Strandtøj til kvinder

Strandtøj til kvinder er nødvendigt, når sommeren varsler sit indtog og der forhåbentlig bydes på strand, sol og sommer.

Her på Tøjlisten har vi fundet et udvalg af lækkert og billigt strandtøj. Det lette tøj der bruges som overtøj så du slipper for at gå rundt i bikini og intet andet. En lækker og nem strandkjole, tunika, poncho eller andet er nemlig særdeles dejlig at eje. God til vandet her i Danmark og særdeleshed også, hvis du skal til de varmere lande. Her er det ganske rart at kunne tage det lette strandtøj over sig til og fra vandet.

 

Tommy Hilfiger strandkjole

Køb den lange strandkjole til sommerFind den lange kjole til 699,- kr. her

Tommy Hilfiger Underwear Tank Dress i marineblå farve er hvad du får med denne lange model. Materialet er tyndt i 100% modal og kommer med bryderryg og det velkendte tryk foran. En lækker strandkjole fra Tommy Hilfiger der tager sig godt ud med et par fede dame solbriller med røde glas.

 

 

Chiara Forthy strandkjole

Køb den elegante Chiari Forthi kjole til strandenFind den flotte kjole til 299,- kr. her

En super flot Chiara Forthi kjole der hører blandt det lækre strandtøj til damer. Kjolen der kan bruges med eller uden snøren strammet i taljen, kommer i en lækker mønstret vævet kaftan. En dejlig løs og casual stil der egner sig både til de høje som flade sandaler.

 

 

River Island strandtunika

Find det lækre strandtøj til damerFind den stilfulde tunika til 429,- kr. her

En sød strandtunika fra engelske River Island der er kendt for deres moderne og ungdommelige design. Tunikaen til stranden kommer som v-udskåret med med pailletter, søde broderede detaljer og dekorative kvaster til det feminine udtryk. Perfekt til at trække over badedragten og dække sammen med casual nederdel fra Desigual eller andet brand.

 

 

Odd Molly kimono

Køb den eksklusive Odd Molly kimono til strandenFind kimonoen til 1.095,- kr. her

En flot og praktisk Odd Molly kimono i en vid model. Den lette overdel til at dække badetøjet kommer med flettet bindebælte i talje. En lækker vævet tynd kvalitet der føles dejligt at have på.

 

 

Calvin Klein Top

Køb en flot top til strandenFind den flotte CK top til 329,- kr. her

En casual nederdel og en flot top som denne sorte CK top, kan være den praktiske og nemme tøj til at tage over bikinien. Calvin klein toppen kommer i en blød stretchy kvalitet og med rund halsudskæring.

 

 

River Island strandkjole

brug en let sommerkjole til strandenFind den søde kjole til 329,- kr. ved Nelly

Der findes meget lækkert strandtøj til damer, hvor en let sommerkjole er ganske velegnet. Her kan denne søde blomstrede River Island kjole måske være lige dig. En dejlig kort model i 100% viskose med dekorativ snøring og smalle skulderstropper. Perfekt som alternativ tik skjortekjoler og andet dametøj til at dække over sin shapewear, g-streng, bikini m.m.

 

 

Ellos strandtøj

Køb en lækker billig strandkjole til sommerenFind den søde kjole til kun 189,- kr. ved Ellos

Ellos Plus Collection i store størrelser byder på denne søde Azron strandkjole. Den lækre sommerkjole finder du til en kampagnepris på kun 189,- kr. i 2018. Kjolen kommer i en tynd jerseykvalitet med det søde mønster.

 

 

Pieces Pcibby Kaftan Beach

køb det billige tøj til kvinder på strandturenFind den lette kjole til 229,- kr. på tilbud

En let Pieces kjole med v-udskæring og kvaster forneden. Kjolen til stranden kan du finde til 229,- kr. hvilket må siges at være et ganske godt og billig køb. En lækker overdel der er mere diskret frem for en tunika, og god at bruge til at shoppe eller måske få noget brunch på strand restaurant.

 

 

Chiara Forthi Tunika

En lækker kjole til fest og strandFind den flotte tunika til 399,- kr. ved Bubbleroom

Chiara Forthi giver dig flot stil og design til en god pris. Her er denne tunika ingen undtagelse. For du får næsten en kjole til fest som stranden. En dejlig sommerkjole eller tunika med ærmeløs underkjole der sidder fast i yderstoffet.

 

 

Pieces kimono

Brug en kimono over badetøjetFind den søde kimono til 199,- kr. her

Hvorfor ikke bruge en sød og billig kimono som den nemme måde at trække over badetøjet? Denne Pieces strandkimono er dejlig let til at dække for badetøjet eller bikinien når der skal hentes is, toilet eller andet.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending