3 Thom Browne solbriller i den fede unisex luksus stil

Thom Browne solbriller er ikke særligt kendt i Danmark, men det er dog et designer mærke i den høje klasse på højde med Dior, Louis Vutton og Linda Farrow solbriller, men forskellen er, at Thom Browne brandet ikke er blevet mainstream.

Thom Browne er designeren der er verdensberømt for at gøre stumpebukser moderne. Men rent faktisk startede han ud i Hollywood, hvor der dog ikke var afsæt for succes som skuespiller. Det gav, alt afhængig af temperament, hans chance i modebranchen hvor det konservative grå jakkesæt blev kombineret med trendy mode.

Thom Browne har vundet forskellige designer priser, hvor han f.eks. er blevet udnævnt som årets CFDA herrekollektions designer i 2006, 2013 og 2016. Det er ret godt gået i betragtning af, at han startede ud med skrædderforretning i 2001 med jakkesæt og skræddersyede skjorter, og satte gang i kollektionen til alle kun to år senere.

Det har givet et eksklusiv modebrand fra 2003 der er kendt for stumpebukser, korte ærmer, smalle silhuetter og en brillekollektion i klassisk design. Du finder selvfølgelig også flotte Thom Browne skjorter, shorts, sko, bukser, undertøj og alt andet beklædning, som en moderne mand og kvinde med stil har brug for.

Solbrille kollektionen kommer i en høj kvalitet i en blanding af brilleproducenten Ditas høje kvalitet og Thom Brownes touch med klassisk design og moderne eksklusiv stil der bruger hans sans for lækre detaljer.

 

Thom Browne Aviator solbrille

køb den eksklusive aviator Thom Browne solbrille

Find brillen til 3.621,- kr. her

Denne fede runde solbrille kommer i et eksklusivt og cool grå og sort look. Brillen med rund form kommer med sort stelfarve i det helt indfattet stel og grå linsefarve. En populær unisex brille med et elegant tyndt helindfattet stel der giver en lækker harmoni og eksklusivitet over sig. Den tynde form nedtoner brillen, så det ikke bliver for meget men derimod enkelt og stilfuldt. Materialet i den håndlavet brille der er produceret i Japan, kommer med metal brillemateriale og plastic i brilleglas materiale og er den perfekte solbrille til kvinder eller mænd med hang til den lidt rå stil.

 

 

Sort oval solbrille

brug den elegante unisex solbrille fra Thom Browne

Find brillen til 4.384,- kr. her

En anden elegant unisex solbrille er denne TB-011A-t Thom Browne oval model fra 2015. En trendy sort og guld brille hvor det helt indfattet stel kommer i den tynde version ligesom aviator modellen. En lidt mere afdæmpet brilleform end f.eks. hvad vi normalt forbinder med wayfarer, hvor det jo især er Ray-Ban solbrillen til mænd med sit tykke stel. Men det tynde stel på denne Thom Brown Oval Black White Gold TB-011A-T giver et fedt unikt look hvor guldfarven er nedtonet.

 

 

Cat-eye solbriller

e trendy Thom Brown solbriller

Find brillen til 3.812,- kr. her

Thom Brown Cat-Eye solbriller i sort er nok mere til damer end unisex. For du får en forførende og elegant solbrille der kan bruges både til de rå dame læderbukser som den elegante festkjole. Brillen kommer i sort helt indfattet stel og grå glas i plastikmateriale til det rå look.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)

Svar

Sending