Sandaletter i sølv til den varme årstid

Hvorfor vælge sølv sandaler med hæl?

Sandaletter i sølv er selvfølgelig forbundet med sommer og varme. Der findes sandaler i alverdens afskygninger og mærker som f.eks. Billi Bi sko, Tamaris og mange andre, så du kan få luftet fødderne i den helt rigtige og ønsket feminine stil. Og dèt er, hvad vi giver lidt inspiration til her, hvor du finder forskellige sølv sandaler der kommer med lige så forskellige hæle.

Vi har fundet sølv sandaler særdeles interessant fordi farven tager sig godt ud i solens stråler og giver det eksklusive og smarte look der adskiller sig fra så mange andre lækre sko til kvinder.

 

Glamorous sandal m. blokhæl

køb sandaletter med ankelrem

Find sandalen til 236,- kr. her

En klassisk sandal med blokhæl der kommer med remlås og støtte ved hælen. Det klassiske design giver dig det feminine udtryk, som kombineres godt med både jeans, nederdel eller måske den korte festkjole eller blusekjole.

 

 

New Look Santorini

Køb stilet sandalen i sølv

Find sandalen til 176,- kr. her

Traditionelle højhælede sandaletter til festlig brug i den klassisk stil. New Look sandal med hælhøjde på 11,5 cm og lukning på siden. Perfekt til alle festlige lejligheder som fødselsdage, nytår, bryllup og lignende.

 

 

Public Desire Sophie sølv sandal

køb den lave sandal med kort hæl

Find sandalen til 250,- kr. her

Hvis det er lidt mindre casual sandal i sølv som du skal bruge, kan denne Public Desire sandal med blokhæl være perfekt. En lækker sko til både sommerferien, arbejde, skole og alt andet brug gennem de varme farve. Og et godt og anderledes alternativ til de klassiske sandaler med kilehæl.

 

 

Menbur sølv sandalet

Sølv Menbur sandal til både fest og hverdags brug

Find sandalen til 699,- kr. her

Hvis du leder efter en unik sko i sølv til fest, kan disse Menbur sandaletter med sine lækre detaljer være den perfekte sandal for dig. Skoene med åben tå er beklædt med similisten og blomster til det unikke udtryk. Hælhøjden er på 9 cm og kommer med lille plateau ved tå.

 

 

Sølv Menbur sandal

Find de lækre festsandaler i sølv med hæl på for den feminine stil

Find sandalen til 300,- kr. her

En anden glamourøs sandalet fra Menbur. Modellen kommer med similisten op en blokhæl hvor højden ligger på 9,5 cm. Skoen har normal pasform, åben tå og ankelrem. Velegnet som sko til fest og gå ud gennem den varme sommer.

De viste modeller er alle gode bud på lækre sandaler eller stiletter i sølv der kommer med en feminin hæl og giver det flotte look både til fest og hverdagsbrug, som du kunne overveje hvis du enten mangler sandaler eller nye stiletter til fest.

Alle modellerne kommer med farven sølv på enten i fuld eller med kombination af en anden farve som f.eks. sort som i fest modellerne der virkelig giver et lækker blandet look.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)