Fede Selected Femme læderbukser til kvinder 2019

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Søger du efter de fede læderbukser til kvinder 2019? Hvis du ønsker den rå, rebelske og feminine stil som et par stramme skindbukser vil give, så kunne de lækre Selected Femme læderbukser til kvinder måske være lige dig.

Her på Tøjlisten har vi fundet inspiration indenfor forskellige styles. Hvis du søger det eksklusive og rå look i læderbukser, så kunne de nedenstående modeller måske være det rigtige modeller der passer i din smag.

 

Selected Femme Sfsylvia

Køb et par sorte Selected Femme skindbukser til kvinder

En lækker kropsnær buks i 100% læder som måske passer til dit udtryk. Passer perfekt både med de flade casual sko eller med de høje sko og en elegant læderjakke til damer hvis du ønsker den gennemførte skindlook.

 

 

Sorte dame skindbukser

Brug de fede dame læderbukser fra Selected Femme

Et anderledes par i ankellængde er disse slim fit bukser i det elegante udtryk. Bukserne kommer elastisk linning og er velegnet til et par lækre pumps eller Just Cavalli damesko og den lette bluse. Alternativ kan du vælge det afslappet business look med en blazer og skjorte.

 

 

Casual læderbukser

Brug de sexet læderbukser som kvinde

Køb et par bukser der passer til dit temperament, og her kunne denne mere afslappet læderbuks, måske være det rigtige par for dig. Du får en straight leg buks der er velegnet til dagligdagen, hvor bukserne ikke kommer i det stramme look som de andre modeller. Perfekt til hverdagen i skole eller på arbejde både til dig der er ung som mere moden som kvinde.

 

 

Brun Selected Femme

brug de stramme læderbukser til det feminine udtryk

Søger du de stramme casual læderbukser så kunne denne model, der kommer både i brun og blå, måske være de rigtige skinny dameskindbukser til dig. En par stramme bukser der egner sig til det ungdommelige udtryk med sneakers, helt ligesom du kan bruge dem til det mere sexet udtryk hvis så.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending