Casual skovmandsskjorter til mænd

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Fede skovmandsskjorter til mænd i 2019?

Den ikoniske arbejdsskjorte der blev et grunge-trend i USA indenfor rock og punk, udviklede sig hurtigt til at blive en hverdagsskjorte både til det fysiske som det mere siddende arbejde. Skovmandsskjorten som i bund og grund også kaldes en ternet skjorte er nemlig blevet allemandseje, og hvorfor ikke bruge den casual skjorte som du kan læse her på Politiken.

Her på Tøjlisten får du inspiration til forskellige fede skjorter til mænd i den ikoniske stil, der kan bruges både til skolen, arbejde, koncerten som arbejdet i haven.

 

Only & Sons ternet skjorte

Køb den eksklusive og lette herreskjorte

Find skjorten til 300,- kr. her

Hvis du søger den lidt mere stilrene ternet skjorte i bomuld, så er denne offwhite skjorte med Kent krave måske det rette valg. En afslappet skjorte i god kvalitet og billig pris, som vil stå sig godt til herre læderjakken og et par almindelige jeans.

 

 

Polo Ralph Lauren

Køb den elegante Ralph Lauren skovmandsskjorte i rød til mænd

Find skjorten til 600,- kr. her

Det populære brand Polo Ralph Lauren gør sig selvfølgelig også i ternet skjorter/skovmandsskjorter som de gør sig i skræddersyede eller kortærmede herreskjorter. Denne rød ternet skjorte med det karakteristiske logo på brystet kommer i den enkle stil.

 

 

Superdry skovmandsskjorte

Brug den tykke Superdry ternet skjorte

Find skjorten til 600,- kr. her

Superdry Rookie Ridge i twill hivd farve giver du en klassisk og casual skjorte i det ternede udtryk. Denne model er i det klassiske skjorte snit giver et elegant snit i forhold til nogle af de mere grunge eller gangster modeller hvor et par jeans, sneakers og fede solbriller til mænd giver udtrykket til hverdagen.

 

 

Ternet Burberry skjorte

køb burberry skjorte til mænd

Find skjorten til 2.300,- kr. her

Burberry er det eksklusive mærke som især hooligans tilbage i tiden begyndte at bruge. Og i dag er designer brandet stadig blandt favoritterne, hvor du finder denne skovmandsskjorte fra Burberry. En flot og elegant skjorte i det casual udtryk, som kommer i en høj kvalitet i materialer.

 

 

Barbour Lifestyle skjorte

Køb en af de populære ternede skjorter til mænd

Find skjorten til 699,- kr. her

Der findes mange lækre brands og style hvor denne klassiske ternede skjorte fra Barbour Lifestyle også hører sig til. En afslappet og flot skjorte med button-down krave og lomme på brystet. Skjorten er fremstillet i en kølig bomuldsvævning med mønster i Barbour tartan.

 

Hvad og hvorfor en herre skovmandsskjorte?

Der hører almindelige og ternede skjorter sig til i enhver mands garderobe. Og her er den ternet herreskjorte i form af skovmands modellen, absolut en god tilføjelse. Godt nok er skjorten en arbejdsbeklædning, men dette ophørte for efterhånden rigtig mange år siden. I dag er det ikke bare en god anvendelige skjorte til unge mænd som de mere modne, men også særdeles populær blandt kvinder.

På engelsk hedder en skovmandsskjorte “Lumberjack shirt” og har altid været arbejdstøj for skovarbejderen helt tilbage til 1800 tallets USA. I tiden omkring anden verdenskrig kom den rødternet skjorte dog til byen for alvor, og blev udbredt som dagligdags beklædning til mænd i hele USA. Derfor tog udvikling og populariteten et kæmpe spring, hvor uldskjorten blev udbredt til den kendte ternet flannel skjorte, som også Marilyn Monroe gjorde verdensberømt ved at bære den.

I nyere tid blev skjorten endnu engang verdensberømt efter at have været lagt på hylden, for i grunge miljøet med især Nirvana, fik skovmandsskjorten fat i de unge igen.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)