Lækre skjortekjoler i 2019 til at sætte fut på stilen som kvinde

Søger du inspiration indenfor nye lækre skjortekjoler til kvinder i 2019?

Den casual skjortekjole er næsten et must at have i garderoben som kvinde. Det er dejlig afslappende, sød, nem at have i en taske eller kuffert og super praktisk til hverdagen på arbejde, skole eller andet.

Skjortekjoler tager sig godt ud med bare ben logisk nok men kan også bruges med både leggings, strømpebukser og selv dame jeans alt efter hvad årstiden tillader. Her er kombinationen med forskellige accessories med til at definerer din stil. Det kan det være inspiration fra Sophia Loren looket fra datidens 50’erne, hvor udbredelsen af skjortekjolen for alvor tog fat. Helt ligesom du kan få en mere moderne casual stil der byder på loose fit og accessories med f.eks. elegante dame solbriller, smykker og andet i nutidens tidsalder.

 

Polo Ralph Lauren skjortekjole

køb skjortekjole blå med striper til sommerenFind den søde stribet skjorte ved Zalando

Hvis du ønsker det stribet og casual brug til arbejde eller skole, er Polo Ralph Lauren altid et populært valg. Her kan denne Poplin Stribes sommerkjole model måske være lige dig, hvor de vandrette striber giver et ret unik look med bare ben og pumps eller måske et par casual sneakers.

 

 

Versus Versace blusekjole

Køb det elegante Versace skjortekjoleFind den flotte blusekjole til 3295,- kr. her

En anden lang skjortekjole i den blå nuance er denne eksklusive Versus Versace. En fed lang version med skjorte krav, knap lås og i en moderne udformning der giver et unikt feminint udtryk som kan kombineres med et par søde sneakers eller som modellen, med de mere rå høje støvler.

 

 

Asos skjortekjole

Køb den smarte og billige skjortekjoleFind den grå kjole til 326,- kr. her

Denne søde skjortekjole som du finder i Asos dametøj udvalget, er en stilfuld og sød kjole til det meste brug. Den kommer med skjortekrave og kan bruges som den lette sommerkjole med et par lækre pumps i hverdagen, ferie og fritid.

 

 

Marc O’Polo blusekjole

lang skjortekjole dameFind den lange stribet skjorte til 489.- kr. her

En lang dame skjortekjole i det enkle og feminine snit er, hvad du får med denne Marc O’Polo blusekjole. Kjolen eller skjorten i det stribet mønster er let transparent og kommer med nedfalende krave, stiklommer og knap lukning. God at kombinerer med et par strømpebukser og søde sko.

 

 

Happy Holly Filippa

skjortekjole sort eller lys passer til alle kvinderFind den søde kjole til 349,- kr. her

Happy Holly giver dig denne vævet bomulds skjortekjole i stribet mønster. En sød kjole til det lette brug med feminine detajler som flæse i ærmekanterne, skjult knaplukning og aftagelig bånd i taljen. En flot kjole vil tage sig godt ud med et par høje hæle til festlig brug.

 

Hvorfor bruge skjortekjolen?

Fordelen ved skjortekjoler som ofte er identisk med blusekjoler, giver dig mulighed for at style på stort set alle måder.

Du kan bruge den både til sommer som vinter brug, hvor den løsepasform kommer i det casual, helt afslappet og noget finere brug Det gør den dejlig nem at kombinerer med eller uden benklæder på arbejde, byen, stranden, ferie eller stort set alle andre anledninger med det lette tøj.

Denim er et populært valg, helt ligesom den hvide skjortekjole er en af favoritterne til både byturen som brug i dagtimerne. Her kan du kombinerer med en lækker damelæderjakke og sneakers, helt ligesom et par søde stiletter og en smart blazer giver dig et helt andet udtryk.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending