Samsøe & Samsøe favoritter til efterår og vinter

Samsøe & Samøe brand giver en blanding af eksklusivitet, stil og kvalitet. Når du shopper Samsøe items, er du sikker på at få moderne stil. Her kan du fylde garderoben med Samsøe & Samsøe styles som basic toppe, t-shirts, uldjakker, kjoler, accessories eller måske de flotte striktrøjer til kvinder.

 

Efterårs- og vinterfavoritter

Er du vild med uld til de koldere årstider? Der er ikke noget bedre end en dejlig vamset ulden striktrøje til at putte sig i. Om efteråret kan du bruge en tyk sweater nærmest som en jakke, eller under regnjakken i det evige regnfulde danske efterårsvejr. Og når det så for alvor bliver frostgrader, er strik uundværlig.

Cardiganen kan bruges til alle mulige outfit hvad end det er jeans, skjorte, kjole og meget mere. Ligegyldigt hvilket tøj du har på, kan en cardigan lune. Også over en flot og stilfuld kjole. Fine skjorter i transparent stof er også velegnet til basis tøjet. Samsøe & Samsøe giver dig helt klassiske ensfarvede og med forskellige mønstre. De er rigtig fine til alt fra et par blå stonewashed jeans til en kort sort nederdel – De kan bruges til både hverdag og fest.

Vi har her fundet et lille udvalg af Samsøe & Samsøe favoritter til efterår og vinter.

 

Flot regnfrakke

Køb en regnjakke i høj kvalitet

Find jakken til 800,- kr. her

En flot dame regnjakke i det klassiske design hætte. En ting du ikke kan undvære i Danmark, for efteråret byder på meget regn. Og her er denne jakke i en løs pasform, dejlig at have hængende i garderoben. Jakken lukkes med lynlås og knapper, og der kommer snøre i hætten til at holde tæt.

 

 

Nor trøje

køb den flotte Samsøe & Samsøe trøje til kvinder

Find trøjen til 899,- kr. her

En trøje i uld er nødvendig til den kolde juletid og vinter der starter for alvor i januar. Her kan denne eksklusive Samsøe & Samsøe Nor cardigan i grøn måske være perfekt for dig. Trøjen er åben foran og kommer med ribstrikket kant forneden og på ærmerne.

 

 

Samsøe & Samsøe Nor hat

køb den ungdommelige varme dame hat fra samsøe & samsøe

Find hatten til 300,- kr. her

Vintertiden er lig med halstørklæder, handsker og selvfølgelig en strikket dame hue som denne grå model fra Samsøe & Samsøe. Huen kommer i en dejlig uldblanding, der skal kemisk renses eller håndvaskes.

 

 

Grå uldfrakke

køb den varme samsøe & samsøe uldjakke til kvinder

Find jakken til 1.595,- kr. her

Køb en stilren uldjakke til kvinder som denne elegante ternet model. Frakken er i 60% uld til at holde varmen, og kommer to lommer foran og lukkes med knapper. Brug jakken sammen med både det afslappet som mere festlige udtryk til aftenbrug.

 

 

Samsøe & Samsøe scarf

køb det eksklusive halstørklæde fra Samsøe & samsøe

Find halstørklædet til 600,- kr. her

Et eksklusivt halstørklæde i 80% uld og 20% kashmir. Dejlig blødt og super flot scarf fra Samsøe og Samsøe. Det kommer med frynser i kanterne og kan kun kemisk renses.

 

Samsøe & Samsøe en dansk stolthed

Samsøe styles ikke ikke fra USA, England, Italien eller et andet trendy land. Samsøe & Samsøe som navnet nok også indikerer, er pære dansk. Samsøe & Samsøe er et meget populært dansk brand, der blev etableret tilbage i 1993 i København. Det er en dansk stolthed, og du finder både herre og dame styles i store dele af Europa.

Brandet er en klar afspejling af den skandinaviske modetradition. Der er rene linjer, stil, elegance, er minimalistisk og med klassiske snit, men det bliver på ingen måde kedeligt. Samsøe & Samsøe formår at skabe nogle detaljer, der gør tøjet unikt. Detaljerne og stilen skaber elegance. Eksempelvis kan en af deres skjorter sagtens være mønstret, men det stilede snit og minimalistiske touch gør, at den alligevel er rolig og elegant at kigge på. De har en helt speciel kunnen til at skabe fede designs.

 

Kvalitet og eksklusivitet til gode priser

Som beskrevet, så er der rigtig meget stil og eksklusiv aura over Samsøe & Samsøes tøj og accessories. Derfor skulle man tro, at prisen også kommer i den høje ende. Brandet er ikke billigt, men heller ikke så forfærdelig dyrt.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)