Sommerjakker til mænd

Fede sommerjakker til mænd skal overvejes, når fuglene giver den gas hver aften, og solen begynder at varme på den gode måde. Den lette jakke er heldigvis noget der kommer i brug hver år, og her gælder det om at finde den helt rigtige.

Vi har her på Tøjlisten fundet 13 forskellige lækre jakker til 2018, hvor du finder forskellige styles, farver og priser. De mere farverige jakker har vi udeladt, da det mere stilrene i blå, sort og sand farver er noget, som du kan bruge år efter år.

 

Blå Hilfiger Denim bomberjakke

køb den lette Hilfinger herre sommerjakkeDen blå farve er moderne og tidløs, og hvorfor ikke den farve til den lette bomberjakke. Hilfiger Denim jakken kommer i det ungdommelige udtryk, hvor du får muligheden for andre nuancer da modellen kommer i rød, sort, grøn og grå farve. En let og enkel jakke med kinaflip der giver dig det casual look med et par fede blå jeans og sneakers.

 

 

Sand Bison herrejakke

Bison skaber de elegante stilrene herrejakker til sommer brug

Hvis du søger den enkle og stilrene jakke til forår og sommer brug, er Bison måske det oplagte brand. Her finder du elegante herre sommerjakker i gode materialer og stilren design. Jakken lukkes med med lynlås og kommer med to knap brystlommer og en enkelt med lynlås.

 

 

Let Element Dulcey jakke

køb den moderne lette jakke til sommeren som mand

En anden casual type jakke indenfor de lette udgaver til sommeren, er denne fede Element jakke der kommer i brun, grøn og sort. En afslappet jakke der kommer i det elegante snit, som kan holde dig varm på de kolde tidspunkter, men samtidig let nok til at ikke at blive for varm. Perfekt at kombinerer med hverdagstøjet på arbejde, skole eller andet.

 

 

MDK/Munderingskompagniet læderjakke

køb den lette læderjakke til sommer brug som mand

En let herre læderjakke som denne fra Munderingskompagniet i bikerstil, har altid været populær overtøj til den varmere tid i Danmark. En fed model med vintage-blegning i det enkle og rå look, der kan kombineres både med en afslappet herreskjorte eller den gode kvalitets t-shirt og stadig give stil der viser kvalitet.

 

 

Hugo Boss vindjakke

køb den lette vindjakke til sommer brugFind den lette vindjakke til 2600,- kr. her

Hvis du søger en jakke i det behagelige kvalitet, så er Hugo Boss altid garant for kvalitet i deres kollektioner. Denne sort/hvide vindjakke er ingen undtagelse, for du får en jakke der går til hoften. Den perfekte forårsjakke på de gode dage, helt ligesom jakken er perfekt til at holde varmen på de mange sommerdage I Danmark, hvor en let jakke er nødvendig. Jakken kommer med logo på ærmet, justerbar hætte og lommer med lynlåslukning på fronten og perfekt sammen med et par fede hvide sommersko til mænd.

 

 

Henri Lloyd jakke

Køb den eksklusive Henri Lloyd sommerjakke

Henri Lloyd er det elegantev engelske designer brand der oprindeligt var tiltænkt sejler folket, men kollektionerne blev udvidet til hverdags modetøj for alle. Denne vind- og vandtætte holdbare jakke i den gode åndbare kvalitet, er perfekt til at holde dig tør og komfortabel gennem sommeren og ganske velegnet som en god praktisk blå herre forårsjakke også. Hvis du ønsker den praktiske jakke til det danske vejr, så er denne vindjakke med aftagelig hætte det perfekte valg.

 

 

Han Kjøbenhavn cowboyjakke

køb en let jakke i det trendy brand til mænd

Han Kjøbenhavn er det trendy brand, der laver fedt modetøj med kant til mænd. Du finder meget fedt tøj, som denne enkle cowboyjakke der dog adskiller sig fra standarden med trendy snit og detaljer. En fed jakke hvis du ønsker det casual eller cool look, der jo er ideel til cowboybukser og afslappet sko.

 

 

Hugo Boss frakke

Find kvalitets mærke i herre frakken til sommer Find den vandafvisende jakke til 3500,- kr.

Det er godt nok en frakke og ikke en jakke, men ingen udvalg uden den knælange frakke der er ganske velegnet til vores danske sommervejr. En elegant jakke med det velkendte Hugo Boss snert over sig, der samtidig er dejlig vandafvisende, hvilket gør det praktisk til vejret der vil byde på vand fra tid til anden.

 

 

Knowledge Cotton Apparel

Køb den cool bomberjakke til mænd

Hvis du er til bomberjakke stilen, så kunne denne blå model fra det danske brand Knowledge Cotton Apparal måske være den helt rigtige. Firmaet der går op i trendy kvalitet som bygges på bæredygtige og organiske materialer, giver dig denne jakke i 100% genanvendelig polyester. En enkel jakke med flap-lommer, stående krave og tovejs lynlås.

 

 

Holzweiler Alvin anorak

Køb en grøn herre vindjakke til sommer

Holzweiler giver dig denne enkle og innovative anorak i teal nuanceog 100% bomuld. Jakken kommer i høj kvalitet i udsøgte materialer, så du både får den praktiske jakke som en anorak er, men også en jakke der udstråler høj kvalitet.

 

 

Lyle & Scott sommerjakke

Lyle & Scott laver fedt herre sommertøj

Scott & Kyle er det skotske brand der startede ud som undertøjs brand, udvidede til gold tøj og indførte deres hverdags kollektioner med den gyldne ørn tilbage i starten af år 2000. Denne jakke der kommer i det enkle snit, kommer med to paspolerede lommer, stående krave og elastisk rib, som kendetegner den klassiske og tidløse herrejakke.

 

 

Nike Sportswear Windrunner

Køb den smarte herre sportjakke til sommer brug

Nike sportswear laver noget fedt casual tøj, hvor denne grå Windrunner model er det perfekte overtøj til afslappet brug. Jakken kommer i forskellige farvekombinationer, hvor du finder farverige to-delte nuancer, men denne enkle i grå er dog den mest stilfulde. Let overtøj til de gode dage på stadion, cafeen, skoven, arbejde og alle andre ting i hverdagen.

 

 

Junk de Luxe læderjakke

find sommerjakker til mænd udsalg

Læderjakker er velegnet både som herre vinterjakke som sommerjakke alt afhængig af materialet. Til sommer brug vil denne unikke Junk de Luxe læderjakke måske være det helt rigtige. Jakken er stilren hvor den adskiller sig andre modeller med 4 lynlås lommer på forsiden af jakken, samt lynlås i ærmegab. Jakken kommer i en tætsiddende pasform til slim fit model.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4.5 (2 votes)

Svar

Sending