5 Polo Ralph Lauren skjorter til kvinder

Hvis du søger nye modeller indenfor skjorter, kan du overveje modeller indenfor Polo Ralph Lauren skjorter til kvinder.

Det populære brand blandt især de yngre generationer, giver dig høj kvalitet i design og materiale. Syningerne er gode, så skjorten som regel sidder helt rigtigt. Stilen er i den velkendte sofistikeret, casual og sporty stil med en feminin snert. Det giver dig mulighed for at give det casual men stilsikre udtryk. Og her kan du bruge nedenstående inspiration med populære modeller i 2020.

 

Polo Ralph Lauren Relaxed Shirt

køb en lyseblå dame skjorte fra Ralph Lauren

Find skjorten til 899,- kr. her

En dejlig afslappet skjorte i hør er, hvad du får med denne Relaxed fra Polo Ralph Lauren. Skjorten kommer i blødt stof i relaxed fit til den casual stil. Oplagt til at kombinerer med jeans til kvinder hvor både de blå som lyse vil stå sig godt med skjorten.

 

 

Harper Long Sleeve skjorte

Kvinde i ralph lauren Georgia skovmandsskjorte

Find skjorten til 699,- kr. her

Harper Long Sleeve skjorten er en elegant og enkel skjorte i custom fit. Den kommer med button-down krave og det velkendte broderet logo foran i en afdæmpet stil. Materiale er 100% bomuld og kommer blandt andet i rosa nuance, som er med til at give et dejlig feminin snit over skjorten. Hvis du mangler en dejlig overdel med et par jeans til skole og arbejde, er denne måske det helt perfekte?

 

 

Hvid Polo Ralph Lauren

Køb den moderne hvide dame skjorte

Find skjorten til 899,- kr. her

Hvid skjorte fra Polo Ralph Lauren i loose fit. En elegant og enkel skjorte der er lidt længere bagpå og kommer med lange ærmer med knap i ærmegab. Skjorten er fremstillet i 100% bomuld og kan være perfekt sammen med jeans, elegante mørke bukser eller måske en casual nederdel.

 

 

Rød Relaxed skjorte

brug en rød skjorte til kontor

Find skjorten til 899,- kr. her

En anden afslappet model i custom fit kan være denne Ls RX Anw ST skjorte med lange ærmer. Skjorten kommer med button-down krave og knaplukning i ærmegab og foran. Den røde Polo Ralph Lauren skjorte er i 100% hør og vil stå sig godt sammen med dame skindjakken.

 

 

Georgia Classic skjorte

brug den ternet skovmandsskjorte til kvinder

Find skjorten til 799,- kr. her

Polo Ralph Lauren Georgia Classic skjorte i lige model. Skjorten er fremstillet i blødt, vævet stof med det velkendte broderet logo på brystet. Kombiner skjorten med et flotte dame sneakers og hullede jeans til kvinder. Til de varme tidspunkter på året er nederdel eller et par afslappet shorts oplagt.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)