Regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark?

Hvad end det forår, sommer, efterår eller vinter, så kan regntøjet ret ofte komme i brug. Sommeren hvor temperaturerne trods alt er ganske okay, er dog også våde. Det samme gør sig gældende om vinteren, hvor det ofte er koldt, men lige så ofte er der faktisk plusgrader og spandevis af regn. Det kræver selvfølgelig at dit barn har den gode beskyttelse mod det våde regn, nemlig i form af noget praktisk og godt regntøj.

Regntøj skal ikke bare holde drengen eller pigen tør, men også  varme en smule og det gør sig også gældende når regntøjet er blevet lidt slidt, hvilket det jo bliver ved brug. Derfor har vi her fundet nogle forskellige modeller og nogle gode råd til hvordan du finder det rigtige regntøj til barnet i 2020.

 

Lækre regnsæt til børn

Her finder du forskellig sæt i nogle af de mange lækre brands der selvfølgelig skal tilsættes et par smarte gummistøvler til børnene så fødderne også holdes tørre.

Didrikson regnsæt

Pris: 500,- kr.

Mini A Ture

Køb det stilfulde og søde Mini a Ture regnsæt til barnetPris: 399,- kr.

Reima regntøj

Køb det populære Reima regntøj til dit barnPris: 349,- kr.

CeLaVi regndragt

køb det søde regnsæt til den lille pigePris: 259,95 kr.


Danefæ Karl

brug det gode kvalitets regntøj til børnPris: 269,- kr.


En Fant regnsæt

køb regntøj bedst i test til børnenePris: 549,95 kr.


Wheat m. seler

Wheat er et populært mærke i rengntøjPris: 379,95 kr.


Bifrost foret sæt

find billigt regntøj i Bilka og lignede stederPris: 329,- kr.


Mikk-Line regntøj

køb den gode kvalitet til billig prisPris: 299,95 kr.


 

Find det rigtige regntøj til dit barn

Når man skal finde regntøjet til børnene, så skal du afholde dig fra mærke ræset til at starte med. Regntøj må selvfølgelig gerne se godt ud og følge moden, men dog kommer kvaliteten og forventningen til regntøjet i første række, og så kan moden i form af Molo tøj eller andre mærker, komme bagefter.

En væsentlig og nok vigtigste kvalitet ved regntøj, er at det er vandtæt. Et sæt regntøj skal kunne holde til et vandtryk på 1.5 meter, og det er der faktisk blevet fundet at nogen sæt, som efter et stykke tids brug og slid, ikke kan klare, netop fordi evnen til at modstå trykket forsvandt da tøjet var blevet lidt slidt efter brug.

Det er dog de færreste mærker efterhånden, som ikke kan klare det, dog er det vigtigt at se sig for, og eventuelt tjekke Tænk.dk som har foretaget test af adskillige regntøjs mærker.

 

Vælg størrelsen der passer så der er plads til varmt tøj under

Når foråret begynder at melde sin ankomst i april, så bliver flyverdragten eller andet ret ofte lagt væk og udskiftet med regntøjet, men i april og maj kan det være ret koldt med bare regntøj.

Derfor skal regntøjet være i stand til at kunne have f.eks. termotøj indenunder, og heldigvis er meget regntøj designet til den ekstra plads som tykt tøj indenunder kræver.

Der er selvfølgelig også andre ting som Molo, Celvavi eller Ticket to Heaven regntøj skal kunne.

 

De andre gode egenskaber som regntøj skal have

Udover at have plads til termotøj, så skal regntøjet selvfølgelig også have andre gode kvaliteter. F.eks. især til de mindre børn, skal regntøjet have en strop der kan sættes under støvlerne, så regntøjet bliver nede og dækker benene også, og her er en gummistrop bedre end elastik, da elastikker har det med at blive slappe over tid.

Lukningerne på regntøjet kræver en lynlås, for vand trænger nemmere ind ved knapper, og derudover er velcrolukning ved ærmerne og ben bedst til at holde vandet ude også.

Aldrig køb regntøj med snore i hætten og der er heldigvis ikke mange tilbage af disse, og det er heller ikke tilladt i vuggestuer og børnehaver, for der har bare været for mange tragiske uheld hvor snoret har hængt fast i noget under leg.

Disse ting er hvad regntøjet til barnet skal indeholde, og når disse ting er opfyldt så kan de lækre farver og mærker hvor Mikk-Line regntøj måske er sagen, så børnetøjet bliver helt rigtig både i stil og komfort.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
3 (3 votes)