Lækre skjortekjoler til at sætte fut på stilen som kvinde

Søger du inspiration indenfor nye lækre skjortekjoler til kvinder i 2020?

Den casual skjortekjole er næsten et must at have i garderoben som kvinde. Det er dejlig afslappende, sød, nem at have i en taske eller kuffert og super praktisk til hverdagen på arbejde, skole eller andet.

Skjortekjoler tager sig godt ud med bare ben logisk nok, men kan også bruges med både leggings, strømpebukser og selv dame jeans alt efter hvad årstiden tillader. Her er kombinationen med forskellige accessories med til at definerer din stil. Det kan være inspiration fra Sophia Loren looket fra datidens 50’erne, hvor udbredelsen af skjortekjolen for alvor tog fat. Helt ligesom du kan få en mere moderne casual stil der byder på loose fit og accessories med f.eks. elegante dame solbriller, smykker og andet i nutidens tidsalder.

 

Bubbleroom skjortekjole

Køb en lette sommer skjortekjole

Find kjolen til 239,- kr. her

Hvis du ønsker det stribet og casual brug til arbejde eller skole, er denne Bubbleroom Sara shirt dress et populært valg. Her kan denne  sommerkjole model måske være lige dig, hvor de vandrette striber giver et stilrent og elegant look med bare ben og pumps eller måske et par casual dame sneakers.

 

 

Karl Lagerfeld blusekjole

køb den løse hvide sommer skjorte og kjole i et

Find kjolen til 2.072,- kr.

En noget andet og unik stil kan være denne lyse blusekjole fra Karl Lagerfeld. En klassisk stil i det unikke udtryk med logo som udsmykningen på ærmer og lang bælte. En moderne stil der giver et unikt feminint udtryk der kan kombineres med et par søde sneakers, sandaler, pumps eller støvletter.

 

 

Sisters Point Creme chain

Køb den billige Sisters Point Elba kjole

Find kjolen til 519,- kr. her

Sisters Point Elba kjole der er velegnet til både fest som hverdag med arbejde, skole eller andet. Modellen kommer i en afslappet pasform i stum vævet kvalitet og bindebånd i taljen. En flot og stilren kjole i let plisseret struktur der kan bruges som den lette sommerkjole med et par lækre pumps i hverdagen, ferie og fritid.

 

 

Amuse Society kjole

Køb den casual lange skjortekjole

Find kjolen til 667,- kr. her

En lang dame skjortekjole i det enkle og feminine snit er, hvad du får med denne lyse blusekjole. Kjolen eller skjorten i det ens mønster er let transparent og kommer med nedfaldende krave og knap lukning. God at kombinerer med et par strømpebukser og søde sko.

 

 

Happy Holly Ronja kjole

Køb den stribet blusekjole fra Happy Holly

Find kjolen til 349,- kr. her

Happy Holly giver dig denne skjortekjole i vævet stum kvalitet, slids i siderne og stribet mønster. En sød kjole til det lette brug med korte ærmer,  knaplukning og aftagelig bånd i taljen. En flot kjole der vil tage sig godt ud med et par høje hæle til festlig brug og hverdag.

 

 

Vila Laia Cloud Dancer

Køb den lyse Vila kjole til sommer

Find kjolen til 349,- kr. her

Lys Vila kjole i det casual udtryk og pasform der er velegnet til hverdag eller fest. Vila skjortekjolen kommer med elastik i taljen og manchetter med knapper på ærmerne. Enkel og stilfuld kjole der kan kombineres med accessories, tørklæde og flotte sko med hæle eller ej.

 

 

Selected økologisk skjortekjole

køb den økologisk skjortekjole fra Selected

Find kjolen til 600,- kr. her

Selected der laver forskellige modetøj som de populære læderjakker til kvinder og mænd. Her finder du også denne økologiske bomuldsskjorte i stribet udtryk. Kjolen kommer med store lommer og korte ærmer som gør den velegnet til både job, skole eller mere festlige anledninger.

 

Hvorfor bruge skjortekjolen?

Fordelen ved skjortekjoler som ofte er identisk med blusekjoler, giver dig mulighed for at style på stort set alle måder.

Du kan bruge den både til sommer som vinter brug, hvor den løse pasform kommer i det casual, helt afslappet og noget finere brug Det gør den dejlig nem at kombinerer med eller uden benklæder på arbejde, byen, stranden, ferie eller stort set alle andre anledninger med det lette tøj.

Denim er et populært valg, helt ligesom den hvide skjortekjole er en af favoritterne til både byturen som brug i dagtimerne. Her kan du kombinerer med en lækker læderjakke og sneakers, helt ligesom et par søde stiletter og en smart blazer giver dig et helt andet udtryk.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)