Flotte sandaler med kilehæl til forår & sommer

Sommeren står for døren, og det kræver da helt klart et par lækre sandaler. Det store udvalg af fede sandaler med kilehæl kan være de helt rigtige sommersandaler for dig, for de kan faktisk bruges her fra det spæde forår også.

Grunden til at vælge de søde sandaler med hælen, er, at du kombinerer det afslappet look med det moderigtige udtryk, for vil vi ikke alle sammen både slappe af i varmen men også gerne vise stilen. Vi har fundet et udvalg af lækre sommersandaler med kilehæl der kan bruges både til hverdag og aftenbrug hvad end det skal være med den lette sommerkjole eller elegante mørke bukser.

 

JB Martin sandal

Køb den sorte JB Martin blokhæl sandalFind sandalen til 769,- kr. her

JB Martin Querida er en lækker mørk sandal i læder. Sandalen kommer med en høj kilehæl på 8 cm i et klassisk design og en dejlig komfortabel pasform. Perfekt til forår, sommer og tidlige efterår der nok byder på mange varmegrader.

 

 

Rieker sandal

Køb den lette Rieker sandal med blokhæl

Find sandalen til 499,- kr. her

De afslappet Rieker sandaler kommer i fire forskellige farver. Sandalen kommer i en hælhøjde på 5,5 cm. og har sølvfarvede detaljer og dekorativt pynt kombineret med casual remme i imiteret ruskind. En lækker læder sandal til små 800 kr. som helt sikkert giver det afslappet feminine udtryk gennem sommeren.

 

 

Dorking kilehæls sandal

Køb den lette Dorking blokhæl sandal

Find sandalen til 696,- kr. her

Dorking byder på denne feminine sandal med en hælhøjde på 10 cm. Sandalen i cognac farve er i det klassiske udtryk hvor overdel er lavet i læder og sål i gummi – Indersål er i syntetisk materiale. En elegant og feminin sandal til de varme måneder i Danmark og selvfølgelig også som casual sko på ferien i syden.

 

 

Sort Panama Jack

køb de enkle sorte sandaler til sommerferien

Find sandalen til 739,- kr. her

Et par enkle sandaler fremstillet i Spanien med det sydlandske snit. Skoen i blå nuance kommer med en hælhøjde på 6,5 cm og plateauhøjde på 3 cm. Skoen kommer i læder for overdel og foring hvor udtrykket på skoen er i tidløs design, så du kan bruge denne sommer efter sommer.

 

 

Tommy Hilfiger sandaler

Brug Tommy Hilfiger sandaler med høj hælFind sandalen til 769,- kr. her

Tommy Hilfiger Elba sandal i beige og med en hælhøjde på 6,0 cm. Et par super lækre og yderst feminine sandaler i tekstil og syntetisk materiale. Sandalen med blokhæl giver dig et sødt udtryk og lukkes med spænde.

 

 

UGG Australia sandal

Køb den sorte UGG sandal med høj blokhæl

Find sandalen til 1.039,- kr. her

UGG Australia er kendt for vinterstøvler og afslappet sko. Men du finder også flotte sandaler og pumps. Modellen her kommer både i sort og rosa farve. En høj sko med plateau på 3 cm og hælhøjde på 10 cm. Skoen smed et fint bånd du binder foran eller bagpå, er fremstillet i ruskind og syntetisk for.

 

 

Bullboxer sandal

Køb de lyse Bullboxer sandaler med blokhæl

Find sandalen til 375,- kr. her

Bullboxer giver dig disse feminine sandaler til en fin pris lige under 400 kr. Lækre plateau sandaler der giver den smarte feminine stil for kvinder, og det kan være en god kombination med årets hvide studenterkjole eller sammen med strandkjolen på ferien.

 

 

Skechers sandal med blokhæl

køb de populære Skechers sandaler

Find sandalen til 335,- kr. her

Med Skechers får du et par sko til sommeren i den afslappet og elegante stil. Sandalen kommer til en billig pris omkring 300,- kr. hvor fremstillingen af sandalerne fra mærket foregår i Kina. Kombinerer sandalerne med afslappet dame jeans eller andet til brug på arbejde, skole, fritid eller andet.

 

 

Only sandal med blokhæl

Køb en billig sandal med blokhæl

Find sandalen til 299,- kr. her

Danske Only fra Bestseller der er kendt for at skabe moderne tøj til billige priser, giver dig denne søde og billig sandal med kilehæl. Skoen kommer både i rosa og sort farve. Du får en åben tå sko med flettet plateau og hælhøjde på hele 11 cm. Det gør skoen særdeles velegnet til både strøgturen eller grillfesten gennem de varme måneder.

 

 

Francesco Milano sandaler

Køb de høje plateau sandaler til sommeren

Find sandalen til 449,- kr. her

En anden model indenfor sandaler til kvinder, er disse søde sandaler fra Francesco Milano. Skoen med kilehæl kommer med pyntet remme der er prydet med similisten og rem der lukkes om anklen.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)