Skjorter til unge mænd der hitter

Moderne skjorter til unge mænd er noget, som du med garanti er på udkig efter til 2020?

En god stil som mand, hvad end du er 16 eller 28, er afgørende for at du kan fremstå på bedst mulige måde. Hvorfor ikke i en moderne herreskjorte der både kommer i de rigtige mærker, og samtidig også kan fås til de gode billige priser? Skjorten skal “bare” kombineres med det rigtige tøj, som de fede bælter til mænd, bukser, sko m.m.

Her finder du forskellige smarte nyheder indenfor skjorter til de yngre mænd fra 16 år til cirka 26 år.

 

Grøn Minimum Folk skjorte

Køb de fede skjorter til mænd

Find skjorten til 600,- kr. her

Fra Minimum der fører stilfuldt tøj i stilrent enkelthed, finder du denne stribet skjorte i verdant grøn. Du finder i modellen i andre farve kombinationer også. Skjorten i 100% bomuld kommer med vertikale hvide striber og den klassiske krave og lomme på venstre bryst. En enkel skjorte til hverdagen sammen med jeans og sneakers på samme måde som udvalget af de smarte skovmandsskjorter til mænd.

 

 

Blå Selected slim skjorte

Køb de eksklusive eterna skjorter

Find skjorten til 399,75 kr. her

Selected skjorte i denim blå som  er en klassisk skjorte der væsentlig billigere end f.eks. Eton skjorter, men dog i enkel og noble udtryk. Du får en slim fit skjorte i økologisk bomuldsmix der kan bruges både til hverdag og fest brug. Skjorten kommer med knappelukning og almindelig krave.

 

 

Gabba Brocks skjorte

køb en hørskjorte mænd

Find skjorten til 599,75 kr. her

Stribet Gabba Brocks til både det finere som afslappet brug. Skjorten fra Gabba kommer med en almindelig pasform i 100% bomuld. Knappelukning på klassisk krave i den blå- og hvidstribet farve.

 

 

Les Deux skjorte

køb billige skjorter til mænd

Find skjorten til 749,75 kr. her

Navy brun Les Deux Desert Stripe skjorte til både det casual brug som til byturen. En stilren klassisk skjorte med striber i neutrale farver. Krave kommer med knaplukning i reverse og vil tage sig godt ud både med jeans som de finere bukser.

 

 

Off-white Kronstadt skjorte

Køb en lys skjorte til skole

Find skjorten til 399,75 kr. her

Stilren off-white skjorte fra Kronstadt i slim fit model. Skjorten kommer med træfarvede knapper og med nedfoldet krave. Materialet er i 65% bomuld og 35% polyester som sidder ganske dejlig på kroppen.

 

 

Les Deux Psychedelique skjorte

nkel og elegant skjorte til det seje look

Find skjorten til 799,75 kr. her

Les Deux Psychedelique kortærmede herreskjorte i lilla farve og mønster. En klassisk skjorte i 100% viskose med lomme på brystet til de varme dage gennem sommeren i Danmark og ferie i udlandet måske.

 

 

Only & Sons Thor Indigo

anderledes og fed moderne skjorte til den unge mand

Find skjorten til 299,75 kr. her

Only & Sons Thor Indigo skjorte i blue denim. Skovmandsskjorte udtryk til hverdagen giver dig et casual look til skole eller arbejde. En billig herreskjorte til unge.

 

 

De fede, smarte og stilfulde skjorter til unge mænd

Som du kan se i det lille udvalg, så kan du finde forskellige stile, der passer både til hverdag og mere festlige lejligheder. Du kan også finde det store udvalg af fede skjorter både på tilbud, udsalg og selvfølgelig også med korte ærmer til de forhåbentlig varme sommerdage.

Tag et kig ved 2trendy lige her, og find skjorten der passer til din stil, hvad enten du søger de lidt flippet, afslappet, cool, bad ass eller elegante stilarter til mænd – En ny fed skjorte skaber garderobe for alle mænd, hvad end du er 16 eller 30 år.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
2.5 (2 votes)