5 smarte sommerkjoler til unge piger/kvinder

Hvis du leder efter en af de smarte sommerkjoler til unge, så finder du din inspiration lige her.

Vi har nemlig fundet nogen lækre modeller indenfor sommermoden, der adskiller sig fra de lækre billige festkjoler til unge, da en sommer kjole jo skal udstråle afslapning og sommer.

Disse kjoler til teenagepiger som vi har fundet frem her på Tøjlisten, kommer i forskellig styles, så der skulle være noget til alle temperamenter og selvfølgelig smag.

 

Sød blomstret sommerkjole

køb den søde blomstret kjole til sommeren

Find den søde blomstret kjole her

Denne NLY skaterkjole med sit blomstret mønster, er en dejlig afslappet kjole der virkelig udstråler sommer. Du får en langærmet kjole med halsudskæring foran, og prisen ligger ca. på 379 kr. alt afhængig af udsalg eller tilbud, som jo er varierende.

 

 

Nly Trend Free Spirit kjole

køb den afslappet rebel kjole som teenager

Find den afslappet rebelske kjole her

Hvis du er på udkig efter en afslappet kjole til sommeren, som udstråler lidt rebel og fanden-i-voldsk, så er denne model fra Nly Trend et godt valg. En dejlig billig kjole til 229 kr. der kommer i loose fit og fed logo på brystet.

 

 

River Island kjole

køb den feminine sommerkjole som ung kvinde

Find den orange River Island kjole her

River Island har lavet denne dejlige kortærmet sommerkjole der kommer med smalle skulderstropper. En dejlig afslappet og feminin kjole til 549 kr. som kommer med søde detaljer i form af parti med blonder i over og underdel.

 

 

Peach Miss Selfridge kjole

Køb den søde Miss Selfridge sommerkjole

Find den søde peach sommerkjole her

En sød oversize kjole med broderi er hvad du får med denne Mirrorwork Beach Dress fra Miss Selfridge. En sød og let kjole til stranden eller den afslappet tur igennem byen. En sød kjole med bare skuldre og lange ærmer der koster omkring 500 kr.

 

 

Let sommerkjole med stropper

køb den lette kjole med stropper til sommer

Du finder den søde kjole til sommeren her

En sød og let sommerkjole er denne model fra Miss Selfridge. Kjolen med det søde mønster, kommer med stropper og bare skuldre. En typisk let kjole til sommerbrug i det engelske mærke, som du kan købe for lige under 500 kr.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)