Skindjakker til kvinder

Du er på udkig efter en lækker skindjakke der kan give dig det stilfulde, rå eller elegante udseende? Ligegyldigt om det er sommer eller vinter, så er der altid noget smart over en kvinde i skind eller den smarte dame læderjakke. Og nogle af de lækre skindjakker til kvinder i de forskellige stilarter, kan bruges mange typer udtryk og kombinationer som f.eks. med dame striktrøjer.

De rå, fede, smarte eller elegante skindjakker kan kommer både til sommer og vinter brug. Og derfor behøver du som kvinde ikke nødvendigvis en moderne Pajar Cougar jakke, for der findes lækre skindjakker der også kan få dig til at holde varmen gennem den kolde tid.

 

2nd Shape fra 2nd Day

Køb den smarte lammeskinds jakke til kvinderFind jakken til 1500,- kr. ved Boozt her

2ndday giver dig denne eksklusive jakke i lammeskind. En elegant og tidløs dame skindjakke du også finder i den mørke nuance, hvis du ikke er vild med det lyse udtryk. Den smarte og stilrene jakke kommer i det fede look som udstråler elegance og stil, hvilket prisen jo også er med at underbygge med denne 2ND Day linje der er Day Birger Mikkelsens yngre linje.

 

 

 Selected ruskindsjakke

Køb den smarte Selected Femme dame skindjakkeFind jakken til 999,95 kr. ved Bestseller

En lækker højkvalitets ruskind jakke i den lækre lette stil til både forår, sommer og sensommer. Jakken henvender sig til kvinder der ønsker den modebevidste, klassiske og rå stil. En jakke der giver dig det enkle, rå eller sofistikeret look alt afhængig af hvad slags udtryk du ønsker. Måske du vil gå all-in og kombinerer med Selected læderbukser til kvinder.

 

 

Mango zip skindjakke

Mango zip skindjakkeFind den lækre skindjakke til 899,- kr. her

En let beige jakke i sit bløde ruskinds finish og lange ærmer med lynlås der helt ligesom jakken fra Selected Femme, er velegnet til både forår, sommer og sensommer. Jakken giver et lækker elegant look for kvinden der gerne vil fremvise selvsikkerhed og elegant stil.

 

 

Gestuz Lille lammeskindsjakke

Køb den varme dame skindjakke fra GestuzFind jakken til 3000,- kr. ved Boozt her

Den varme vinterjakke kan være nødvendigt gennem den kolde tid, men hvorfor ikke en god varm dame skindjakke som denne Gestuz. En dejlig varm og tidløs jakke der emmer af kvalitet. Det danske brand giver dig design og materialer i høj klasse, og her er denne klassiske varme læderjakke måske det helt rigtige til dig.

 

 

Vila dame ruskindsjakke

Køb den ungdommelige skindjakke til kvinderFind jakken til 999,- kr. ved Boozt

Hvis du ønsker den ungdommelige skindjakke til en fornuftig pris, er en af de mange lækre jakker i Only eller Vila måske lige dig. Denne Only ruskindsjakke kommer i rød, grøn eller brun nuance, hvis du ikke ønsker den røde farve i pilotmodellen.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending