Sofie Schnoor tøj til kvinder i forskellige modeller der giver dig en lækker stil

Sofie Schnoor tøj til kvinder kommer i lækkert dansk design til en pris, der ligger i den gode mellemklasse de fleste kan være med på.

Sofie Schnoor der er en dansk designer, har skabt brandet i eget navn i ret ung alder og gør sig i både lækre sko og smart modetøj, der også er blevet populært på verdensplan.

Du får med dette danske mærke, en klassisk nordisk minimalistisk stil i lækre forskellige designs. Det kan være prints i den farverige version eller måske den rå stil med en kant, alt afhængig af, hvad type du er.

Se udvalget af forskellige styles som vi har fundet her på Tøjlisten. Det åbner måske op for et nyt lækkert mærke for dig, eller nye styles i det velkendte kvalitets brand?

 

Sofie Schnoor blonde bluse

køb en lækker blonde Sofie Schnoor bluse i stretchDu finder bluse ved Miinto lige her

Blondebluser gør sig til det meste, om det så er smukke hullede jeans til kvinder, stilrene jeans eller andet, og denne lækre mørkeblå bluse er ingen undtagelse. En dejlig feminin bluse du kan købe til omkring 500 kr.
 

 

Blomster print

brug en sofie schnoor bomber jacket og bluse sammenFind den søde blomstret bluse til 600 kr. ved Boozt

Ingen tips om bluser til kvinder, uden de indeholder søde blomstrede modeller som denne flower print model, der både kommer som top og langærmet bluse.
 

 

Sofie Schnoor ruskindsjakke

køb en lækker jakke som kvindeFind den lækre ruskindsjakke lige her

Du finder rigtig mange fede, smarte eller elegante jakker i mærket. Denne ruskindsjakke der emmer af kvalitet, kommer i den rå bikerstil, der måske er stilen for dig? Denne og lignede modeller i brandet, kan du finde i flere forskellige farver hvis den gængse camel farve, ikke er i din smag.
 

 

Sort/sølv kjole

køb en flot mørk kjole til festlig brugDu finder den flotte kjole til 1000 kr. her

Hvis du er på udkig efter en lækker Sofie Schnoor kjole, kunne denne enkle men elegante kjole, være den helt rigtige model for dig. En elegant kjole der giver dig et feminin og elegant snit, hvis du kombinerer med et par flotte stiletter og accessories som The Rubz armbånd eller lignede.
 

 

Flotte støvler

brug fede sofie schnoor stiletter eller støvlerFind de smarte støvler ved Boozt lige her

For det flotte look som kvinde, er der fordele ved at bruge høje hæle hvad enten det er på sko eller de lange støvler som denne fede model. Støvlen med rund snude og lynlås i siden, kommer i flot ruskind materiale, der giver dig det specielle unikke look, som kun ruskind kan give.
 

 

Chunky Rivet Boot

brug den korte rå støvle som kvindeDu finder den rå korte støvle til ca. 1000 kr. her

En anden slags støvle hvis du er til den mere rå stil, kunne være denne korte støvle med fede detaljer som spænderne i siden. Modellen i 100% ruskind findes i flere forskellige farver.
 

 

Sofie Schnoor sko med hæl

brug en flot stilet med hæl sammen med en kjoleFind den flotte sorte stilet til ca. 700 kr. her

Du finder selvfølgelig også et lækkert udvalg i sko med hæle i det danske brand. Denne sorte stilet er en af de lækre sko, der giver dig mulighed for at sammensætte en smuk feminin stil både til festlig og daglig brug.
 

 

Cardigan

køb en lækker cardigan til at holde varmenDu finder denne og andre cardigans ved Boozt

Hvilket garderobe uden en lækker cardigan, og her er en Sofie Schnoor cardigan i den klassiske stil, måske lige præcist det du eftersøger? Denne mørke model kommer i en lækker uld blanding, der både emmer af top kvalitet og holder dig dejlig varm.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)

Svar

Sending