Police solbriller til kvinder – Den smarte model der giver rå stil

Police solbriller til kvinder hører til blandt designer solbriller på højde med mærker som Ray Ban, Tom Ford, Dolce & Gabbana med mere.

Police sendte deres første solbriller på markedet i 1983. Og lige siden har de rangeret blandt de anerkendte top mærkerne. Police blev trendsætter indenfor markedsføring da Police gik all-in på at bruge kendisser til deres reklamer, hvor kendte som Bruce Willis, George Clooney, Beckham, Antonio Banderas m.m. har brugt deres solbrille modeller.

Vi har fundet parforskellige modeller som inspiration i det brede udvalg af solbriller til enhver smag.

 

Police SPL721 solbrille

Køb de fede blå Police dame solbriller

Find solbriller til 987,- kr. her

Hvis du leder efter et par fede blå solbriller til den rå stil, så er disse Police pilot briller absolut et godt valg. Et par fede solbriller der kommer i den rå stil du også finder i mange modeller af de eksklusive Bvlgari solbriller til kvinder.

 

 

 

Police SPL579 briller

find de fede wayfarer solbriller i Police brand

Find solbrillen til 1.114,- kr. her

En elegant og feminin rektangulær solbrille i brun. En Police solbrille i prisleje med andre kendte designer brands. En fed mørk solbrille du kan bruge til stort set alt, og samtidig kan købes til omkring 1100 kr. Måske et brand som det gode alternativ til populære modeller som Gucci solbriller til kvinder.

 

 

Oval Police solbrille

Køb de ovale Police solbriller til kvinderFind solbrillen til 923,- kr. her

En feminin og rund solbrille er, hvad du får med denne ovale solbrille model. Modellen fra 2019 kommer i grå linsefarve og guld farve i det helt indfattet stel. Materiale er Nylon og metal til det rå og praktiske brug. De runde solbriller passer de fleste kvinder der ønsker det feminine look, hvor denne brune model jo kommer i den gode farve, du kan kombinerer med alt.

 

 

Den rå model

køb den rå Police solbrille model som kvinde

Find solbrillen til 923,- kr. her

Denne rå model er især populære blandt de unge piger og kvinder, netop fordi den giver det fandens-i-voldsk udtryk, som man jo netop ønsker at vise som ung rebel. Solbrillen i aviator form koster omkring 900 kr. og er en noget anderledes stil end f.eks. Tom Ford dame solbriller og lignede designer brands.

 

 

Police S1713M Soho

Køb Police Soho dame solbrille til hverdagenFind solbrillen til 876,- kr. her

Police Soho by Yoshi Gohara unisex solbrille fra 2012 er en ældre model. En smart solbrille til mænd som kvinder i helt indfattet skildpaddefarve stel og brun linsefarve. Glas kommer i Polycarbonat og brillemateriale i acetate.

 

Hvad er Police solbriller?

Police var stort i Danmark fra 1983 og frem. Men i dag er mærket knap så populær som Ray-Ban, Gucci, Le-Specs og mange andre lignede brand. Police er dog et kæmpe brand især indenfor solbriller i den ganske verden. Det er nemlig et af de førende mærker indenfor solbriller, og blev hurtig populær efter den spæde italienske tegnebræts start i 1981-82.

Police fra Italien blev hurtigt kendt og populært fra første start i 1983, hvor efterspørgslen gav en eksplosiv i nye kollektioner. Og siden hen gav det afsæt til udviklingen af tøj og parfumer med det ikoniske navn. I 2000 sparkede Police gang i deres markedsføringen med berømtheder i reklamerne. En af de første var Bruce Willis, hvor også folk som David Beckham, George Cloney med mere, har lagt ansigt og navn til produkterne.

Udvalget dækker over den klassiske italienske stil med lækker design der giver både det rå, feminine og elegante islæt. Her finder du forskellige kombinationer til forskellige udtryk. Fælles er dog, at samtlige produkter bliver brandet med det kendte P logo, der varsler kvalitet i design og materiale.

Var indholdet nyttig for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)