20 smarte solbriller til kvinder du vil elske -> Find din inspiration her

Leder du efter de nye billige, designer eller smarte solbriller til kvinder der passer i 2016 stilen?

Hvis du er en dame der ønsker den gode stil, så er solbrillen jo absolut også en nødvendig tilføjelse til modestilen. Derfor skal man jo have nye briller engang imellem, for der kommer nye modeller indenfor de fleste designer mærker, og det kunne være at dit nye par briller findes indenfor disse.

Her på Tøjlisten har vi fundet 10 lækre modeller indenfor solbriller der hitter her i 2017. Og det kan tænkes, at du også falder for en af disse designer solbriller der kommer i både den helt dyre prisklasse som den billige ende.

 

Brun Ray-Ban Erika

køb den lækre Erika model som kvindeFind de lækre brune Ray-Ban briller ved Zalando

Hvis du skal finde den populære og smarte designer brille, så er Ray-Ban Erika modellen altid med på bestseller listen. Modellen som de fleste kvinder elsker, hvor den brune model adskiller sig lidt fra de normalt mørke brille modeller. En lækker solbrille der signaler stil og kvalitet, og den kan bruges både til det store vintertøj samt til det lette sommertøj.

 

 

Linda Farrow solbriller

Køb de dyre eksklusive dame solbrillerFind den eksklusive brille til 4299,- kr. her

Linda Farrow er det eksklusive og elegante brand, der henvender sig til kvinder, der kun ønsker det absolutte top kvalitet indenfor solbriller. En dyr men også unik dame brille der kommer i titanium med gravist udtonede glas. Perfekt at sammensætte med både de casual jeans eller mere elegante bukser og Just Cavalli damesko.

 

 

Ralph Lauren D-frame

køb de feminine lille dame solbrillerFind den lilla solbrille til 1020,- kr. her

Lilla er en dejlig feminin farve og med en sommerfugle brilleform, så har du de søde feminine solbriller der kan gå an med det meste. En lækker brille med fuldt indfattet stel og gradvis udtonede glas, som giver et lækker look i det populære brand.

 

 

Blå Rains X solbrille

brug de lækre Rains briller som kvindeDu finder de unikke Rains briller ved Stylepit

Er det den anderledes og unikke brille du efterspørger, så kan du opnå lidt af dette, med disse blå Rains solbriller. Brillen kommer både i blå og hvid, hvilket er ud fra konceptet om at skabe det anderledes. Et mærke der ligger i samme prisklasse som Ray Ban, Tom Ford og lignede solbrille mærker.

 

 

Triwa Midnight Ernest

Køb de lækre Triwa solbriller som kvindeDu finder de lækre Triwa modeller ved Watchfelt

Du finder mange lækre modeller i Triwa, hvor du både kan finde den unikke, sofistikeret eller den elegante solbrille model og form til kvinder. Prisen på de mange lækre modeller ligger omkring 1000 kr. hvor det selvfølgelig varierer lidt fra model til model.

 

 

Billig Even & Oddfind den billige solbrille til god mode

Find den lækre og billige solbrille ved Zalando

Et par billige solbriller i wayfarer model, er disse Even & Odd solbriller til kun 99 kr. Et par stilsikre briller der passer både til den rå, elegante, enkle og vilde stil. Du finder solbrillerne i flere forskellige farvekombinationer, så der er rig mulighed for at kombinerere.

 

 

Gucci solbriller

køb Gucci eller Dior solbriller som kvindeFind den elegante Gucci brille til 5079,- kr. her

Elegante solbriller der signaler stil og klasse er, hvad man fote forbinder med designer brands som Dior, Tiffany & Co. Marc Jacobs, Prada og selvfølgelig også Gucci. Gucci der er verdensberømt for det absolutte topklasse især indenfor kvinde mode, laver særdeles fede solbriller ligesom denne model. En lækker solbriller der kan gå både til dame strandtøjet helt ligesom brillen også er perfekt til det fine business look.

 

 

Valentino solbrille

køb de eksklusive Valentino briller som tidens kvindeFind de klassiske briller til 2250,- kr. lige her

En anden aviator model er disse solbriller fra Valentino. Kommer i den klassiske italienske stil hvor glasset og former på stellet, giver dig den rå og tidløse italienske modestil, som du finder i rigtig mange designer brands fra støvlelandet. Perfekte briller til det lidt mere rå look, hvor de gør sig godt til f.eks. en af de fede skindjakker til kvinder.

 

 

Blvgari Le Gemme Collection

Bvlgari solbriller ligger i den højeste prisklasse til kvinderKøb de eksklusive Bvlgari til 9334,- kr. ved Eyerim

Bvlgari kommer i den absolutte høje klasse hvor prisen ligger i top. Denne Le Gemme Collection er en af de meget populære styles, som selvfølgelig er for de få. Brillen er til dig der har overskud og vil have det helt unikke som man ikke ser mange steder. De fede oversize briller er perfekt til dig med oval, rund eller firkantet ansigt.

 

 

Le Specs No Smirking

Le Specs solbriller er de innovative brillerFind de lækre Le Specs briller til kvinder her

Le Specs er det innovative franske mærke der laver trendy og nyskabende solbriller i designer kvalitet. Forskellen på Le Specs og mange designer brands er prisen, for Le Specs har gjort en dyd ud af, at deres solbriller skal være i top kvalitet men samtidig ikke ligge i den dyre ende af solbriller.

 

 

Sorte Prava dame briller

Køb de lækre Pravda designer briller til damerFind de lækre sorte Prada solbriller her

En lækker trapez model i moderigtig designer brand, er disse sorte Prada solbriller til omkring 2000 kr. Du får en smart brille både i den gode stil og kvalitet, der kan kombineres lige fra smarte Rosemunde kjoler til mere business look med blazer eller jakkesæt.

 

 

Sølv Pieces briller

Pieces laver de billige solbriller til kvinderDu finder de billige Pieces briller ved Stylepit

Hvis du er på udkig efter de ungdommelige solbriller der samtidig kommer til den billige pris, så er Pieces mærket der kan give dig dette. Du finder alverdens lækre ting i Pieces, hvor også deres solbriller giver god kvalitet til få penge, og man kan virkelig gøre det gode køb her.

 

 

Michael Kors

Michael Kors laver lækre designer solbriller i dansk stilFind den smarte Michael Kors brille lige her

Michael Kors er garant for god designer kvalitet i både stil og materiale, og disse brune solbriller i sommerfugl form er ingen undtagelse. Et par super lækre solbriller i den feminine farver som du kan kombinerer med de fleste styles som kvinde.

 

 

Sorte Vans Spicoli

køb de sorte Vans Spicoli solbrillerVans spicoli solbrillen til billig pris kan du finde her

En lækker sort solbrille der passer til de rå stil, er disse billige Vans Spicoli solbriller der kan være dit røverkøb. Et par smarte wayfarer solbriller der selvfølgelig har uv beskyttelse, flot stil og samtidig til relativ små penge.

 

 

Dior Mercurial

køb Dior solbriller til kvinderFind de fede solbriller til 2829,- kr. lige her

Dior er brandet på højde med f.eks. Gucci, hvor stilen også kan ligne hinanden. Du får dog en lidt mere feminin stil med Dior, hvor denne Mercurial brille giver dig det unikke og feminine look. Brillen i optyl materiale som er unikt og fantastisk til brillestel, da det tilpasser sig dit ansigt og er super holdbart. En fed brille med katteøjne form til storby pigen der ønsker klasse.

 

 

Ray Ban Original Wayfarer

RB2140 er den originale wayfarer modelFind rb2140 solbrillen ved Nelly lige her

En lækker designer solbrille som vi sikkert alle sammen kender, er den fede RB2140 wayfarer model fra Ray Ban. En super lækker brille som både de unge og ældre kan bære, hvor prisen på 1200 kr. selvfølgelig ikke er billig, men samtidig er ganske fin indenfor prisniveauet i disse designer briller.

 

 

Rød Celine solbrille

køb de fede vintage solbriller til kvinderFind de røde Celine briller til 2590,- kr. her

Celine producerer de fede briller i italien, hvor stilen selvfølgelig kommer i det velkendte italienske design med dog er denne model meget vintage inspireret. En lækker afslappet og feminin brille der med sin røde farve og tonede glas giver dig det helt unikke udtryk.

 

 

Tiffany & Co. solbriller

køb de seje briller til unge kvinderFind de rå pilot briller til 2659,- kr. lige her

Tiffany & Co. er eksponent for høj klasse i stil og materiale, og denne lidt rå brille der især er populære blandt de unge kvinder, er ingen undtagelse. Du får en super lækker solbrille i den fede unikke stil og kommer selvfølgelig også i gode kvalitets materialer, hvilket også gør at prisen ligger i den højere ende. En fed brille der kan bæres både med de rå støvletter og læderjakke, helt ligesom den gør sig godt med et par søde sandaler og en afslappet Desigual sommerkjole gennem de varme måneder.

 

 

Miu Miu solbriller

køb de feminine og unikke dame solbrillerFind de feminine briller til 2595,- kr. lige her

Miu Miu er kendt for det helt unikke udtryk, hvor stilen er en blanding af det helt feminine og nutidens mode hvor det unikke bliver sat i højsædet. Et populært brand blandt kvinder der gerne vil vise sin feminine side, samtidig med at stilen skal komme i det unikke og elegante look.

 

 

Burberry solbrille

Burberry er kendt for kvalitet til kvinderFind de fede Burberry briller til 1890,- kr. her

Burberry er ligesom andre lignede brands, kendt for deres høje klasse og ikoniske brand. Det gør sig selvfølgelig også gældende indenfor deres solbrille kollektioner. Her får du det stilrene og feminine udtryk, hvor materialet og stilen også giver det æstetiske og elegante som mærket er kendt for.

Gem

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
2.5 (2 votes)

Svar

Sending