Tankini – 5 flotte 2-delte modeller til stranden/poolen

Tankini badetøj er to-delt, og består af en top og en underdel. Tanikini slog igennem i halvfemserne hvor den amerikanske designer Anne Cole, der har lavet badetøj kollektioner i eget navn, er “opfinderen” af tankini badetøjet.

Det to-delte badetøj med trusse og top giver en dejlig afslappet frihed, samtidig med at det også giver den gode beskyttelse af overkroppen for solen, eller hvis du gerne vil skjule kroppen lidt.

Brugen af tankini kan gælde alle der er ikke føler sig komfortable i deres krop på grund af vægt, operation, sygdom og andet, som du kan læse mere om på Wikipedia. Helt ligesom den er velegnet til dig der ønsker det casual eller sporty udtryk.

Her har vi fundet fem forskellige modeller der dækker over tankini til store kvinder, tankini med bøjle og andre modeller som både kommer på tilbud og i mere dyre priser, der kan være det gode alternativ til f.eks. badedragter.

 

Ellos Collection tankini m. blonde

køb en lækker sort tankini swimwear bikini

Find modellen til 150,- kr. på tilbud her

Ellos Collection tankini i sort og med blonde foran. Du får en sporty og stilfuld model med bindebånd i nakken og spænde i ryggen. Foran får du en top med udtagelig vattering. En lækker top der f.eks. kan kombineres med en af de lækre badeshorts til kvinder eller trusse model.

 

 

Ellos collection Marita

køb tankini med indbygget bh

Find modellen til 209,- kr. her

En farverig og flot tankini fra Ellos Collection. Du får en billig tankini med denne Marita model med rynkeeffekter i siderne og drapering foran. Modellen er meshforet foran og kommer med regulerbare skulderstropper og vatterede skåle.

 

 

Panos Emporio tankini

hvad er en tankini?

Find modellen til 379,- kr. her

Panos Emporio tankini med smart grafisk marine mønster. Modellen hører under det friske og sporty badetøj til kvinder med draperet foran og tvist over skålene. Badetoppen er med Magic Fit som gør den velegnet til A, B, C og D skåle.

 

 

Ellos Collection Magdalena

køb tankini med shorts til damer

Find modellen til 244,- kr. her

Ellos Collection Magdalena er en enkel tankini i det elegante udtryk. Modellen kommer med drapering over skålene og foran. Du får vatterede skåle med bøjle i toppen og er også med udtagelige puder. Toppen lukkes med spænde i ryggen.

 

 

Ellos Collection Sara

køb dame tankini med vidde

Find modellen til 209,- kr. her

Sara bandeaumodellen fra Ellos Collection er en mere farverig model med mønster på. Sara Tankinien er med drapering og formpressede vatterede skåle der også kommer med drapering. Sara tankinien er foret med powermesh foran for shaping effekt.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)