Petit by Sofie Schnoor børnetøj giver dit barn den flotte stil

Sofie Schnoor børnetøj kommer i forskellige lækre kollektioner, hvor Petit by Sofie Schnoor mærket efterhånden har markeret som et mærke der producerer super lækkert tøj til de små, helt ligesom Sofie Schnoor tøj til kvinder.

Her på Tøjlisten har vi samlet et udvalg i forskellige former og styles, som måske kan inspirerer dig til at finde barnets nye lækre tøj.

 

Sofie Schnoor skjorte

køb en flot Sofie Schnoor skjorte til drengeFind den flotte skjorte og andet her

Du finder mange lækre ting som f.eks. denne stilrene skjorte med button down skjorte, der måske vil være den helt rigtige til den seje dreng.

 

 

Søde bukser til de små

giv de søde bukser til den lille pigeDu finder den flotte bukser til 349 kr.

Et par flotte bukser til den lille pige som disse med blomster mønster, kommer i snittet der er stilrent, men dog stadig tiltalende for den lille. Du finder stilen i forskellige modeller hvor formen, farver og møsnter adskiller sig fra hinanden, så der er mulighed for at finde noget for de fleste.

 

 

Glitter ballerina

køb et par flotte Petit by Sofie Schnoor ballerinaFind de søde glitter sko til 499 kr.

Hvilket pige elsker ikke et par ballerina, og hvis de så samtidig kommer i glitter stilen, så vil de fleste små piger straks se sig som Elsa & Anna. Modellen i det lækre brand er en super sød ballerina sko, du kan finde både i guld, sølv og neutrale farver som sort.

 

 

Sofie Schnoor regntøj

køb petit by sofie schnoor gummistøvler og regntøjFind det lækre regnsæt til den lille her

Et par lækre Petit by Sofie Schnoor gummistøvler og regntøj som den viste model, kunne være det moderne sæt til dit barn. Regntøj er uundværligt for børn, og hvis det lækre danske brand tiltaler dig, kunne det stilrene du finder med mærket, være et godt valg indenfor lækkert regntøj til børn.

 

 

Søde pigebukser

Petit by Sofie Schnoor bukser til små pigerFind søde bukser til de små piger her

Til den lille pige der ønsker det søde og piget udtryk, hvilket jo gælder rigtig mange af de små piger i 2-4 års alderen, så en sød cremefarvet model med flæser, være de helt rigtige bukser til hende.

 

 

Flot kjole

find en sød kjole til den lille pigeDu kan finde en lækker kjole til 300 kr. her

En sød kjole til den lille pige hører sig selvfølgelig også til. Med dette danske brand får du både den stilrene, eller måske den mere farverige som især barnet vil forelske sig i.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending