.

 

 

Blue navy blazer

Køb den smarte Pierre Balmain blazer til kvinderEr det mere en stilfuld blazer som det lette overtøj du er på jagt efter, så finder du selvfølgelig også den i det franske modebrand. Ligesom med frakken af uld, så får du her en blazer i nogenlunde samme stil og farve, dog er blazeren lavet af polyester, uld og polyakryl.

En yderst elegant og tidløs blazer der kan kombineres og bruges som et jakkesæt til kvinder, eller bruges som det elegante look til mere festlige lejligheder.

 

 

Blå Pierre Balmain kappe

Køb det eksklusive Pierre Balmain overtøjHvis du er til en kappe eller poncho til kvinder, så kan du selvfølgelig også finde den absolutte unikke og lækre med denne Balmain model.

Igen går den velkendte stil igen, som emmer af kvalitet og luksus, hvilket netop er hvad du får skabt med denne kappe. Den kan kombineres med det helt afslappet look som modellen viser, eller du kan bruge den til de finere selskaber som overtøj.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending