4 tips om bluser til kvinder der giver dig stil og rigtig udtryk

Har du problemer med at finde den rigtige sweater, strik, trøje eller bluse til hverdag og fest? Hvis du en gang imellem føler et irritations moment ved kig på bluser, så er du ikke alene. Der findes dog små simple løsninger, som kan guide dig på vej til at finde det helt rigtige.

Brug disse tips om bluser til kvinder, så du kan klæde dig bedst muligt i dit kvindetøj og især, når du bærer bluse eller striktrøje som kvinde på kontoret, hverdag og i byen. 

Bluser til arbejdet 

Den nemmeste måde at bære bluser til arbejdsbrug er, at parre en ensfarvet bluse der er stukket ned i et par sexet bukser eller en flot Desigual nederdel. Der er selvfølgelig ikke noget unikt i dette, men fordelen er, at det er hurtigt og nemt at komme ud af døren og det er altid en stilren måde.

Sæt kulør på 

Hvis du vil sætte kulør på tingene, så skal du købe bluser der får folks blink suge sig fast.

Her kan du vælge mange forskellige varianter indenfor mønstre, farver og stof som blusen er lavet i. Noget let satin fremhæver dine feminine sider og kan vise, at du er en kvinde med stil der kan fange mænds blik, og det er jo ikke sådan at kimse af.

Virk sød og hold varmen 

Cardigan kan måske virke lidt kedeligt, men samtidig kan de også give dig et udtryk af at være en sød kvinde.

Hvis du sætter din bluse sammen med en lækker cardigan, så skaber du et godt look, men du holder så sandelig også varmen, hvilket er en af de bedste ting med cardigans.

Diverse accessories sammen med bluser 

Du kan krydre dit look med enkle hvide strikstrøjer til kvinder med diverse accessoires som halskæder og bælter, men så sandelig også noget som det er forholdsvis mænd der bruger, nemlig manchetknapper.

Du kan folde ærmerne på din bluse til op over albuen og så tilføje nogle søde manchetknapper der giver et cool look, men samtidig holder ærmerne på plads.

Der findes så mange forskellige muligheder for at spice dit look op med bluser, som det ville tage hele dagen at beskrive, men disse 4 måder er en ganske god start korrekt?

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)

Svar

Sending