Skjorter til mænd – Find de smarte herreskjorter i 2019 lige her

Leder du efter fede skjorter til mænd?

Hvis du mangler en ny fed skjorte, så se dette udvalg af lækre skjorter som vi har fundet her på Tøjlisten.dk.

Hvad end du er kræsen eller ligeglad, så burde en af disse skjorter virke tiltalende, for vi har fundet et udvalg der dækker forskellige stile, priser og mærker.

Der findes et ret stort udvalg af herreskjorter der både kommer i flannel, denim og andre materialer, helt ligesom du finder både de ensfarvet, blomstrede, cowboy, blå, grønne, sorte, hvide, røde og andre slags farver eller mønstre.

Derfor har vi kun valgt at vise et specifikt udvalg af populære modeller, men hvis du vil se hele udvalg der dækker mærker som Hugo Boss, Matinique, Inwear, Boswell, Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden eller Ralph Lauren skjorter, så se det kæmpe udvalg ved at klikke på knappen her.

 

Sort Pierre Balmain denim skjorte

køb en denim skjorte til mændFind den eksklusive skjorte ved Zalando her

Pierre Balmain er et lækkert designer mærke, skaber der fedt modetøj i den eksklusive stil. Denne skjorte er ingen undtagelse, for skjorten med mao krave er en fed skjorte der signaler klasse, og perfekt at kombinerer med et par fede herre sko og en rå læderjakke.

 

 

Hugo business skjorte

køb skjorter med trykknapper til mænd

Find den elegante Hugo skjorte til 579 kr. her

Hugo er et fedt mærke, der kan kombineres med stort set alt. Denne business skjorte der kommer i lyseblå, mørkeblå, navy, hvid og rød, er perfekt at kombinerer med f.eks. et Hugo Boss jakkesæt, eller hvilket som helst andet jakkesæt til mænd. En lækker skjorte der næsten kan gå for at være en af de gode skræddersyede herreskjorter.

 

 

Blå Eton slim fit skjorte

køb blå skjorter til mændFind den fede blå Eton skjorte til 1395 kr. her

En af de fede og trendy blå skjorter til mænd, er denne fede Eton model. Det er ikke en skjorte der gør sig godt til jakkesæt med slips, men kan dog tage sig godt ud med det casual look, hvor en blazer kan tilføjes. Der findes mange farverige skjorter til mænd, men denne er afdæmpet og i den moderne farve, men dog samtidig også lidt sprælsk til det eksklusive og moderne look.

 

 

G-Star til unge mænd

Køb g-star modetøj på nettetFind den fede G-Star model til 599 kr. lige her

En fed skjorte til unge mænd kunne være denne G-Star der kommer fem forskellige farver. Du kan nemlig vælge den mørke, lyseblå, navy, rød og hvid skjorte, alt afhængig af hvilket farve der klæder dig bedst. Gør sig godt med både sko, støvler, jeans, bukser alt afhængig af om det skal være til fint eller afslappet brug.

 

 

Armani Jeans skjorte

Køb skjorter til store mænd i den gode kvalitetFind den lækre Armani model til 1295 kr. her

Hvis du leder efter en af de fede hvide skjorter til mænd, som kommer den fede Armani i både hvid, lyseblå og mørk farve. En super fed og elegant skjorte til business, fest og afslappet brug, der kan gå an med både blazere, jakker, vinterjakker og helt uden til de varme tider.

 

 

Hilfiger herreskjorte

køb en god slim fit skjorte der kan kombineres med polo shirtDu finder den fede Hilfiger model til  599 kr. her

Hilfiger skjorten kommer i lyseblå, navy, sort og hvid farver, så der er mulighed for at finde den rette nuance. En klassisk skjorte uden lommer med det klassiske Hilfiger mærke på brystkassen. Kan bruges både med en blazer eller til det casual look hvor den hænger udover et par jeans. Du finder også fede kortærmet skjorter til mænd i mærket, hvis du skal have nogle af disse til den varme årstid.

 

 

Polo Ralph Lauren skjorte

Find den rigtige størrelseguide skjorter mændFind den elegante skjorte til  899 kr. lige her

Der findes en del fede Ralph Lauren skjorter til mænd, og denne casual med samtidig stilfulde til business brug, er ingen undtagelse. Den kommer i flere forskellige farver som hvid, pink, navy, blå og kombineret med blå/hvid nuancer. En super fed skjorte i den gode kvalitet, der egner sig godt sammen med en smart skindjakke fra. f.eks. Tiger of Sweden.

 

 

Pier One business skjorte

køb dit tøj på nettet til den billige prisFind den fede og billige skjorte til kun 199 kr. her

Hvis du leder efter efter de fede og billige skjorter til mænd, så kunne denne fede Pier One være det helt rigtige valg. Skjorte der kommer i business look, kan bruges både af den unge som mere modne mand til både fest og hverdag. En super skjorte du ikke finder til bedre pris på tilbud eller udsalg, og som absolut fremstår bedre med et fedt bælte til mænd.

 

 

Selected Home One Oak

Køb dine skjorter og sko online som mand for at spare tidFind den fede Selected Home skjorte til  399 kr. her

Er det en casual skjorte til det afslappet brug i hverdagen du er på jagt efter? Så kunne den fede Selected Home der kommer i fem forskellige farver, være det rette valg.

 

 

Filippa K Oxford skjorte

Eterna, Filippa K og andet tøj på nettet Find den lækre Filippa K til 640 kr. ved Boozt her

Filippa K er det eksklusive mode mærke der laver fedt tøj til både mænd og kvinder. Et lækkert designer mærke der ikke ofte kommer på udsalg som denne skjorte, så der skal slåes til når det endelig sker.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending