Solbriller med røde glas til kvinder

Solbriller med røde glas til kvinder er til dig, der ikke er bange for at skille dig ud.

Smarte solbriller med spejlglas er ikke bare noget tilbage fra 1980’erne. De er derimod et bevidst stil valg til at skabe det unikke eller måske mere rå look. Brillen med det rød glas egner sig til mange med dog ikke alle. Hvis du har mange røde pigmenter i ansigtet, skal du ikke vælge denne farve.

At vælge den rigtige solbrille som kvinde kan kort skæres ned til, at du skal vælge solbriller i sarte farver hvis du har lys teint. Hvis du har mellemteint så vælg de brune eller grønlige nuancer. Og vælg klare farver hvis du har mørk teint.

Herunder har vi fundet forskellige solbriller til kvinder der kan give dig den gode inspiration her i 2020.

 

Gucci solbrille med røde glas

Køb de populære røde Gucci dame solbriller

Find brillen til 1.995,- kr. hos Smartbuyglasses

Italienske Gucci er verdenskendt for deres høje klasse i design og materiale. Her får du disse solbriller i rød design med et retro-inspireret design. Stellet er sprøjtestøbt plastikstel og elegante metaldetaljer. Et par feminine Gucci dame solbriller i den velkendte Gucci stil som kan passe sammen med stort set alt.

 

 

Michael Kors solbrille

Køb de røde Michael Kors solbriller

Find solbrillen til 989,- kr. her

Hvis du er en pige/dame der ønsker den unikke solbrille, kan denne Michael Kors model måske være lige dig. Brillen kommer med lyserød, guld og brun stel og glas i den røde nuance. En dejlig solbrille der samtidig signaler stil og kommer med UV400-beskyttende spejlglas.

 

 

Polaroid solbriller med rød glas

Køb et par billige Polaroid dame solbriller

Find Polaroid brillen til 443,- kr. her

Polaroid solbriller til kvinder kommer i den billige prisklasse men byder på flot design. Brillerne er perfekte til det aktive udendørs liv som slappe af. Du får UV400 brilleglas, der kommer i den røde farve og store størrelse. Stilformen er firkant og i sort. Passer godt til den varme jakke og udvalget af flotte huer til kvinder.

 

 

Spektre m. rød spejlglas

Find den rigtige aviator solbrille med røde glas som moderne kvinde

Find den unikke røde brille til 751,- kr. her

Denne brille med den unikke stil og røde spejlglas kunne måske være den perfekte type brille til dig. En holdbar og trendy solbrillen i plastic materiale der giver solbrillen meget længere holdbarhed og en klassisk stil.

 

 

Ray Ban aviator brille

Ray Ban solbriller med røde glas er populære

Find den klassiske solbrille til 1.005,- kr. her

Aviator Flash Lenses RB3025 167/2K kommer i den klassiske model med sit helt eget udtryk i en trendy og tidløs stil. Linse farven er i red mirror nuance og full-rim stelfarve i brun. Brillen der kommer både til kvinder og mænd er ikke polariseret.

 

 

Rød Fossil solbrille

køb røde solbriller til det feminine look

Find den fede Fossil solbrille 625,- kr. her

Sommerfugle solbriller med gule glas, blå glas eller måske de rødlige glas giver dig et sofistikeret og feminint look nogenlunde i samme grad som katteøjne solbriller. Denne røde Fossil solbrille der også kommer i sort farve, er solbrillen der giver dig det helt rigtige kvindelige snit både til den søde eller rå stil.

 

 

Oakley cat eye solbrille

Køb de lækre Oakley solbriller til damer

Find Oakley brillen til 834,- kr. her

Oakley er kendt for deres høje kvalitet og gode pasform i deres sko, tøj og accessories. Denne Oakley solbrille kommer med det runde røde glas i cat eye solbrille typen. Her kommer brillen med en fladere kurvatur over fronten. 100% blokering for UV-strålerne for dine øjne. Oakley er perfekte til det udendørs brug sammen med både det lækre strandtøj til kvinder, vandretøj, fint tøj eller hverdagstøj.

 

 

Runde Ray Ban med rød glasKøb de lækre Ray Ban dame solbriller

Find de runde Ray Ban briller til 1.195,- kr. her

Du finder runde solbriller både i den store version til diva looket, eller den lille model som denne Ray Ban til det mere cool trendy look. Ray Ban solbrillen giver dig nemlig et ret unikt udtryk der skiller dig ud fra mængden. En solbrille med det tynde stel der kommer i guld/rød nuancer.

 

 

Fed Michael Kors solbrillekøb de elegante billige solbriller til kvinder

Find designer brillen til 881,- kr. her

En fed aviator model der måske nok ikke er helt rød, men med sin rose gold farve hører den under farve nuance. Da den smarte pilot solbrille med det spinkle stel er ret fed, så skal den selvfølgelig være med. At solbrillen samtidig er på tilbud gør ikke brillen mindre fed. Perfekt brille du kan bære med stort set alt, hvad end du søger det tidløse, elegante eller rå look.

 

 

Tom Ford Morgan

Brug de flotte solbriller med rødlig spejlglas

Find Tom Ford brillen til 1.164,- kr. her

Tom Ford solbriller med det ikoniske navn, er produceret i Italien. Brillen kommer i plastik med fuldt indfattet stel med metal detalje. De røde brilleglas kommer i gradvist udtonede glas der giver et eksklusivt og flot look.

 

 

Celine solbriller

Celine must have solbriller til kvinder

Find de smarte briller til 1.931,- kr. her

Et par runde briller i en must have style. Den stilrene og elegante solbriller kommer med plastik frame og tonede glas i det rødlige skær. Enkelt næsestykke og guld farve på stellet. Designer solbriller i den klassiske italienske stil med elegance og moderne snit over designet.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
2 (2 votes)