10 smarte sommerjakker til børn som dit barn måske ville elske?

Søger du inspiration til smarte sommerjakker til børn fordi pigen eller drengen skal have en ny let jakke til den varme tid?

Det er ikke nemt at finde en jakke som barnet kan lide, er praktisk og som samtidig ligger i den rigtige pris i forhold til budgettet. Du kan dog heldigvis finde lidt inspiration i dette udvalg af sommerjakker til piger og drenge i alle aldre, som vi har fundet her på Tøjlisten.

Jakker til sommeren kan købes i mange lækre brands som Me Too, Danefæ, Molo, Color Kids, Mini A Ture, Ticket to Heaven og mange andre, som du kan se i de nedenstående modeller til 2017 der kommer i forskellige stile, priser og brands.

 

Name it Nitadan bomberjakke

køb en name it sommerjakkeFind den rosa bomberjakke til 249,95 kr. her

Hvis du leder efter en smart Name It sommerjakke, så finder du denne rosa bomberjakke til piger i str 80 til 100. En dejlig enkel og fed jakke der kan kombineres med både kjoler og bukser i pigetøj udvalget. Tøj til børn skal være praktisk men hvorfor ikke også i den flotte stil, som er hvad du får med denne jakke der kan findes på udsalg.

 

 

Mini A Ture sommerjakke

en sommerjakke er nødvendigt helt ligesom babytøjFind den gule jakke til 649,95 kr. her

Ligesom med det gode sæt regntøj til børn, så skal der selvfølgelig også findes den nye lette jakke, hvor denne fra Mini a Ture er en klassisk sød model til børn. Jakken der kommer i størrelse 1½ år op til 6 år er både åndbar, vindbar, vandtæt og med justerbar talje og ribkanter.

 

 

Nike Performance regnjakke

softshell jakke børn tilbudFind den fede sorte Nike jakke til 299,- kr. her

En fed sommerjakke til både den lille og lidt større dreng, er denne vandvisende lette jakke fra Nike Performance. Du finder jakken i str. 116/128 til 158/170, og er en praktisk jakke til stort set alt brug. En god sommerjakke skal helst være vandafvisende, men med vores omskiftelige vejr i Danmark vil der komme regn, og her gælder det om at drengen holder sig tør, hvilket både jakke og de gode børne gummistøvler som Viking, Mikk-line eller Bisgaard hjælper til med.

 

 

Blue Seven overgangsjakke

køb en let overgangsjakke i børnestørrelse til sommer brugFind den pink overgangsjakke til 254,- kr. på tilbud

En af de søde billige sommerjakker til børn, kunne være denne pink overgangsjakke der både kan bruges som sommer og forårsjakker til børn. En både sød og praktisk jakke der ikke bliver for varm, som kan bruges både sammen med et par Viking gummistøvler og de lette sommersko.

 

 

Wheat sommerjakke

køb fede sommerjakker til børnFind den fede jakke til 599,95 kr. her

Hvis du leder efter en af de seje sommerjakker til drenge, kunne denne navy Wheat jakke være det helt rigtige valg. Du får en sej jakke med Wheat reflekser, elastiske kanter ved håndled og aftagelige hætte der bruges med trykknapper og elastik i åbningen. En lækker vand- og vindtæt jakke der er dejlig åndbar og god pasform.

 

 

Rosa Hummel jakke

køb hummel sommerjakker til børn Find den søde rosa jakke til 399,95 kr. her

Der findes mange fede Hummel sommerjakker til børn, hvor denne Rina model i rosa og quiltede stjerne motiver, kunne være den rigtige jakke til den lille pige på 1 til 3 år. Jakke i den flotte look er åndbar, vindtæt, vandafvisende og smudsafvisende, hvilket er særdeles praktisk efter en dag i vuggestuen eller børnehaven.

 

 

Name it cowboyjakke

sommerjakker børn name it Find den smarte jakke til 229,- kr. her

En let jakke til sommebrug i str. 128 til 164 er denne denim cowboyjakke fra Name It. Jakken uden foring kommer i 100% bomuld og det perfekte overtøj til pigen eller drengen på de sommerdage hvor overtøjet skal være let, hvilket f.eks. er om morgenen når han eller hun skal i skole.

 

 

GAP overgangsjakke

find smarte jakker til børn udsalgFind den smarte jakke til 299,- kr. her

Giv den søde jakke der kommer med sjove motiver, som denne fede sommerjakke til barnet. Du finder den smarte pige jakke med forskellige blomster også, hvis du vil have noget anderledes end de runde kugler.

 

 

Navy Reima jakke

Find de seje sommerjakker til børnFind den flotte jakke til 649,95 kr. ved Kids-world

En af de mere smarte sommerjakker til børn, kunne være denne Reima sommerjakke med aftagelig hætte. En fed vindjakke der kommer i vandtæt materiale med vandsøjletryk på 5.000 mm. og åndbarhed på 7.000 g. Du får en yderst komfortabel og åndbar jakken til drengen på 6 år til 12 år.

 

 

Småfolk jakke til piger

Køb en overgangsjakke teenagerFind den søde Småfolk jakke til 549,95 kr.

Småfolk og Danefø sommerjakker til børn kommer i den søde stil og gode kvalitet. Denne søde model er ingen undtagelse, for du får en let og elegant jakke til pigen, hvor farven og formen er noget som de fleste piger vil ønske at have på. Jakken findes i størrelse til den 1 årige og op til den 8 årige pige.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending