Sommerjakker til mænd

De fede sommerjakker til mænd skal overvejes, når fuglene bliver forårskåde og solen begynder at varme på den gode måde. Den lette jakke er heldigvis noget der kommer i brug hver år, og her gælder det om at finde den helt rigtige.

Vi har fundet 13 forskellige lækre jakker til 2020, hvor du finder forskellige styles, farver og priser. De mere farverige jakker har vi udeladt, da det mere stilrene i blå, sort og sand farver er noget som du kan bruge år efter år.

 

La Martina jakke

Køb en let sommerjakke som mand

Find jakken til 2.200,- kr. her

Måske denne blå vandjakke fra La Martina Buenos Aires er lige din stil. Du får en klassisk jakke med ribkanter og elastik i ærmer, 2 stiklommer og klassisk lukning med lynlås. Jakken kommer med Maserati logo på brystet som kan kombineres med jeans og de fede solbriller til mænd.

 

 

Polo Ralph Lauren jakke

Køb Polo Ralph Lauren sommerjakke til mænd

Find jakken til 1.899,- kr. her

Klassisk lys jakke fra populære Polo Ralph Lauren der kan være velegnet til sommer og som forårsjakke til mænd også. Jakken kommer med det velkendte logo på brystet og ribstrikkede kanter. Du får inderlomme og to åbne lommer foran på jakken.

 

 

Tommy Hilfiger bomberjakke

køb den lette Hilfinger herre sommerjakke

Find jakken til 1.800,- kr. her

Den blå farve er moderne og tidløs, og hvorfor ikke denne farve til den lette bomberjakke. Hilfiger Denim jakken kommer i det ungdommelige udtryk, hvor du får muligheden for andre nuancer da modellen kommer i rød, sort, grøn og grå farve. En let og enkel jakke med kinaflip der giver dig det casual look med et par fede blå jeans og sneakers.

 

 

Jack & Jones læderjakke

Køb den rå læderjakke til manden

Find jakken på tilbud til 1.119,- kr. her

En let herre læderjakke som denne fra Jack & Jones i bikerstil, har altid været populær overtøj til den varmere tid i Danmark. En fed model med vintage-blegning i det enkle og rå look, der kan kombineres både med en afslappet herreskjorte eller den gode kvalitets T-shirt og stadig give stil der viser kvalitet.

 

 

Signal bomber vindjakke

Køb denb lyse herre bomberjakke

Find jakken til 1.500,- kr. her

Signal der laver klassisk herretøj giver dig denne bomberjakke i sand. En klassisk og stilren jakke med høj krave og ribstrikkede kanter med elastik. Jakken kommer med lille broderet logo på venstre bryst og to stiklommer med lynlås.

 

 

Hugo Boss vindjakke

køb den lette vindjakke til sommer brugFind vindjakken til 2.600,- kr. her

Hvis du søger en jakke i det behagelige kvalitet, så er Hugo Boss altid garant for kvalitet i deres kollektioner. Denne sort/hvide vindjakke er ingen undtagelse, for du får en jakke der går til hoften. Den perfekte forårsjakke på de gode dage. Helt ligesom jakken er perfekt til at holde varmen på de mange sommerdage i Danmark, hvor en let jakke er nødvendig. Jakken kommer med logo på ærmet, justerbar hætte og lommer med lynlåslukning på fronten og perfekt sammen med et par fede hvide sommersko til mænd.

 

 

Arc’Teryx Veilance jakke

Køb en vindtæt jakke til dansk sommerFind jakken til 7.199,- kr. her

Arc Teryx giver dig denne vandtætte skaljakke i det klassiske udtryk. Jakken er fremstillet i Canada og den vind- og vandtætte holdbare jakke i den åndbare kvalitet, er perfekt til at holde dig tør og komfortabel gennem sommeren og ganske velegnet som en god praktisk blå herre forårsjakke også. Hvis du ønsker den praktiske jakke til det danske vejr, kan denne vindjakke med aftagelig hætte være det eksklusive valg.

 

 

J.Lindeberg cowboyjakke

køb en let jakke i det trendy brand til mændFind jakken til 1.299,- kr. her

J.Lindeberg under Bestseller er trendy brand der laver fedt modetøj med kant til mænd. Du finder meget fedt tøj, som denne enkle cowboyjakke der dog adskiller sig fra standarden med trendy snit og detaljer. En fed jakke hvis du ønsker det casual eller cool look, der er ideel til cowboybukser, afslappet sko og måske en skovmandsskjorte.

 

 

Hugo Boss frakke

Find kvalitets mærke i herre frakken til sommer Find jakken til 3.500,- kr.

Det er godt nok en frakke og ikke en jakke, men ingen udvalg uden den knælange frakke der er ganske velegnet til vores danske sommervejr. En elegant jakke med det velkendte Hugo Boss snert over sig, der samtidig er dejlig vandafvisende, hvilket gør det praktisk til vejret der vil byde på vand fra tid til anden.

 

 

Parajumpers Miles jakke

Køb en let sort jakke som mand

Find jakken til 2.700,- kr. her

Hvis du er til bomberjakke stilen, kan denne sorte vandtætte Miles model fra Parajumpers model måske være den helt rigtige. Du får en høj kvalitet med en jakke der er åndbar 10.000 g/m2/24h og vandtæt til 10.000 mm. Jakken kommer med hætte i kraven, ribkanter, og to stiklommer med knaplukning.

 

 

Selected Ruskindsjakke

Brug en ruskindsjakke til sommer brug

Find jakken til 1.799,- kr. her

Der findes rigtig mange fede skindjakker til mænd, hvor denne klassisk ruskindsjakke fra Selected måske er det helt rigtige. Du får en jakke i minimalistisk look med det 100% ruskind. Ulempen er selvfølgelig at jakke ikke må vaskes, stryges, tørretumbles eller renses, men ruskind giver dog et rigtig flot og unikt udtryk.

 

 

Lyle & Scott sommerjakke

Lyle & Scott laver fedt herre sommertøj

Find jakken til 899,- kr. her

Scott & Kyle er det skotske brand der startede ud som undertøjs brand, udvidede til gold tøj og indførte deres hverdags kollektioner med den gyldne ørn tilbage i starten af år 2000. Denne jakke der kommer i det enkle snit,  to paspolerede lommer, stående krave og elastisk rib som kendetegner den klassiske og tidløse herrejakke.

 

 

Hugo Boss læderjakke

Køb en sommerjakke i lammeskind

Find jakken til 5.000,- kr. her

Sort læderjakke i 100% lammeskind fra Hugo Boss med det klassiske biker udtryk. Den eksklusive læderjakke er gennemlynet og kommer med lav krave, knaplukninger i halsen og to stiklommer med lynlås. En kort jakke med længde til omkring hoften som er velegnet til hverdagen gennem de varme måneder.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4.5 (2 votes)