Flotte skjorter til mænd

Leder du efter fede skjorter til mænd? Hvis du søger en ny skjorte, har vi her fundet et udvalg af forskellige modeller. Det giver dig inspiration til at finde en stil der passer dig i forskellige styles, priser og mærker. Der findes et stort udvalg af herreskjorter i flannel, denim og andre materialer. Helt ligesom du finder både de ensfarvet, blomstrede, cowboy, blå, grønne, sorte, hvide, røde og andre slags farver eller mønstre.

Derfor har vi kun valgt at vise et specifik udvalg af populære modeller i mærker som Hugo Boss, Matinique, Inwear, Boswell, Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden eller Ralph Lauren skjorter.

 

Hugo Boss Joachim skjorte

Køb en Hugo Boss herreskjorte i navy

Find skjorten til 599,- kr. her

Hugo Boss er et fedt mærke, der kan kombineres med stort set alt. Denne business skjorte der kommer i navy men findes også lyseblå, mørkeblå, hvid og rød. Perfekt at kombinerer med f.eks. et Hugo Boss jakkesæt, eller hvilket som helst andet jakkesæt til mænd. En lækker skjorte der næsten kan gå for at være en af de gode skræddersyede herreskjorter.

 

 

Eton slim fit skjorte

køb blå skjorter til mænd fra Eton

Find skjorten til 1.100,- kr. her

En af de fede og trendy blå skjorter til mænd, er denne fede Eton skjorte. Skjorten er både velegnet til jakkesæt med slips som til det casual look, hvor en blazer kan tilføjes. Der findes mange farverige skjorter til mænd men ikke alle kan bære dem. Her er den enkle lyseblå en farve der kan bruges af stort set alle mænd.

 

 

G-Star til unge mænd

Køb g-star modetøj på nettet

Find skjorten til 431,- kr. her

G-star skjorten er en fed skjorte til unge mænd der kommer fem forskellige farver. Du kan nemlig vælge den mørke, lyseblå, navy, rød og hvid skjorte, alt afhængig af hvilket farve der klæder dig bedst. Gør sig godt med både sko, støvler, jeans, bukser alt afhængig af om det skal være til fint eller afslappet brug.

 

 

Armani Jeans skjorte

Køb skjorter til store mænd i den gode kvalitet

Find skjorten til 734,- kr. her

Hvis du leder efter en af de lyseblå skjorter til mænd, kommer denne Armani Jeans i både hvid, lyseblå og mørk farve. En flot og elegant skjorte til business, fest og afslappet brug, der kan kombineres med både blazere, jakker, vinterjakker til mænd og selvfølgelig også helt uden til de varme tider.

 

 

Polo Ralph Lauren skjorte

Find den rigtige størrelseguide skjorter mænd

Find skjorten til 900,- kr. her

Der findes en del fede Ralph Lauren skjorter til mænd, og denne casual med samtidig stilfulde turkis button-down skjorte til business brug, er ingen undtagelse. Skjorten kommer i flere forskellige farver som orange. hvid og blå. En flot skjorte i den gode kvalitet, der egner sig godt sammen med en smart skindjakke fra. f.eks. Tiger of Sweden.

 

 

Gant denim skjorte

køb business skjorter mænd strygefri

Find skjorten til 800,- kr. her

Hvis du søger en elegant skjorte i denim farve, kan denne Oxford model fra Gant måske være det rigtige.Skjorten kommer med button-down flip og broderet Gant logo på brystet. Kombinerer skjorten med de pæne bukser et fedt bælte til mænd.

 

 

Selected skjorte

Køb dine skjorter og sko online som mand for at spare tid

Find skjorten til 499,95 kr. her

Er det en casual skjorte til det afslappet brug i hverdagen du er på jagt efter? Så kan denne Selected skjorte i regular fit og kommer i fem forskellige farver, være det rette valg. Et alsidigt design du kan matche meget og en god pasform med naturligt stretch.

 

 

Burberry skjorte

køb burberry skjorte til mænd

Find skjorten til 2.300,- kr. her

Burberry designer brand laver populære kollektioner til mænd. Her finder du denne stribet skjorte i sort grundfarve. Du får høj kvalitet i design og materiale hvor skjorten bruges til det casual arbejdslook, skole eller generelt hverdagsbrug. En skjorte som det gode alternativ til skovmandsskjorter eller cowboy skjorter.

 

 

J.Lindebergh skjorte

Køb en lilla skjorte til mændFind skjorten til 500,- kr. på tilbud her

J.Lindebergh Daniel CA TL-Print Poplin lilla skjorte til mænd. Skjorten er i slim fit pasform og kommer i bomuldspoplin med stræk. Lukning er med perlemorsknapper og skjult knap under kraven. Brug den stilfulde men afslappet lilla skjorte sammen med en af de lyse frakker til mænd eller måske den mere casual herre læderjakke.

 

 

Jack & Jones skjorte

brug en kinakrave skjorte herre og strygefri

Find skjorten til 399,95 kr. her

En flot casual strygefri langærmet skjorte fra Jack & Jones. Du finder slim fit modellen i hvid, navy, lyseblå eller sort farve. Skorten i 100% bomuld kommer i enkelt look og indfarver fransk knapliste.

 

 

Benetton Mudrino skjorte

herre skjorter med ekstra ærmelængde

Find skjorten på tilbud til 233,- kr. her

Italienske Benetton var engang et mere eksklusivt mærke i pris, hvor du i dag kan finde flotte og billige skjorter til mænd i mærket. Denne casual skjorte til dig der ikke ønsker det konservative eller noble look. En billig og afslappet skjorte sammen med et par jeans og sneakers.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)