7 lækre striktrøjer til kvinder i den flotte stil 2018

Striktrøjer til kvinder er noget, som vi kan bruge stort set hele året rundt og kan kombineres med det meste modetøj både sommer og vinter.

Der findes rigtig mange forskellige slags striktrøjer som adskiller sig lige fra stil, materialer og priser. Derfor har vi her på Tøjlisten valgt at vise en lille inspiration af lækre trøjer, der adskiller sig i stil og priser, men som har fællesnævneren, at de kommer i den lækre kvalitet.

De nedenstående trøjer i strik kan du bruge til inspiration, så du enten finder den helt rigtige trøje som du leder efter, eller måske bliver forelsket i en trøje, som du slet ikke vidste, at du mangler i garderoben.

 

Ralph Lauren long sleeve

køb dame strik i bomuldFind den lækre lange sweater til 1799 kr. lige her

Denne Lauren Ralph Lauren trøje i den lange model, er en elegant og feminin trøje, der virkelig giver dig den flotte stil. Trøjen kan kombineres med både lette blå eller smarte hullede dame jeans og sneakers, helt ligesom du kan kombinerer med tøj til lidt finere brug og måske et par høje hæle i form af pumps eller støvletter.

 

 

Missguided Clay strikpullover

køb den lækre sweater med ribstrikFind den lækre sand sweater til 249 kr. lige her

Denne Missguided ribstrik sweater er en billig og flot striktrøje i den feminine stil. En virkelig dejlig sweater der kan bruges gennem foråret og sommeren, hvor det er smart at kombinerer med den lette forårsjakke til kvinder, eller bruge den sammen med sommerjakken i july og august.

 

 

Totéme Xana strik

køb de lækre striktrøjer til kvinder i uldFind den lækre uldtrøje til 1800 kr. lige her

Køb det lækre design og få den varme trøje samtidig, hvilket netop er, hvad du får med denne striktrøje i uld fra Totéme. Trøjen er længere bagtil, og kommer med v-hals og faldende skuldersøm. En flot og feminin trøje som du kan bruge både til hverdag og mere festlige lejligheder.

 

 

Samsøe & Samsøe trøje

brug den lækre trøje i det danske designFind den lækre danske trøje til 500 kr. her

Samsøe Samsøe er det danske brand der blev grundlagt omkring 1993, og siden har opnået prestige for at lave lækkert moderne tøj i en god kvalitet. Denne finstrikket trøje med v-udskæring og slids i hver side af underkanten, er en stilren og elegant trøje der passer ind til fest eller bytur, helt ligesom det er en dejlig feminine trøje til hverdagen på arbejde eller skole.

 

 

Armor Lux striktrøje

brug den casual stribet sweater til ungdommelig stilFind den stribe trøje til 799 kr. lige her

Hvis du søger det ungdommelige look, så kunne denne stribet trøje fra Armor Lux, måske være det helt rigtige valg for dig. En lækker trøje i 100% bomuld, som kan bruges til alt afslappet brug, og samtidig i den lækre strikfølelse.

 

 

By Malene Birger Strik

Find den rigtige dame sweater i designer brandFind den lækre trøje til 1495 kr. lige her

By Malene Birger er det danske designer brand, som laver modetøj i det absolutte topklasse indenfor kvalitet og elegance. Denne lækre trøje kommer i uld og cashmere, og vil give dig et stilfuldt og feminint look der emmer af kvalitet.

 

 

Topshop strikket trøje

køb en billig strikke trøje som kvindeFind den lækre hvide trøje til 250 kr. lige her

Til kun 250 kr. kan du købe den cream striktrøje i akryl og polyester. Trøjen kommer med rund halsudskæring og og ribstrikket kant i ærmegab, hals og forneden i trøjen. En dejlig lækker trøje der kan bruges både til bukser og nederdel.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending