Kapper & Poncho til kvinder

Kapper & poncho til kvinder er fra gamle dage, men de senere år har moden gjort dem moderne igen.

Hvis du aldrig har haft kappe/poncho, så var det måske på tide at gå nye veje og skabe en anderledes stil? Du finder både poncho med hætter eller uden, helt ligesom stilen og definitionen mellem en kappe og en poncho i sin traditionelle form, er blevet udvasket.

En poncho i gamle dage som især var populær blandt indianerne, var et overtræk du trak ned over hovedet. Kappen derimod, var til at spænde over skulderen med strop fortil. Det er fra dengang hvor det praktisk formål var det primære. I dag er formålet en flot stil, og derfor er en kappe og poncho blevet stort set ens.

Vi har her fundet 10 forskellige modeller til inspiration. Du kan bruge en poncho som en jakke til foråret og sommeren, men også til indendørs brug er de fantastiske, og så giver de et rigtig flot touch til dit outfit med klasse og stil.

 

Grå Vila poncho

køb den flotte kappe jakke med hætte

Find modellen til 230,- kr. her

Hvis du leder efter en åben poncho med frynser og stilrene mønster, så kan du købe denne Vila model til kun 149 kr. på tilbud. En dejlig kappe/poncho som du kan bruge sammen med et par afslappet dame jeans og sandaler gennem sommeren, for vejret kan være lidt køligt, hvor en dame poncho absolut kommer til sin berettigelse.

 

 

Lauren Ralph Lauren poncho

grå poncho med ærmer som moderne kvinde

Find modellen til 1.449,- kr. her

Lauren Ralph Lauren Meagan poncho i stilren flot. Du får en finstrikket åben model i 54% hør og 45% bomuld. Perfekt at tage om skuldrene på de kølige aftener til forår og sommer brug. Dens stil, er lige det der hitter nu, så du er sikker på at være med på moden med denne lækre poncho. Sammensæt den med et par lange sorte støvler eller en par fede sneakers og søde accessories som smykker og et flot dame ur som Wellington, Skagen m.m.

 

 

Elegant lys Poncho

Køb den lyse strikket poncho til varmen

Find modellen til 400,- kr. her

Lækker poncho med frynser nederst til indendørs brug eller til at tage om dig på de kølige sommeraftener. Her får du en lidt tyndere poncho i polyakryl, som du kan have uden på udvalget af striktrøjer til kvinder. Modellen kommer med høj hals og korte ærmer i en blød kvalitet. Hvis du ønsker at bruge den udenfor, vil den også være god til en forårs eller sommerdag.

 

 

Grå Ichi poncho

klassisk grå poncho i indianer look

Find modellen til 174,- kr. her

Når du tænker på en poncho, tænker du sikkert på sådan en her. Dette er en klassisk poncho der er lækker at have på i det kolde vejr, og absolut en god tilføjelse til dit sommertøj. Denne poncho er stilren i et eksklusivt look med frynser og perfekt både til nederdelen, den korte festkjole eller de mere varme bukser.

 

 

Brun Polo Ralph Lauren

ternet poncho kappe i strik og uld

Find modellen til 1.749,- kr. her

Polo Ralph Lauren er populært for sit høje kvalitet i materialer og design. Og i kollektionerne finder du denne strikket poncho/kappe i brun. Ponchoen kommer med rund halsudskæring, slids i hver side, ribstrikket kant og er kabelstrikket. Kan sammensættes både med med de mere vovet dame læderbukser, slim fit jeans som løse jeans alt efter temperament og stil. Du får en uld poncho i 90% uld og 10% cashmere.

 

 

Pieces poncho

Køb den billige dame poncho

Find modellen til 100,- kr. her

Søger du en klassisk billig poncho som kvinde? Denne Pieces poncho er perfekt til en kølig dag, da den bla. har en lækker rullekrave. Du finder modellen i flere forskellige nuancer som sort, grå, gul m.m.  Sort er den lækre farve som vi alle kan bruge. Den kan både få dig til at se mindre ud, eller få dig til at se mere feminin, sofistikeret, mytisk eller måske bare ganske moderne. Denne Pieces kappe der findes på udsalg pr. dags dato, kan du købe til kun 99.95 kr. og er perfekt sammen med både en kjole eller afslappet jeans.

 

 

Vila Olivena poncho

find de lækre damekappe med hætte

Find modellen til 325,- kr. her

Vila Olivena kappe eller poncho i 80% polyester og 20% polyamid. En luksuriøs udseende poncho i blød strechy kvalitet der kan være perfekt til de høje hæle, festkjole eller skjortekjole, som den kan sammensættes med det casual hverdagstøj til skole eller arbejde.

Var indholdet nyttig for dig?
Sending
User Review
2.5 (2 votes)