Tamaris ankelstøvler – God komfort, pasform og flot stil

Hvis du ønsker et par lækre nye støvletter indenfor det store udvalg til kvinder, bør du måske overveje Tamaris ankelstøvler.

Med Tamaris sko får du både design og god kvalitet. Her er det i priser der ikke er i den helt billige ende men heller ikke i den dyre. For med Tamaris får du høj kvalitet i pasform og materialer, der samtidig kommer til mellemklasse priser som f.eks. Pavement støvletter.

Et par ankelstøvler skal både tage sig godt ud og være gode at gå i. Det får du med det tyske brand, som vi har fundet et lille udvalg af lækre modeller til brug i 2020.

 

Tamaris Astaldo støvle

Tamaris Woms boots giver et flot udtrykFind støvlen til 599,- kr. her

Hvis du søger den feminine støvle der nok er bedst velegnet til efterår/vinter frem for den varme sommer, er denne Astaldo støvle i sort måske lige det rigtige. Støvlen kommer med en hælhøjde på 7 cm. og skafthøjde på 5 cm. der giver det rå og feminine udtryk.

 

 

Tamaris Civette støvlette

Find tamaris støvler ruskind

Find den navy støvle til 559,- kr. her

En smart støvlette til forår og sommer brug, kan være denne Civette støvlette i et chic look. Ankelstøvlen til dig der vil udstråle en feminin stil fuld af overskud og glæde. Flot og elegant støvle med 6 cm. hælhøjde og en dejlig pasform til foden, som kan kombineres både med den lette blusekjole til sommer eller de mere casual dame jeans.

 

 

Tamaris 25401 ankelstøvle

køb den casual Tamaris støvlette i lys farve

Find den lyse støvle til 669,- kr. her

Er du mere til outdoor looket, kan denne støvler i ruskind overdel måske være en af de gode støvler til efteråret og vintersæsonen. En flot støvle der kommer i tre forskellige farve nuancer, hvis ikke denne beige farve er dig.

 

 

Tamaris Ciryan

Find en støvlette fra Tamaris

Find støvlen til 699,- kr. her

En klassisk støvle i det unikke design der giver dig det fede look. Støvlen kommer med skafthøjde på 7 cm. og med remmen, bagside og den klassiske sorte front får du en fed støvle til de koldere tidspunkter i Danmark. Mærket fra Tyskland skaber ikke bare det smarte design, men også en god pasform til foden.

 

 

Tamaris Valani ankelstøvle

Køb tamaris og sneakers i høj kvalitet

Find støvlen til 499,- kr. lige her

Hvis du søger en smart og varm dame vinterstøvle, kan denne støvle være det billige alternativ til de populære UGG Australia vinterstøvler. Støvlen kommer i brun muscat nuance hvor foring er i syntetisk pels, og den klassiske Tamaris ruskind i overdelen. Ruskind finder du i mange Tamaris sko og støvler.

 

 

Tamaris Gilgalad støvle

Find Tamaris i Skoringen, Miinto og Sarenza

Find støvlen i brun til 799,- kr. her

Hvis du elsker den brune støvle, kan denne støvlette med slangeskindsstruktur måske være det perfekte at have i garderoben? En flot støvle i syntetisk læder med hæl- og skafthøjde på 5 cm. der er ganske behagelig at gå i.

 

 

Tamaris Bluiao ankelstøvle

Køb Tamaris sneakers og støvler til vinterbrug

Find støvlen på tilbud til 445,- kr. her

En casual støvle der kommer med tekstil foring og overdel i ruskind. Den sorte støvle kommer i tre andre farver, som på højde med Tamaris sneakers, sandaler og sko, giver dig gode materialer der er rare for fødderne.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)