7 lækre kjoler til at trække over til en strandtur

Hvis du skal på stranden i varmen, så skal der selvfølgelig en strandkjole over som det lette overtøj. Der skal noget udover bikinien eller badedragten, og du kan selvfølgelig bruge ganske almindeligt tøj som sommerkjole, shorts og andet. Men de lette strandkjoler er det det nemmeste når der skal hentes is og andet.

Find en let kjole til at trække over til en strandtur som kjolerne vi har fundet her. Brug udvalget af strandtøj som inspiration til at finde den helt rigtige. Hvor du kan tilsætte et par lækre billige Le Specs solbriller og casual sandaler, så er du såmænd klar til at tage på stranden.

 

Filippa K strandkjole

Køb en Filippa k strandkjole i sort

Find kjolen til 1.439,- kr. her

En let kjole i det smarte design til stranden kan være denne sorte kjole fra Filippa K. Kjolen kommer i kraftig transparent design hvor du finder strandkjolen både i hvid eller sort farve. Enkel, let og transparent til at dække behovet for let overtøj til stranden, hvis der skal hentes is, drikkes kaffe eller bare bruges som det lette overtøj frem og tilbage til stranden.

 

 

Ellos Collection strandkjole

Find det lækre billige strandtøj til kvinder

Find kjolen til 249,- kr. her

Sød og let strandkjole i økologisk bomuld. Kjolen er en dejlig stretch jersey model med indsat løbegang i hoften og elastikdrapering i sider. En sød og let kjole der kan bruges til og fra stranden i hverdag og på sommerferien. Det lette strandtøj til kvinder skal pakkes i kufferten når sommerferien skal nydes sydpå.

 

 

Happy Holly strandtunika

Køb en let tunika til stranden

Find kjolen til 279,- kr. her

Hvis du ønsker en luftig og let overtrækskjole, kan denne flotte Happy Holly tunika måske være det passende strandtøj. Dejlig nem og elegant i sit feminine snit, der i sit krølfrie og hurtigtørrende materiale er optimal til de varme dage. Kombinerer med de lette sandaler og elegante designer dame solbriller og så skal strandtasken såmænd bare pakkes eller måske kufferten til ferien ved de varme himmelstrøg.

 

 

Ellos Collection Mirjam

køb den lette Esprit overtrækskjole til at gå på stranden

Find kjolen til 187,- kr. her

Hvis du søger det afslappet look, kan denne blå Ellos Collection måske være det strandtøj du søger. En dejlig let kjole i 100% polyester i tynd, vævet chiffoncrepe. En vid lige model med lav skulder som dejlig nem at tage af og på gennem dagen på stranden.

 

 

 

Ellos Collection Siv kjole

køb den billige strandkjole til sommer

Find kjolen til 139,- kr. her

Hvis du ønsker den søde og billige strandkjole, er denne enkle og tidløse Siv model fra Ellos egen kollektion, måske den helt rigtige strandkjole til din sommer og ferie.

 

 

River Island kjole

køb den lette sommerkjole fra River Island

Find kjolen til 279,- kr. her

River Island sommerkjole kan være den nemme løsning til det praktiske overtøj til stranden. Denne rosa og billige sommerkjole til stranden kommer i kort model i blødt, vævet stof. En af søde kjoler du også finder indenfor hvide sommerkjoler i det feminine og søde snit med bånd i taljen, blonde detaljer og smalle skulderstropper.

 

 

Cream tunika

Køb den blomstret Cream kjole

Find kjolen til 489,- kr. her

Danske Cream byder på denne casual tunika med lange ærmer. En sød og afslappet vintage tunika med rund hals, flæser på ærmer og i en letvævet kvalitet der kan matches med søde sandaler når der skal hentes is, besøge toilettet eller bare slentre henad stranden.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)