Stilfuld men afslappet tøj?

Kender du følelsen efter en rigtig lang dag eller måske en hel arbejdsuge, så findes der ikke noget bedre end at smide tøjet og tage noget løst og behageligt tøj på, som f.eks. de lækre kvinde striktrøjer og andet, og så bare smide sig i sofaen med benene op og bare sidde og slappe af med en kop te i hånden?

Problemet med dette er, at hvad er behageligt tøj, for ville du gå udenfor sådan eller bare åbne døren hvis det ringede på, eller hvad syntes din mand om denne stil?

 

Hvad er det afslappet tøj?

Det behageligt og rigtig dejlige afslappet kvinde tøj for de fleste af os, er som regel noget ret usexet, slidt og ligefrem grimt tøj, vi bruger som vores behagelige tøj, når vi bare skal geare helt ned og slappe af derhjemme.

Vi vil alle sammen gerne se så godt ud som muligt, hvilket jo er grunden til, at der findes så mange skønhedsprodukter, tøj og andre ting til kvinder, netop fordi vi skal se så attraktive ud som vi kan i stort set alle situationer.

Hvordan kommer du så til at se godt ud, samtidig med at du er iført afslappet tøj? Dette kan besvares ret kort, nemlig køb dit modetøj de rigtige steder, der sælger de rigtige mærker.

 

brug det afslappet tøj på den stilfulde måde

 

Hvordan finder du det rigtige?

Der findes rigtig meget tøj på markedet, men en af de fede ting ved dansk mode er, at rigtig mange danske brands rent faktisk er designet til at være komfortabelt tøj iklædt den trendy stilfulde stil, som mode jo også skal være.

Du kan med lethed finde super skøn komfortabelt hyggetøj i brands som Denim Hunter, Malene Birger, Karen by Simonsen, Prepair og andre mærker, fordi disse er bygget til, at fremhæve, at du er en feminin modebevidst kvinde. Samtidig kommer det også i en sådan lækker pasform og elegant afslappethed der gør, at du også kan slappe helt af i tøjet hjemme i sofaen efter den lange arbejdsuge.

Kjoler er måske ikke forbundet med at geare helt ned, men du kan rent faktisk finde skønne kjoler, der giver dig den totale fornemmelse af, at slappe ved f.eks. Saint Tropez mærket og selvom kjoler måske ikke virker som det oplagte valg til at slappe af i, så tænk lidt over det – Kjoler er pr. automatik feminine, men samtidig dejlige løse og giver dig luft til at have fornemmelse af, at slappe af.

Så hvis du har det dilemma med, at vil slappe af men samtidig også er bange for ikke at fremhæve din bedste side, så skulle du overveje, at gå på nettet og lede efter det stilfulde modetøj, som samtidig også er afslappet og selvom de nok ikke er direkte afslappet, så kan du finde lange kjoler lige her, som får dig til at se godt ud.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)

Svar

Sending