3 Thom Browne solbriller i den fede unisex luksus stil her

Thom Browne solbriller er ikke særligt kendt i Danmark, men det er dog et designer mærke i den høje klasse på højde med Dior, Louis Vutton og Linda Farrow solbriller, men forskellen er, at Thom Browne brandet ikke er blevet mainstream.

Thom Browne er designeren der er verdensberømt for at gøre stumpebukser moderne, men rent faktisk startede han ud i Hollywood, hvor der dog ikke var afsæt for succes som skuespiller. Det gav alt afhængig af temperament, hans chance i modebranchen hvor det konservative grå jakkesæt blev kombineret med trendy mode.

Thom Browne har vundet forskellige designer priser, hvor han f.eks. er blevet udnævnt som årets CFDA herrekollektions designer i 2006, 2013 og 2016. Det er ret godt gået i betragtning af, at han startede ud med skrædderforretning i 2001 med jakkesæt og skræddersyede skjorter, og satte gang i kollektionen til alle kun to år senere.

Det har givet et eksklusiv modebrand fra 2003 der er kendt for stumpebukser, korte ærmer, smalle silhuetter og en brillekollektion i klassisk design. Du finder selvfølgelig også flotte Thom Browne skjorter, shorts, sko, bukser, undertøj og alt andet beklædning, som en moderne mand og kvinde med stil har brug for.

Solbrille kollektionen kommer i en høj kvalitet i en blanding af brilleproducenten Ditas høje kvalitet og Thom Brownes touch med klassisk design og moderne eksklusiv stil der bruger hans sans for lækre detaljer.

 

Thom Browne guld solbrille

køb den eksklusive aviator Thom Browne solbrilleFind den fede aviator brille til ca. 3800,- kr. på tilbud her

Denne fede pilot solbrille kommer i et eksklusivt og cool guld og rød farve, med super fede gold mirror brilleglas der giver et råt og elegant udtryk. En populær unisex brille med et elegant tyndt helindfattet stel der giver en lækker harmoni og eksklusivitet over sig. Den tynde form nedtoner nemlig den dominerende guld farve, så det ikke bliver for meget men derimod enkelt og stilfuldt. Materialet i den håndlavet brille der er produceret i Japan, kommer med metal brillemateriale og plastic i brilleglasmateriale og er den perfekte solbrille til kvinder eller mænd med hang til den lidt rå stil.

 

 

Guld/sort wayfarer solbrille

brug den elegante unisex solbrille fra Thom BrowneFind den flotte guld/sorte brille til 3000,- kr. på tilbud her

En anden elegant unisex solbrille er denne TB-701/S model fra 2015. En trendy sort og guld brille hvor det helt indfattet stel kommer i den tynde version ligesom aviator modellen. Det tynde stel går lidt imod, hvad vi normalt forbinder med wayfarer, hvor det jo især er Ray-Ban solbrillen til mænd med sit tykke stel, der har gjort typen berømt. Men det tynde stel og den lidt kompakte brilleglas form giver et fedt unikt look, hvor guldfarven er nedtonet, så istedet for at give det et lidt tacky look, så får du et stilfuldt snit der emmer af kvalitet.

 

 

Unikke rød/hvide solbriller

køb de trendy Thom Brown solbrillerFind de rød/hvide briller til ca. 3800,- kr. på udsalg her

Hvis du ønsker et par helt unikke og trendy briller der klæder både mænd og kvinder, er det disse rød/hvide briller med et elegant gråt look på linserne. Materialet er i metal og plastik, der er med til at give en fed kombination af klassisk stil med kant. En fed aviator model med det klassiske tykke stel der har enkle fede detaljer.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)

Svar

Sending