Sådan bliver du modeklar til vinteren

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Vinteren er en svær årstid at klæde sig på til, for der er mange flere muligheder, end det eksempelvis er tilfældet om sommeren. Det er også her, din moderigtighed virkelig sættes på en prøve, og hvis du føler dig lidt på usikker grund, kan du her få et par gode råd med på vejen.

Det er ikke så svært at klæde sig godt på til sommeren, hverken som dreng eller pige. Det er oftest relativt simpelt at vurdere dagens outfit ud fra vejret. Som dreng bliver det oftest et par shorts, et par ankelsokker og et par lækre sneakers. For pigen kan det være et par smarte shorts eller en flot sommerkjole gerne med en masse farver. Det kommer sig nemlig ikke så nøje om sommeren.

Det er straks en anden sag om vinteren, hvor mange har en holdning til, hvad man kan gøre for at klæde sig smartest på. Egentlig handler det om at følge sine egne fornemmelser, men det kan også være fint med et par gode råd. Derfor får du nogle af dem her.

De rigtige sko

Om vinteren er skoene virkelig afgørende. Det er ikke let som om sommeren, hvor de fleste trækker i et par sneaks, og så er alt godt. Vinterskoene skal både holde kulden ude, men samtidig give tilpas luft til fødderne. Det er heldigvis ikke en umulig opgave af finde sko med de kvaliteter, og hvis du bruger et passende beløb, vil du sagtens kunne finde et par gode vinterstøvler.

Se udvalg fra vagabond her.

Udseendet betyder selvfølgelig også noget for dine vintersko, og i mange år har det været moderne med den brune, klassiske farve. Det er det faktisk stadig, og der er derfor ingen grund til at gå udenom den, fordi du har set meget til den i de senere år.

Lag på lag

Det allerbedste råd, når du kigger på vintertøj, er lag på lag. Hvis du har læst modeblade i efteråret, har du nok hørt eksperter tale om lag på lag-metoden. Det betyder ret simpelt, at du skal sørge for at være klædt på, så du kan tage lag af efter temperaturerne. Det giver samtidig nogle vildt fede muligheder for at klæde sig flot på, fordi du kan vise flere ting frem på samme tid.

Det er også her, vinterjakken kan komme til sin ret, hvis du klæder dig godt på under den. Den kan eksempelvis stå åbent på de knap så kolde dage, og det er oftest her, den sidder allerflottest på kroppen.

Se et bredt udvalg af vinterjakker her.

Plads til nuancer

Når du klæder dig på, bør der være plads til dine personlige præferencer. Giv dig selv lov til nuancer, for det hele behøver ikke være så klassisk, som bladende sommetider gør det til. Nuancer kan netop være med til at fremhæve det klassiske look, og det er ofte en god idé med et lille farvespil i dit look. Det kan være et flot pandebånd, en anderledes hue eller et par farvede handsker, hvis du er til den slags.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending