Sexet Lange Kjoler fra H&M

Jeg kan lige så godt indrømme det, jeg bruger afsindig meget tid foran computeren på at surfe, og det er både på modeblogs og shops efter alt det lækre tøj for os kvinder.

En af de blogs jeg ofte kommer omkring er allisfasion.dk og her faldt jeg over et gammelt indlæg som må være sluppet forbi mig tidligere, for aldrig set det før.

Her fortæller Jasmina om det skønneste kjole, som jeg må indrømme at jeg har brugt lang tid på at lede efter uden at finde, og som du kan se på billedet, så er det virkelig en sexet lang kjole fra H&M

 

brug denne billige og super sexet kjole til smart brug

 

Istedet for at fortælle om kjolen vil jeg egenlig bare vise hvad jasmina skriver på allisfashion:

Jeg har slet ikke kunnet få denne sexede sag ud af hovedet, siden jeg så den på H&M’s hjemmeside, så i dag blev den bestilt. I sommers købte jeg den samme kjole i grå. Jeg har været virkelig glad for den, og har haft den på mange gange i løbet af sommeren. Den er kropsnær, behagelig og ret sexet. Jeg tænker, at det er den perfekte senforårs kjole, som man kan have på til et sæt sandaler og et statementsmykke. Kjolens let skinnende overflade gør, at den egner sig godt til aftenbrug, og jeg tror, at den bliver en af mine yndlingskjoler i 2014.

Den kjole er så super lækker det næsten gør ondt

Jeg fandt en anden lang sort kjole under min søgning, er dog ikke det samme men det tiltaler mig dog en del

lækker billig elegant kjole fra H&M

Jeg ville nok vælge et par stiletter til den istedet for modellens lidt mere bastante støvler, så den får det lidt mere sexet look. Disse 2 sexet lange kjoler fra H&M er virkelig et par som jeg gerne ville eje i min samling.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4 (1 vote)

Svar

Sending