5 fede Ray Ban solbriller til mænd i 2018 du må se

Ray Ban solbriller til mænd er noget, der skaber en mands identitet, og man kan selvfølgelig diskuterer for og imod, men hvis man vil signaler god stil, så er det ikke stedet hvor man skal spare.

Solbriller er nemlig hvad der følger en i tykt og tyndt, og helt ligesom mobilen ikke bare er blevet et redskab, så er solbrillen udover den gode beskyttelse, også en del af ens personlighed, og her er den amerikanske brand jo absolut et hit for mænd.

Derfor har vi her på Tøjlisten fundet 5 lækre modeller til 2018 som måske er lige præcist dig, eller måske kan være med til at hjælpe med til at finde den perfekte solbrille der passer mænd.

 

 

Ray Ban Top Bar solbriller

køb de fede Ray Ban Top Bar solbrillerFind de cool grå solbriller ved Zalando

De grå briller i Trapez wayfarer brilleform er til ham der ønsker badass look. Brillerne er skabt til mænd der ikke ønsker at vise bløde sider, og man kan jo være for eller imod, men briller er i top kvalitet og er også ret seje, hvis man vel og mærke kan bære denne slags fede solbriller til en mand.

 

 

Sort oval solbrille

køb de ovale solbriller til det sofistikeret lookDu finder de ovale sorte solbriller lige her

Hvis du er mere til de ovale briller der giver et mere sofistikeret look, så kunne denne sorte model være sagen. Den ovale brille er jo blevet populær efter berømtheder som Samuel L. Jackson, Johnny Depp med flere, har vist sig med dem og givet brillen en snert af intellektuel skær over sig.

 

 

New Wayfarer Ray Ban

køb de fede Ray Ban wayfarer solbriller til mændFind de stilfulde wayfarer solbriller ved Zalando

New Wayfarer modellen kommer i 6 forskellige farver, så hvis du ikke er til den viste model med det blå skær, så er der mulighed for at få farven der passer til dig.

 

 

Pilot solbriller

køb de klassiske ray ban pilot solbriller som mandFind de klassiske Pilot solbriller lige her

Den klassiske Ray Ban solbrille der jo blev “opfundet” i 30’erne af amerikanske piloter, og som de fleste nok husker fra TopGun filmen med Tom Cruise, er den populære solbrille der passer til de fleste ansigtstyper. En rå og stilfuld solbrille som koster omkring 1000 kr. og nok er en af de mest solgte solbriller til mænd.

 

 

Wayfarer med blå glas

køb de seje solbriller med blå glasFind de klasiske wayfarer briller med blå glas her

Trapez modellen med belagt glas er modellen som rigtig mange har kastet deres kærlighed på, for udover at trapez modellen jo er populær, så giver de blå glas det unikke og rå look som mange gerne vil have. Modellen kommer med det klassiske sorte stel og kvalitet.

 

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)

Svar

Sending